Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

ElectraStim

Zpravodaj

Elektrostimulační přístroj KIX pro začátečníky od firmy ElectraStim

Nový Nabídka
  •  Elektrostimulační přístroj KIX pro začátečníky od firmy ElectraStim

Jste připraveni elektrizovat svůj konečník, vagínu, bradavky nebo jiné erotické zóny a objevit nové výšiny rozkoše? Pak je tu pro vás ElectraStim KIX čeká právě na vás. Začněte své dobrodružství ve světě erotické elektrostimulace a objevte sex za hranicemi všednosti.

Více informací

3888/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Pro všechny nováčky v oblasti erotické elektrostimulace a pro ty, kteří se do této jedinečné formy sexuality ponořují poprvé, představujeme ElectraStim představuje elektrostimulační přístroj KIX pro začátečníky. Tento přístroj je dokonalým úvodem do světa sexuální elektrostimulace a byl vyvinut tak, aby umožnil prožít fascinující svět elektrostimulace jednoduchým a intuitivním způsobem.

    Pokud jste svět sexuální elektrostimulace ještě neprozkoumali, je pro vás přístroj KIX ideální ElectraStim Elektrostimulační přístroj KIX je ideálním úvodem. Místo toho, aby vás přístroj KIX zahlcoval složitými nastaveními a technikami, provede vás intenzitou elektrostimulace pomocí inovativního systému založeného na barvách.

    Od jemných, chladných tónů pro lehčí elektrostimulaci až po teplé, intenzivní barvy pro silnější stimulaci, přístroj vás vybízí k tomu, abyste naslouchali svým vlastním pocitům a přizpůsobili intenzitu stimulace své osobní úrovni pohodlí. Tento přístup odstraňuje zábrany a nejistotu, které jsou často spojeny s prvními kroky v sexuální elektrostimulaci, a nahrazuje je intuitivním a příjemným zážitkem.

    S přístrojem KIX můžete objevovat různé aspekty a možnosti elektrostimulace svým vlastním tempem. Ať už si chcete užít jemnou stimulaci, nebo se pustit do intenzivnější úrovně elektrostimulace, KIX vás jemně a bezpečně doprovodí do tohoto nového světa erotických objevů. Nechte se vést barevnými světly a objevte řadu pocitů, které obohatí váš milostný život o vzrušení, rozkoš a intimitu.

    Ponořte se do světa elektrostimulace s ElectraStim KIX - dokonalou startovací sadou pro elektrizující potěšení při sexu!

    Zapomeňte na složitá nastavení a změť čísel! KIX vám nabízí revoluční zážitek, protože tradiční číselné úrovně intenzity nahrazuje intuitivním barevným spektrem. Začněte se studenými tóny pro jemnější intenzitu a s blížícím se maximem se ponořte do teplejších, sytějších barev. Tato vizuální cesta vás vyzývá k experimentování podle vašich pocitů a nalezení osobní úrovně pohodlí.

    Funkce, které inspirují:

    • Barevný LED displej: Nahrazuje číselné nastavení a umožňuje vám experimentovat podle pocitu.
    • Jednoduché připojení: Ideální pro snadné seznámení s elektrostimulací.
    • 5 stimulačních režimů: Integrované programy poskytují rozmanitost, včetně jedinečného režimu "Sweep n Keep", který umožňuje nastavení frekvence a intenzity pro různé pocity.
    • Plynulý přechod mezi úrovněmi intenzity: Žádné nečekané a nepříjemné skoky, jen plynulé přechody.
    • Dobíjení přes USB: Poskytuje až 3 hodiny provozu na jedno nabití a je šetrný k životnímu prostředí.
    • Vysoce kvalitní elektrostimulační přístroj za základní cenu: Kvalita, která zaujme, aniž by narušila rozpočet.
    • Připraveno k okamžitému použití: Vše, co potřebujete, je již součástí sady.


    S hmotností pouhých 35 g a rozměry 55 mm x 55 mm x 17 mm je KIX nejen mimořádně přenosný, ale také příjemný do ruky díky měkkému povrchu na dotek. Ať už sám nebo s partnerem, tento malý zázrak techniky je vaším klíčem k neobjeveným světům elektrického potěšení.

    Vše, co potřebujete, abyste mohli ihned začít, je součástí balení:

    • 1x elektrostimulační přístroj KIX
    • 1x propojovací kabel
    • 2x samolepicí elektropodložky
    • 1x USB nabíjecí kabel
    • Návod k použití (EN, FR, DE, NL, ES)
    • Záruční list


    KIX byl vyvinut speciálně pro začátečníky v oblasti elektrosexu a nabízí dostatečný výkon, abyste mohli co nejlépe využít většinu našeho příslušenství. Tento elektrostimulační přístroj je dokonalým úvodem, pokud jste elektrosex ještě nikdy nezkoušeli.

    Jste připraveni elektrizovat konečník, vagínu, bradavky nebo jiné erotické zóny a objevovat nové výšiny rozkoše? Pak je tu pro vás ElectraStim KIX čeká právě na vás. Začněte své dobrodružství ve světě erotické elektrostimulace a objevte sex za hranicemi všednosti.

    Více informací:

    • KIX elektrostimulační přístroj pro začátečníky od ElectraStim
    • Unikátní LED displej "Colour-Phase": Vizuální zpětná vazba, která se mění s intenzitou stimulace.
    • Ovládání intenzity na dotykovém panelu: Umožňuje plynulé nastavení intenzity pouhým jedním dotykem.
    • 5 předprogramovaných stimulačních vzorů: Poskytuje všestrannou škálu pocitů pro různé preference.
    • Kapesní velikost s měkkým dotykovým povrchem: Kompaktní, lehký a pohodlný při používání.
    • Dobíjení přes USB: Přibližně 3 hodiny nepřetržitého provozu (v závislosti na intenzitě).
    • Rozsah dodávky: 1x elektrostimulační přístroj KIX, 1x propojovací kabel, 2x samolepicí elektropodložky, 1x nabíjecí kabel USB, vícejazyčný návod k použití (EN, FR, DE, NL, ES), záruční list.
    • Rozměry: 55 mm x 55 mm x 17 mm
    • Hmotnost: 35 g
    • Bezpečnostní upozornění: Sexuální elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit bezpečnostní otázky s ní spojené. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, používají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, mají srdeční vadu nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od ElectraStim e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim společnost E-Stim znamená inovaci a kvalitu v oblasti sexuální elektrostimulace (E-Stim) a od svého vzniku si získala jméno neustálým posouváním hranic možností v této vzrušující oblasti zábavy pro dospělé. Se silným důrazem na design, technologie a uživatelský zážitek jsou výrobky společnosti ElectraStim nabízejí jedinečnou kombinaci potěšení a výkonu, která osloví jak začátečníky, tak zkušené uživatele. Sortiment výrobků sahá od základních souprav až po složitá zařízení, přičemž všechny jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly bezpečný, příjemný a účinný zážitek. ElectraStim společnost klade velký důraz na kvalitu a inovace, což se odráží v patentované technologii "Flick" - svědčí to o jejím odhodlání učinit elektrostimulaci osobnější a interaktivnější. Tento závazek k dokonalosti a ochota překonávat očekávání spotřebitelů činí z této společnosti ElectraStim přední značku ve svém segmentu. MEO.de je ideálním distribučním partnerem pro ElectraStim díky svým zkušenostem v oblasti distribuce vysoce kvalitních a specializovaných produktů pro dospělé. Společnost MEO.de si získala pověst díky hlubokému porozumění potřebám a přáním svých zákazníků, které je spojeno s neochvějnou snahou o jejich spokojenost. Obchod MEO BDSM nabízí nejen širokou škálu produktů v různých kategoriích, ale klade také velký důraz na vzdělávání a informovanost, aby zákazníci mohli při nákupu učinit informované rozhodnutí. Kromě toho cílová skupina MEO.de dokonale zapadá do cílové skupiny ElectraStimprotože obě společnosti upřednostňují nabídku vysoce kvalitních a inovativních produktů, které zlepšují sexuální pohodu a zážitky jejich zákazníků. Široký záběr společnosti MEO.de, a to jak na internetu, tak prostřednictvím zavedené partnerské sítě, zaručuje, že výrobky společnosti ElectraStim zasáhnou širokou a zainteresovanou cílovou skupinu. Kombinace průkopnické technologie z ElectraStim s odbornými znalostmi a odhodláním společnosti MEO.de uspokojovat potřeby zákazníků představuje silné partnerství zaměřené na poskytování výjimečných a obohacujících zážitků svým zákazníkům. Společně mají dokonalou pozici pro revoluci ve světě elektrostimulace a zároveň poskytují výjimečné služby a podporu.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Bin begeistert

    Das Produkt hält was es verspicht! Für jeden der am Überlegen ist, ob er sich dieses Gerät anschaffen möchte, kann ich nur sagen. Es lohnt sich richtig.

      Hodnocení 

      Brilliant

      Brilliant product, well designed controls and compact but still has lots of features to stay interesting, very good price and exceptional service and quick delivery, very happy

        Napište vlastní recenzi

         Elektrostimulační přístroj KIX pro začátečníky od firmy ElectraStim

        Elektrostimulační přístroj KIX pro začátečníky od firmy ElectraStim

        Jste připraveni elektrizovat svůj konečník, vagínu, bradavky nebo jiné erotické zóny a objevit nové výšiny rozkoše? Pak je tu pro vás ElectraStim KIX čeká právě na vás. Začněte své dobrodružství ve světě erotické elektrostimulace a objevte sex za hranicemi všednosti.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        26 další položky ve stejné kategorii: