Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

ElectraStim

Zpravodaj

Elektrostimulační přístroj Flick EM60-E od společnosti ElectraStim

Nový Nabídka
  • Elektrostimulační přístroj Flick EM60-E od společnosti ElectraStim

Chcete zažít něco zcela nového, co zcela změní vaše dosavadní sexuální zkušenosti a nově vymezí hranice vaší rozkoše? Pak je pro vás elektrostimulátor Flick EM60-E od společnosti ElectraStim je přesně to pravé pro vás. Ponořte se do světa intenzivních pocitů a nezapomenutelných vyvrcholení.

Více informací

3887/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Jste připraveni převzít kontrolu? Elektrostimulační přístroj Flick EM60-E s 24 úrovněmi intenzity od společnosti ElectraStim neuvěřitelnou škálu od jemného brnění až po extrémně intenzivní možnosti stimulace.

    Ideální pro začátečníky ve světě elektrostimulace nebo pro profesionály, kteří chtějí posunout své hranice. Díky 7 předprogramovaným vzorům, od jemných a sexy až po extrémně intenzivní, se nikdy nebudete nudit.

    Objevte dokonalé vzrušení s elektrostimulačním přístrojem ElectraStim Flick EM60-E - vaším novým nejlepším přítelem ve světě erotické elektrostimulace!

    Tento štíhlý, jako pírko lehký zázrak technologie je skutečnou nezbytností pro všechny nováčky v oblasti sexuální elektrostimulace i pro zkušené znalce, kteří chtějí posunout elektrosex na vyšší úroveň. Elektrostimulační přístroj se vejde do každé kapsy u kalhot a je ideálním společníkem na cesty nebo na spontánní seance doma.

    Skutečnou špičkou je však patentovaná funkce flick! Tato funkce mění pravidla hry, protože umožňuje jednoduchým pohybem ruky aplikovat "virtuální řasy" - ideální pro každého, kdo chce do sezení BDSM přidat další dávku kontroly a kreativity. Představte si, že ovládáte intenzitu každým pohybem zápěstí a získáte tak naprosto jedinečný a synchronizovaný zážitek.

    Pomocí jediného připojení můžete současně připojit až dvě unipolární nebo jedno bipolární příslušenství, díky čemuž je elektrostimulační přístroj Flick EM60-E od ElectraStim flexibilní nástroj pro vaše kreativní experimenty. A to nejlepší? Elektrostimulační přístroj je dobíjecí přes USB port a nabízí vám až 6 hodin nepřetržité zábavy bez nutnosti výměny baterií.

    Skvělédetaily, které byste měli vědět:

    • Dobíjecí: Rozlučte se s bateriemi. Stačí nabít přes USB a můžete začít.
    • Výdrž baterií až 6 hodin: Více zábavy při delších sezeních.
    • Pro začátečníky i profesionály: Snadné použití s různými nastaveními pro každou úroveň zkušeností.
    • Pro více zábavy při sexu: Ideální pro sólo dobrodružství, předehru i sex ve dvou.
    • Kompaktní velikost: Lze jej diskrétně vzít kamkoli s sebou.


    Součástí balení je vše, co potřebujete, abyste mohli ihned začít:

    • ElectraStim Elektrostimulátor Flick (model EM60-E)
    • Připojovací kabel, nabíjecí kabel, unipolární elektrody ElectraPads
    • Úložná taška pro vaše zařízení
    • Navíc kompletní návod, abyste mohli ihned začít!


    Jste připraveni zcela změnit své dosavadní sexuální zážitky a nově definovat hranice své rozkoše? Pak je pro vás elektrostimulátor Flick EM60-E od společnosti ElectraStim na vás čeká. Ponořte se do světa intenzivních pocitů a nezapomenutelných vyvrcholení.

    Více informací:

    • Flick EM60-E elektrostimulační přístroj od ElectraStim
    • Patentovaná funkce "Flick" (GB2499585): Stimulátor aktivovaný pohybem, který převádí pohyby vaší ruky na sexuální elektrostimulaci. Ideální pro dynamická BDSM sezení.
    • Nabíjení přes USB: Nejsou potřeba žádné baterie, stačí nabíjet přes USB. Součástí balení je mini USB kabel, takže můžete dobíjet kdykoli a kdekoli.
    • Až 6 hodin provozu: Dlouhotrvající potěšení mezi jednotlivými nabitími. Ideální pro dlouhá sezení.
    • Indikátor stavu baterie: Abyste nebyli v rozhodující chvíli nikdy zklamáni.
    • Uživatelsky přívětivý: Ať už jste ve světě elektrostimulace nováčkem, nebo už máte zkušenosti, jeho používání je intuitivní a snadné.
    • Všestranné stimulační vzory: 7 nastavení, včetně kontinuální stimulace, pulzace a eskalace, pro každou potřebu.
    • 24 úrovní intenzity: Od jemné po tvrdou - najděte si ideální intenzitu pro své potěšení.
    • Měkké dotykové ovládání: Pohodlné ovládání pomocí tlačítek a LED displeje, který vám přesně ukáže, co se děje.
    • Rozměry: Díky rozměrům pouhých 95 mm x 55 mm x 15 mm je elektrostimulátor Flick dostatečně malý, abyste si ho mohli vzít všude s sebou.
    • Rozsah dodávky: 1x ElectraStim Flick Electro Stimulator (model EM60-E) 1x propojovací kabel s 2mm kolíkovými zástrčkami, 1x nabíjecí kabel (USB Mini), 4x unipolární elektrody ElectraPads, 1x úložný sáček, záruční list, vícejazyčný návod k použití (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Bezpečnostní upozornění: Sexuální elektrostimulace (E-Stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní aspekty. E-stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, používají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, mají srdeční onemocnění nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od ElectraStim zařízení byla navržena a vyrobena podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.


    Použití:

    Přístroj EM60 "Flick" je jedním z našich nejoblíbenějších a cenově nejdostupnějších elektrostimulačních přístrojů - ideální pro začátečníky. Jako jeden z prvních dobíjecích modelů je díky funkci nabíjení přes USB ideální na cesty. Funkce "Flick" umožňuje převádět rytmus a intenzitu pohybů přímo na elektrostimulaci, a tím si přizpůsobit zážitek na míru.

    Nabíjení a nastavení přístroje:

    Stačí připojit dodaný nabíjecí kabel, nabít v portu USB nebo adaptéru a stimulátor je až po 3 hodinách připraven k použití. Pro nastavení stačí připojit propojovací kabel, zasunout 2mm kolíky do vybraného elektrodového příslušenství a zábava může začít.

    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim je symbolem inovace a kvality v oblasti sexuální elektrostimulace (E-Stim) a od svého vzniku se proslavil neustálým posouváním hranic možností v této vzrušující oblasti zábavy pro dospělé. Se silným důrazem na design, technologie a uživatelský zážitek jsou výrobky zn ElectraStim nabízejí jedinečnou kombinaci potěšení a výkonu, která osloví jak začátečníky, tak zkušené uživatele. Sortiment výrobků sahá od základních souprav až po složitá zařízení, přičemž všechny jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly bezpečný, příjemný a účinný zážitek. ElectraStim společnost klade velký důraz na kvalitu a inovace, což se odráží v patentované technologii "Flick" - svědčí to o jejím odhodlání učinit elektrostimulaci osobnější a interaktivnější. Tento závazek k dokonalosti a ochota překonávat očekávání spotřebitelů činí z této společnosti ElectraStim přední značku ve svém segmentu. MEO.de je ideálním distribučním partnerem pro ElectraStim díky svým zkušenostem v oblasti distribuce vysoce kvalitních a specializovaných produktů pro dospělé. Společnost MEO.de si získala pověst díky hlubokému porozumění potřebám a přáním svých zákazníků, které je spojeno s neochvějným závazkem ke spokojenosti zákazníků. Obchod MEO BDSM nabízí nejen širokou škálu produktů v různých kategoriích, ale klade také velký důraz na vzdělávání a informovanost, aby zákazníci mohli při nákupu učinit informované rozhodnutí. Kromě toho cílová skupina MEO.de dokonale zapadá do cílové skupiny ElectraStimprotože obě společnosti upřednostňují nabídku vysoce kvalitních a inovativních produktů, které zlepšují sexuální pohodu a zážitky jejich zákazníků. Široký záběr společnosti MEO.de, a to jak na internetu, tak prostřednictvím zavedené partnerské sítě, zaručuje, že výrobky společnosti ElectraStim zasáhnou širokou a zainteresovanou cílovou skupinu. Kombinace průkopnické technologie z ElectraStim s odbornými znalostmi a odhodláním společnosti MEO.de uspokojovat potřeby zákazníků představuje silné partnerství zaměřené na poskytování výjimečných a obohacujících zážitků svým zákazníkům. Společně mají dokonalou pozici pro revoluci ve světě elektrostimulace a zároveň poskytují výjimečné služby a podporu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Empfehlenswert

    Das Gerät ist zwar auf den ersten Blick im Vergleich zu anderen sehr teuer. Jedoch ist die Qualität schon mit Abstand sehr hoch! ich habe es mit vielen Geräten probiert - die Möglichkeiten bei den diversen Billiggeräten auf dem Markt sind extrem eingeschränkt und auch die Haltbarkeit läßt bei anderen Herstellern fast immer zu wünschen übrig.

      Hodnocení 

      Recommended to buy!

      The EM60-E Flick Stimulator is a great entry level e-stim control box that is ready to use right out of the box. Mine even arrived charged so I could use it straight away, the pads will produce some great sensations and are a great way to get over the nerves often felt by newbies to the world of e-stim fun and games. There is nothing to worry about with this kit, it is good quality and very safe, ElectraStim take a lot of time to make sure their equipment is safe to use.

      I would recommend it to anyone new to the world of electrosex as it is easy to use and great value for money.

        Hodnocení 

        Does it what it says!

        Very satisfying and pleasurable. Small but has great power - well worth the investment! You won't be disappointed! I am certainly not!

          Napište vlastní recenzi

          Elektrostimulační přístroj Flick EM60-E od společnosti ElectraStim

          Elektrostimulační přístroj Flick EM60-E od společnosti ElectraStim

          Chcete zažít něco zcela nového, co zcela změní vaše dosavadní sexuální zkušenosti a nově vymezí hranice vaší rozkoše? Pak je pro vás elektrostimulátor Flick EM60-E od společnosti ElectraStim je přesně to pravé pro vás. Ponořte se do světa intenzivních pocitů a nezapomenutelných vyvrcholení.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          26 další položky ve stejné kategorii: