Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Přístroje pro elektrickou stimulaci

Zpravodaj

Elektrostimulační přístroj ElectroHelix™ od společnosti E-Stim Systems

S přístrojem ElectroHelix™, nejnovější inovací mezi elektrostimulačními přístroji od společnosti E-Stim Systemspokročilé technologie potkává elektrizující erotické potěšení. V návaznosti na úspěch Series 1 nabízí ElectroHelix™ kompaktní a funkčně bohatý zážitek, který nově definuje svět erotické elektrostimulace.

Více informací

3753/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Elektrostimulační přístroj ElectroHelix™ od společnosti E-Stim Systems: vaše brána do světa elektrizujícího potěšení při sexu!

    S přístrojem ElectroHelix™, nejnovější inovací v oblasti elektrostimulačních přístrojů od společnosti E-Stim Systems, se pokročilá technologie setkává s elektrizujícím erotickým potěšením E-Stim Systemspokročilá technologie se setkává s elektrizujícím erotickým potěšením. ElectroHelix™ navazuje na úspěch přístroje Series 1 a nabízí kompaktní, funkčně bohatý zážitek, který nově definuje svět erotické elektrostimulace.

    Klíčové vlastnosti elektrostimulačního přístroje ElectroHelix™ od společnosti E-Stim Systems:

    • Vylepšený design: přístroj ElectroHelix™ má základní funkce přístroje Series 1, ale zcela přepracovaný design. Nabízí více všeho, co mají naši zákazníci rádi.
    • Vylepšené ovládání: Přístroj ElectroHelix™ je vybaven mikroprocesorem řízeným systémem zesílení a novým systémem ovládání, má 5 programových režimů s plynulým analogovým ovládáním výkonu, rychlosti, pocitu a jedinečným tlačítkem "FIRE" pro okamžitou intenzitu.
    • Rozmanitost režimů: Kromě standardních režimů "Flo" a "Pulse" jsou nyní k dispozici také režimy "Milk" a "Tease", které byly naprogramovány pro různorodou stimulaci a lze je nastavit pomocí ovládacích prvků "Speed" a "Feel".
    • Snadné použití: Režimy lze pohodlně volit pomocí tlačítka.
    • Sportovní režim: Pro ty, kteří hledají intenzivní zážitky, je určen sportovní režim ElectroHelix™, který umocňuje každý pocit a činí vše ještě o něco vzrušivějším, stejně jako při jízdě ve Ferrari.
    • Ergonomický design: Přepracované pouzdro je menší a lehčí a pohodlně padne do ruky. Pogumované ovládací kolečka se snadno ovládají i v rukavicích nebo s mastnými prsty.
    • Napájení z baterií: Spolehlivost je základem všeho. Osvědčená baterie PP3 zajišťuje dlouhou provozní dobu.


    ElectroHelix™ je nejnovějším přístrojem z řady elektrostimulačních přístrojů od společnosti E-Stim Systems. Historie E-Stim Systems sahá až do roku 2004, kdy byla na trh uvedena původní řada 1, která se od té doby stala klasikou. Řada Series 1 je základním kamenem řady Intro2Electro od roku E-Stim Systems. Ale jako u mnoha věcí, časem lidé prostě chtějí něco víc, možná trochu šikovnějšího a samozřejmě s více funkcemi - výsledkem je ElectroHelix™, zkráceně Helix.

    ElectroHelix™ obsahuje DNA Series 1, ale se zcela aktualizovanou a přepracovanou koncepcí, která prostě nabízí více všeho. Díky aktualizovanému mikroprocesorem řízenému systému boostu, rozšířenému a vylepšenému způsobu ovládání nabízí ElectroHelix™ pět programových režimů, plynulé analogové ovládání nejen výstupní úrovně a rychlosti, ale také "feelingu" a nechvalně proslulé a stále unikátní tlačítko "FIRE".

    Se svými pěti režimy nabízí ElectroHelix™ mnohem více než standardní režimy "Flo" a "Pulse". Kromě režimu "FIRE" jsou k dispozici režimy "Milk" a "Tease", které byly naprogramovány pro ještě zajímavější pocity a oba lze plně ovládat pomocí ovládacích prvků rychlosti a "Feel". Volba režimu se provádí jednoduchým stisknutím tlačítka, a protože úroveň stimulace neklesá na nulu, je možné mezi režimy přepínat i během používání.

    Mezi další vylepšení modelu ElectroHelix™ patří změny v pulzním režimu, které umožňují kratší a delší intervaly pulzů ve srovnání s modelem Series 1, a také rozšířený rozsah "Feel" pro všechny režimy, přičemž oba lze ovládat pomocí ovladačů, což umožňuje téměř neomezenou kontrolu nad všemi pocity.

    ElectroHelix™ od E-Stim Systems má také takzvaný režim "Sport" pro ty, kteří chtějí ještě intenzivnější stimulaci. Když je ElectroHelix™ zapnutý, intenzita pocitů je pro většinu lidí dostatečná, ale když je ElectroHelix™ zapnutý při stisknutém tlačítku FIRE, vše se stane ještě o něco intenzivnějším a intenzivnějším.

    Díky nově navrženému pouzdru má ElectroHelix™ E-Stim Systems electroHelix™ menší a lehčí, takže elektrostimulační přístroj pohodlně padne do ruky a všechny ovládací prvky jsou snadno dosažitelné. Díky pogumovaným otočným knoflíkům a povrchu odolnému proti rozmazání lze přístroj ElectroHelix™ ovládat i v rukavicích nebo s namazanými prsty a vždy bezpečně sedí v ruce. Na rozdíl od mnoha jiných výrobců E-Stim Systems upustil od dobíjecí baterie a místo ní zvolil osvědčenou baterii PP3, která zaručuje dlouhou dobu provozu.

    Přístroj ElectroHelix™ se dodává v přizpůsobeném kufříku spolu s 2mm připojovacím kabelem, baterií, balením 4 samolepicích elektrodových podložek a podrobným návodem k použití - tedy se vším, co potřebujete k tomu, abyste mohli ihned začít pracovat.

    Přístroj ElectroHelix™ byl vyvinut a vyroben ve Velké Británii v souladu s nejnovějšími bezpečnostními předpisy EU a Velké Británie a má zabudované bezpečnostní prvky, jako je omezovač proudu.

    Další podrobnosti:

    • Elektrostimulační přístroj ElectroHelix™ od E-Stim Systems
    • Rozměry: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Rozsah dodávky: Elektrostimulační přístroj ElectroHelix™, 1 x výstupní kabel 3,5 mm až 2 mm, 4 x samolepicí elektrodové podložky, 1 x baterie PP3 9V, návod k obsluze, přenosná taška.
    • Kanály/výstupy: Jeden kanál prostřednictvím standardní průmyslové 3,5mm mono jack zásuvky.
    • Displej: Velmi jasné LED diody indikující autotest, stav baterie, stav výstupu a aktuální režim.
    • Programové režimy: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" a "Tease".
    • Ovládací prvky: Intenzita výstupu, ovládání pocitu, ovládání rychlosti, volba režimu a tlačítko "Fire".
    • Výstupní průběh: BiPhasic AC
    • Napájení: Standardní 9V alkalická baterie (PP3) (součást dodávky)
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems je nejvyšší prioritou.
    • Vyvinuto v souladu s nejnovějšími britskými a evropskými bezpečnostními předpisy a vyrobeno ve Velké Británii.
    • Integrované bezpečnostní funkce, jako je omezení proudu.
    • Označení CE a UKCA.
    • Dodáváno s doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace

     

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Hodnocení 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Hodnocení 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Napište vlastní recenzi

          Elektrostimulační přístroj ElectroHelix™ od společnosti E-Stim Systems

          Elektrostimulační přístroj ElectroHelix™ od společnosti E-Stim Systems

          S přístrojem ElectroHelix™, nejnovější inovací mezi elektrostimulačními přístroji od společnosti E-Stim Systemspokročilé technologie potkává elektrizující erotické potěšení. V návaznosti na úspěch Series 1 nabízí ElectroHelix™ kompaktní a funkčně bohatý zážitek, který nově definuje svět erotické elektrostimulace.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          17 další položky ve stejné kategorii: