Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Přístroje pro elektrickou stimulaci

Zpravodaj

2B™ Elektrostimulační zařízení od E-Stim Systems

Elektrostimulační zařízení E-Stim Systems 2B™ je ideální pro BDSM. Díky 17 režimům nabízí spektrum od jemných po intenzivní pocity, ideální pro zkoumání bolesti a rozkoše. Dva kanály poskytují přesné ovládání a zesilují dynamiku dominance a podřízení. Funkce zvuku transformuje zvuky do elektrostimulace a dodává jí jedinečný rozměr.

Více informací

3755/00

399,90 €


-100,00 €

299,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Elektrostimulační přístroj 2B™ od společnosti E-Stim Systems: Zažijte maximální vzrušení díky elektrostimulaci.

    Elektrostimulační přístroj 2B™ od společnosti E-Stim Systems: Zažijte maximální vzrušení díky elektrostimulaci E-Stim Systems bDSM se vyznačuje kombinací bolesti a rozkoše, dominance a podřízenosti. Sedmnáct různých programových režimů nabízí spektrum pocitů od jemného lechtání až po intenzivní impulzy a pokrývá různé úrovně erotické elektrostimulace. Dva nezávislé kanály umožňují přesné ovládání více elektrod - ideální pro dominantní hry, kdy si Dom může každý pocit přizpůsobit podle svých představ, zatímco Sub si užívá vzrušení z nepředvídatelnosti. Jedinečný rozměr nabízí zpracování zvuku a stereofonního signálu, které transformují zvuky do rozkoše nebo bolesti a umocňují tak zážitek z podřízení. Bezpečnost je v BDSM nejvyšší prioritou, proto 2B™ splňuje přísné bezpečnostní normy, což z něj činí spolehlivý nástroj pro objevování křehké rovnováhy mezi bolestí a rozkoší, kontrolou a podřízením se.

    Elektrostimulační přístroj 2B™ od společnosti E-Stim Systems:

    Elektrostimulační přístroj 2B™ od společnosti E-Stim Systems je zázrakem elektrostimulační technologie E-Stim Systemszázrakem e-stimulační technologie, který byl poprvé představen v roce 2010, vstupujete do světa inovativní elektrostimulace. Elektrostimulační přístroj 2B™, proslulý svým výkonem a všestranností, je absolutním vrcholem elektrostimulace.

    Elektrostimulační přístroj 2B™ od společnosti E-Stim Systems: Vrchol technologie elektrostimulace!

    Elektrostimulační přístroj 2B™ není jen další estimulační přístroj; je to inovace ve stále se vyvíjejícím světě elektrostimulace a brána do světa intenzivního, kontrolovaného potěšení pro znalce, kteří vědí, co chtějí:

    Klíčové vlastnosti elektrostimulačního přístroje 2B™ od společnosti E-Stim Systems:

    • Široká škála programů: 2B™ nabízí 17 programových režimů, včetně oblíbených "Pulse" a "Continuous", které jsou doplněny dalšími funkcemi, jako jsou "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" a "Programmed Wave", které posouvají erotickou elektrostimulaci do nových výšin extáze.
    • Intuitivní displej a ovládání: Přehledný, podsvícený LCD displej vám poskytne okamžitou zpětnou vazbu o aktivitě přístroje, zatímco uživatelsky přívětivé ovládání usnadňuje jeho obsluhu. Integrovaná obrazovka nápovědy usnadňuje výběr režimů a podsvícení zajišťuje dobrou čitelnost i v noci.
    • Dva nezávislé kanály: Díky plně izolovaným výstupním kanálům, z nichž každý má vlastní ovládání, umožňuje 2B™ používat více bipolárních elektrod současně a nezávisle na sobě. Výstupní LED diody indikují výstupní výkon a poskytují tak vizuální indikaci aktuální aktivity.
    • Spojovací a třífázový režim: Inovativní spojovací režim kombinuje oba kanály pro společné ovládání a volitelná sada kabelů 2B® "Triphase" z řady E-Stim Systems umožňuje trojrozměrné elektrostimulační zážitky.
    • Flexibilita napájení: 2B™ je napájen 9voltovou baterií a může být napájen samostatně dostupným napájecím adaptérem.
    • Zpracování zvuku a stereofonního signálu: Vestavěný mikrofon s nastavitelnou citlivostí v kombinaci se skutečným zpracováním stereofonního signálu prostřednictvím 3,5mm stereofonního vstupu poskytuje jedinečný zážitek při připojení zařízení k přehrávači MP3: Zvukové signály jsou převedeny na stimulační elektrostimulační vzory.
    • Rozhraní Digital Link: Volitelné rozhraní Digital Link Interface umožňuje připojit elektrostimulační přístroj k počítači PC nebo Mac prostřednictvím rozhraní USB. To umožňuje používat aktualizace firmwaru a dokonce i funkce dálkového ovládání přes internet, takže zařízení 2B™ je vždy v souladu s nejnovější technologií elektrostimulace.
    • Bezpečnost díky konstrukci: 2B™ splňuje evropské, britské a americké bezpečnostní normy a je vybaven izolací výstupních kanálů, omezením výkonu, řízením měkkého startu a označením CE, což klade důraz na bezpečnost a spolehlivost.


    Od svého uvedení na trh v roce 2010 se 2B™ od E-Stim Systems 2B™ osvědčil jako jeden z nejvýkonnějších a nejuniverzálnějších elektrostimulačních přístrojů na světě. Pokud chcete jen to nejlepší, nepotřebujete nic jiného než 2B™. 2B™ má 17 programových režimů, včetně oblíbených režimů "Pulse" a "Continuous", a byl obohacen o několik doplňků, které vás uvedou do absolutní e-stimulační extáze.

    Elektrostimulační přístroj 2B™ má snadno čitelný, podsvícený LCD displej, který přesně ukazuje, co přístroj neustále dělá, a také jednoduché a snadno použitelné ovládací prvky. Integrovaná obrazovka nápovědy vás provede výběrem režimů, zatímco podsvícení zajišťuje dobrou viditelnost i v té nejtemnější kobce. Přepínání mezi režimy je stejně jednoduché jako stisknutí tlačítka a otočení knoflíku. Je to jednoduché. Funguje to.

    Oba výstupní kanály pracují nezávisle na sobě a každý má vlastní ovládací prvky. To znamená, že lze současně používat několik bipolárních elektrod a ovládat je nezávisle na sobě. Výstupní LED diody svítí úměrně výstupnímu výkonu, takže vidíte, co se děje, i bez pohledu na hlavní displej. Pomocí režimu "Join" lze oba kanály propojit, čímž se zajistí bezpečnost i ovládání, a pomocí sady kabelů 2B™ od E-Stim Systems (č. položky 3810) získáte ještě více možností. (Představte si 3D elektrosex)

    Elektrostimulátor 2B™ je napájen 9voltovou baterií. Pokud však požadujete větší výkon nebo nezávislost na bateriích, je třeba zvážit volitelný napájecí zdroj (položka č. 3758). Dvě možnosti napájení a regulace 0-100 % zajišťují, že elektrostimulátoru 2B™ nikdy nedojde energie, když je to důležité. Nízká úroveň výkonu je skvělá pro začátky s elektrostimulací, zatímco vysoká úroveň výkonu nabízí pořádnou sílu, která uspokojí i ty nejzarytější fanoušky elektrostimulace, aniž by způsobovala příliš velkou bolest!

    Rádi posloucháte hudbu? Elektrostimulační přístroj 2B™ má vestavěný mikrofon s nastavitelnou citlivostí (žádný externí mikrofon, který byste museli rozbít nebo ztratit). Nabízí také skutečné stereofonní zpracování prostřednictvím 3,5mm stereofonního vstupu. Jednoduše připojte svůj MP3 přehrávač a vychutnejte si jedinečný zážitek z erotické elektrostimulace ve stereofonním zvuku.

    2B™ má volitelné rozhraní Digital Link Interface (číslo položky 3759/00), které umožňuje aktualizovat nebo ovládat 2B™ z počítače PC nebo Mac prostřednictvím připojení USB. 2B™ je možné ovládat i přes internet. Je možná aktualizace softwaru? ANO! Takže už nikdy nebudete vlastnit zastaralý elektrostimulační přístroj - nyní může 2B™ růst spolu s vašimi osobními požadavky.

    Bezpečnost díky konstrukci - Díky oddělení výstupních kanálů, vestavěnému omezení výkonu a řízení měkkého startu (přístroj se při změně režimu nebo zapnutí přístroje vždy spustí na nulu) a také díky filozofii konstrukce, která upřednostňuje bezpečnost v každém detailu, splňuje elektrostimulační přístroj 2B™ všechny důležité evropské, americké a britské bezpečnostní normy a na rozdíl od mnoha dovážených přístrojů nese označení CE.

    S elektrostimulačním přístrojem 2B™ si nekupujete pouze odhadní přístroj, ale seriózní vstup do světa elektrostimulace od společnosti, která se věnuje výrobě nejlepších elektrostimulačních přístrojů. Přístroj 2B™ je vybaven vším, co potřebujete, abyste mohli ihned začít, a díky doživotní záruce výrobce nemá konkurenci.

    . Více informací:

    • 2B™ elektrostimulační zařízení od E-Stim Systems
    • Solidní úvod do světa elektrostimulace
    • Rozsah dodávky: 2B™ elektrostimulační přístroj, 2 x výstupní kabel 3,5 mm na 2 mm, 4 x samolepicí elektrodové podložky, 1 x 3,5 mm stereo vstupní kabel, 1 x baterie PP3 9 V, přepravní taška a návod k obsluze.
    • Rozměry: 116 mm x 77 mm x 38 mm (4,6" x 3,0" x 1,5"), 176 g
    • Kanály/výstupy: Dva izolované kanály s 3,5mm mono jack konektory
    • Displej: Podsvícený LCD displej s jasnými LED diodami pro indikaci aktivity kanálů
    • Programové režimy: 17
    • Zvukové režimy: 2
    • Zvuk: Vestavěný mikrofon, stereofonní zdroj přes 3,5mm stereofonní konektor
    • Vstupní specifikace: 33KΩ/500mV
    • Ovládání: Nezávislé ovládací prvky pro intenzitu kanálu, výběr režimu a nastavení
    • Výstupní průběh: Dvoufázový střídavý proud
    • Připojení k PC/Mac: Ano, prostřednictvím volitelného propojovacího kabelu
    • Napájení: Standardní 9V alkalická baterie (PP3)
    • K dispozici volitelný síťový adaptér (viz příslušenství).
    • Bezpečnost a kvalita E-Stim Systems nejvyšší prioritou.
    • Vyvinuto v souladu s nejnovějšími britskými a evropskými bezpečnostními předpisy a vyrobeno ve Velké Británii.
    • Vestavěné bezpečnostní funkce, jako je omezení proudu.
    • Označení CE a UKCA.
    • Dodáváno s doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Hodnocení 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Hodnocení 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Hodnocení 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Napište vlastní recenzi

            2B™ Elektrostimulační zařízení od E-Stim Systems

            2B™ Elektrostimulační zařízení od E-Stim Systems

            Elektrostimulační zařízení E-Stim Systems 2B™ je ideální pro BDSM. Díky 17 režimům nabízí spektrum od jemných po intenzivní pocity, ideální pro zkoumání bolesti a rozkoše. Dva kanály poskytují přesné ovládání a zesilují dynamiku dominance a podřízení. Funkce zvuku transformuje zvuky do elektrostimulace a dodává jí jedinečný rozměr.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            17 další položky ve stejné kategorii: