Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Přístroje pro elektrickou stimulaci

Zpravodaj

ABox™ MK 2 - Elektrostimulační přístroj "Audio" od firmy E-Stim Systems

Společnost MEO hrdě představuje ABox Mk2, vylepšení původního ABoxu z roku 2006 E-Stim Systems. ABox™ Mk2 je kompaktnější, lehčí a výkonnější a je vybaven vysoce citlivým mikrofonem. ABox™ Mk2 je jedinečný elektrostimulační přístroj napájený zvukem, který dodá vašim stávajícím zkušenostem s elektrosexem novou, vzrušující příchuť.

Více informací

3760/00

199,90 €


-10,00 €

189,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Zažijte bezkonkurenční druh stimulace s ABoxem Mk2 od společnosti E-Stim Systems - kde hlas nebo hudba spouští a ovládá elektrostimulaci!

    MEO hrdě představuje ABox Mk2, vylepšení původního ABoxu z roku 2010 E-Stim Systems. ABox™ Mk2 je kompaktnější, lehčí a výkonnější a je vybaven vysoce citlivým mikrofonem. ABox™ Mk2 je unikátní elektrostimulační přístroj napájený zvukem, který dodá vašim stávajícím zážitkům z elektrosexu novou, vzrušující příchuť.

    Elektrosex se stává stále více mainstreamem, ale stále existují lidé, kteří hledají něco jedinečného a nového. Nový ABox Mk2 od E-Stim Systems nabízí více, než jste si kdy dokázali představit.

    Nejdůležitější vlastnosti elektrostimulačního přístroje ABox™ MK2 od společnosti E-Stim Systems:

    • Optimalizovaný design: ABox™ MK2 je kompaktní a lehký, takže je ještě praktičtější a uživatelsky přívětivější. Vylepšený výkon a citlivost přinášejí novou úroveň intenzity a citlivosti erotické elektrostimulace.
    • Zvukem řízená stimulace: ABox™ Mk2 lze ovládat akusticky a převádí zvukový vstup vestavěného mikrofonu nebo externího zdroje (např. MP3 přehrávače) na dynamický elektrostimulační signál. Tato jedinečná funkce umožňuje ovládat intenzitu a rytmus stimulace přímo prostřednictvím nuancí vlastního hlasu, hlasu pána či dominy nebo prostřednictvím hudby.
    • Vizuální indikátor vstupní úrovně: Výjimečnou funkcí je LED indikátor vstupní úrovně, který poskytuje okamžitou zpětnou vazbu o zvukovém vstupu. Tato vizuální pomůcka zlepšuje kontrolu nad stimulací, protože reaguje na úroveň zvuku v reálném čase.
    • Ideální, pokud jste sami: Díky funkci stereofonního vstupu si mohou sólo uživatelé vybrat své oblíbené elektrostimulační zvukové stopy a vytvořit si tak individuální smyslový zážitek. MEO na svých webových stránkách nabízí také výběr zvukových stop speciálně navržených pro použití s ABox™ Mk2.
    • Kompletní sada: ABox™ Mk2 se dodává v přizpůsobeném přenosném pouzdře, které obsahuje samolepicí gelové polštářky, baterii, kabel pro propojení zvuku a stručnou příručku. Podrobná uživatelská příručka je k dispozici také online.


    Uvolněte sílu zařízení ABox™ Mk2: ABox™ Mk2 je více než jen elektrostimulační zařízení, je to jedinečný přístroj, který kombinuje zvuk s erotickou stimulací.

    . Ať už sám nebo s partnerem, ABox Mk2 dodá vašim sezením nový rozměr kreativity a kontroly, díky čemuž bude každý zážitek jedinečný.

    ABox Mk2 je jedinečný elektrostimulační přístroj navržený speciálně pro erotickou elektrostimulaci spouštěnou zvukem. ABox MK2 od E-Stim Systems je nejen spouštěn zvukem, ale také zvukem ovládán. Vstupní signál, ať už z vestavěného mikrofonu, nebo z připojeného zdroje zvuku, jako je například MP3 přehrávač, je převeden na silný, ale ovladatelný elektrostimulační signál. To znamená, že erotickou elektrostimulaci lze ovládat výhradně hlasitostí a zvukem hlasu nebo zdroje zvuku.

    Bezpečnost a kvalita:

    V souladu se závazkem společnosti E-Stim Systems k bezpečnosti a kvalitě byl ABox™ Mk2 navržen a vyroben ve Velké Británii. Elektrostimulační přístroj splňuje nejnovější bezpečnostní normy EU a Velké Británie, nese označení CE a je na něj poskytována doživotní záruka.

    Další podrobnosti:

    • ABox™ MK2 od E-Stim Systems
    • Dodává se ve speciálním kufříku se samolepicími gelovými polštářky, baterií, kabelem pro audio propojení a stručným návodem k použití. Podrobný návod k obsluze je k dispozici online.
    • Kanály/výstupy: Jednokanálový, přes standardní 3,5mm mono jack konektor.
    • Vstup: Jeden 3,5 mm stereofonní konektor.
    • Vstupní impedance: 33 K ohmů
    • Vstupní citlivost: 500 mV, 200 až 6000 Hz
    • Displej: 5 jasných LED diod indikuje vstupní úroveň a napájení.
    • Provozní režimy: 2 - interní provoz (mikrofon), externí provoz (line-in)
    • Ovládání: Posuvný přepínač pro zapnutí a vypnutí a pro volbu vstupu. Otočné knoflíky pro
    • Citlivost mikrofonu a výstupní úroveň.
    • Výstupní průběh: Proudově omezený, pulzní střídavý proud.
    • Napájení: Standardní 9voltová alkalická baterie (PP3) je součástí dodávky.
    • Životnost baterie: Závisí na způsobu použití, ale odhaduje se na přibližně 8 hodin.
    • Dodávané příslušenství: 1 x výstupní kabel TENS 3,5 mm až 2 mm, 1 x stereofonní propojovací audiokabel 3,5 mm až 3,5 mm, 4 samolepicí gelové polštářky, 1 x 9voltová baterie PP3, 1 x přizpůsobené pouzdro, 1 x stručný návod k použití.
    • Rozměry: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších bezpečnostních předpisů EU a Velké Británie.
    • Integrované bezpečnostní funkce, například omezení proudu.
    • Označení CE a UKCA.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
    • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Excellent produit!!

    Le produit est top! Facile à utiliser.
    Le livret fournit est très clair!!

      Hodnocení 

      Excellent appareil d'électrostimulation

      L'appareil fonctionne très bien, est bien conçu et d'emploi facile. On peut régler l'intensité, la fréquence, la longueur de l'impulsion et le temps d'utilisation. Le dernier réglage reste en mémoire. L'appareil semble durable. Les effets peuvent être extrêmement efficaces à condition de positionner les sondes aux bons endroits.

        Hodnocení 

        Very powerful well made works

        Very powerful well made works great

          Napište vlastní recenzi

          ABox™ MK 2 - Elektrostimulační přístroj "Audio" od firmy E-Stim Systems

          ABox™ MK 2 - Elektrostimulační přístroj "Audio" od firmy E-Stim Systems

          Společnost MEO hrdě představuje ABox Mk2, vylepšení původního ABoxu z roku 2006 E-Stim Systems. ABox™ Mk2 je kompaktnější, lehčí a výkonnější a je vybaven vysoce citlivým mikrofonem. ABox™ Mk2 je jedinečný elektrostimulační přístroj napájený zvukem, který dodá vašim stávajícím zkušenostem s elektrosexem novou, vzrušující příchuť.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          17 další položky ve stejné kategorii: