Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - bradavky

Zpravodaj

TWIST N SUCK ELECTRO - Elektrická vakuová stimulace bradavek

Od měkkých až po tvrdé, přísavky na bradavky MEO® slibují absolutní potěšení SM. Pokud milujete obzvlášť intenzivní stimulaci bradavek, elektrické přísavky na bradavky od MEO® vás více než nadchnou.

Více informací

1802/00

k dispozici na

    Více informací

    To je to, po čem touží každý submisivní partner: extrémní stimulace bradavek stimulačním proudem a neuvěřitelně silný podtlak.

     

    Pro intenzivní stimulaci bradavek kombinujeme výhody dvou světů s TWIST N SUCK ELECTRO: Extrémně silný podtlak díky nastavitelnému podtlaku i nastavitelná elektrická stimulace a její široké možnosti mezi trestem a rozmazlováním.

     

    Od jemných až po tvrdé, přísavky na bradavky MEO® slibují absolutní SM potěšení. Pokud milujete obzvlášť intenzivní stimulaci bradavek, elektrické přísavky na bradavky od MEO® vás více než nadchnou.

     

    Díky inovativnímu designu elektrické přísavky na bradavky pouhým otáčením sají bradavky stále silněji a poskytují vám nebo vašemu partnerovi senzační pocity.

    Jednoduše nasaďte přísavky na bradavky otvorem na bradavce. Poté jemně vytvořte podtlak otáčivým pohybem - bradavka a prso jsou pevně vtaženy do válce! Nepopsatelný pocit: jako by váš partner sál, cucal a kousal. Vakuum způsobí, že bradavky nabobtnají a stanou se tvrdými a špičatými jako malé mrkvičky.

    Silná sací síla je ve srovnání s běžnými odsávačkami bradavek opravdu jedinečná! Vaše bradavky jsou stimulovány do krajnosti a stávají se tvrdými a baculatými. Hnětení, štípání prsty nebo sání ústy může jen stěží učinit náš TWIST N SUCK spravedlivým. Pokud to máte rádi tvrdší, intenzivnější nebo snad dokonce bolestivější, můžete nyní zapnout stimulační proud a plně se oddat bolestivé rozkoši.

     

    Orgasmus bradavek! Už jste někdy slyšeli o bradavkovém orgasmu? Zahrnuje sání, lízání a kroucení - bradavky totiž mají přímé spojení "shora" s "vespod". Mnoho mužů lze rozsáhlou stimulací bradavek nejen pořádně vzrušit, ale dokonce přivést k orgasmu!


    Elektrické odsávačky bradavek také zajišťují zvýšení citlivosti a dráždivosti bradavek, protože se zvyšuje průtok krve. Po použití přísavek na bradavky jsou bradavky velké a tvrdé, a proto si s nimi lze obzvlášť dobře hrát. Tyto vakuové elektrody MEO® můžete samozřejmě používat i na jiných částech těla. Vaší fantazii se meze nekladou.

     

    Více informací:

     

    • 2 přísavky na bradavky, vakuum a elektrostimulace
    • Silné sání v kombinaci s elektrostimulací může vést k orgasmu bradavek!
    • Materiál: ABS, silikon, propojovací kabel
    • Lze připojit k přístrojům se stimulačním proudem MEO® nebo k mnoha přístrojům TENS a EMS. K tomuto účelu doporučujeme MEO® SexBox
    • Vzrušující doplněk: je vhodný také pro TT sezení, v závislosti na nastavení.
    • Elektricky vodivý gel s elektrodami, jako je ESHOCK, poskytuje silnější sání a intenzivnější pocity
    • Po použití čistěte teplou vodou, jemným mýdlem a VERYCLEAN sprejem
    • Erotická elektrostimulace NENÍ vhodná pro osoby s kardiostimulátorem nebo jiným elektronickým zařízením v těle nebo na těle!

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    I highly recommend these!

    I've had these for several months now. Like some of the other reviews, I have increased my usage of my nipple suckers. I love how sensitive they make my nipples. As a man, I'm one of many (silent) others who is in tune with this area of my body. So my nipples are already sensitive; but these toys take that sensitivity to another level entirely! It is amazing how sensitive and arousing it is for something as simple as my t-shirt rubbing against them at times. When used with other toys (with or without a partner) it can really blow your mind!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Twist up electro nipple suckers

    Love this product it enlarges your nipples a can give you pleasure and a little bit of pain the farther you twist.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Set mit zwei TWIST N SUCK Elektro

    Geiles Toy – sowohl mit, als auch ohne Strom. Haben einen guten Zug und machen die Nippel wunderbar sensitiv. Ich mag es sehr, und kann es jedem nur empfehlen.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Ohne Strom - die schwarzen Kappen lieber weglassen.

    Das Produkt an sich ist geil.
    Das einzige Problem sind die schwarzen Elektroden.
    Mich persönlich stört, das diese zu eckig sind.
    Wenn man die abnimmt, hat man ein abgerundetes Plastik vor sich.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    TWIST N SUCK ELECTRO - Elektrická vakuová stimulace bradavek

    TWIST N SUCK ELECTRO - Elektrická vakuová stimulace bradavek

    Od měkkých až po tvrdé, přísavky na bradavky MEO® slibují absolutní potěšení SM. Pokud milujete obzvlášť intenzivní stimulaci bradavek, elektrické přísavky na bradavky od MEO® vás více než nadchnou.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    4 další položky ve stejné kategorii: