Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - penis a varlata

Zpravodaj

Electro Cock Straps z E-Stim Systems

Objevte dokonalé potěšení z elektrostimulace penisu s přístrojem Electro Cock Straps z E-Stim Systems. Tyto nastavitelné popruhy jsou navrženy jako klasické elektrody na penis a pasují na žalud i hřídel penisu. Na stránkách Electro Cock Straps byly vyvinuty tak, aby vytvářely pocit, který proniká celým penisem a vede k dechberoucímu zážitku.

Více informací

3771/00

k dispozici na

    Více informací

    Electro Cock Straps by E-Stim Systems: Vzrušující elektrostimulace pro celý penis.

    Objevte dokonalé potěšení z elektrostimulace penisu s tímto přístrojem Electro Cock Straps z E-Stim Systems. Tyto nastavitelné pásky jsou navrženy jako klasické elektrody na penis a hodí se jak na žalud, tak na dřík penisu. Na Electro Cock Straps byly vyvinuty tak, aby vytvářely pocit, který proniká celým penisem a vede k dechberoucímu zážitku.

    Intenzivní a vícevrstvá elektrostimulace:

    • Použití Electro Cock Straps se neomezuje pouze na penis. Lze je také omotat kolem zápěstí, použít k trestání nebo přiložit k jiným erotogenním zónám, čímž se možnosti dále rozšiřují.
    • Stříbrná kontaktní vlákna, která jsou vetkána přímo do látky, zajišťují maximální kontaktní plochu a zintenzivňují elektrickou stimulaci pro ucelený zážitek.
    • Na Electro Cock Straps lze před použitím navlhčit, aby se zvýšila vodivost a pocit elektrostimulace.


    Nastavitelné přizpůsobení pro jakoukoli velikost:

    • Díky nastavitelné konstrukci je možné Electro Cock Straps všechny běžné velikosti penisu, což zajišťuje pohodlné a bezpečné uchycení.
    • Přizpůsobivost Electro Cock Straps z nich činí ideální volbu pro každého, kdo hledá přizpůsobený elektrostimulační zážitek.


    Snadné a pohodlné připojení k elektrostimulačnímu zařízení:

    • Přiložené adaptéry se 4 mm banánky umožňují snadné připojení k různým elektrostimulačním zařízením.
    • Jednoduché a efektivní připojení umožňuje rychlé nastavení, takže potěšení z elektrostimulace může začít okamžitě.


    Electro Cock Straps od společnosti E-Stim Systems: Uvolněte sílu elektrostimulace.

    Electro Cock Straps od E-Stim Systems jsou víc než jen příslušenství: jsou branou do světa intenzivní a vzrušující elektrostimulace penisu. Ať už objevujete fascinující svět elektrostimulace poprvé, nebo s ní již máte zkušenosti, the Electro Cock Straps vám nabízejí jedinečný a senzační zážitek, který vám vyrazí dech. Připravte se na mimořádný a nezapomenutelný zážitek z elektrostimulace.

    . Více informací:

    • Electro Cock Straps od E-Stim Systems
    • Materiál: The Electro Cock Straps od E-Stim Systems se skládá z pružné textilní tkaniny, do které jsou zapracovány stříbrné kontaktní dráty. To zajišťuje příjemné pohodlí při nošení i účinnou vodivost. Stříbrné drátky zajišťují vynikající elektrickou vodivost, která je nezbytná pro rovnoměrnou distribuci elektrických podnětů. Tato kombinace materiálů zajišťuje dokonalé, nastavitelné přizpůsobení a dlouhou životnost výrobku, díky čemuž je možné jej Electro Cock Straps ideální volbou pro každého, kdo chce elektrostimulaci objevit na vlastní kůži.
    • Vyrobeno v souladu s nejnovějšími bezpečnostními předpisy EU a Velké Británie.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
    • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    I use them as often as possible

    I use them as often as possible. Even at my old age can give me a double orgasm.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Electro Cock Straps z E-Stim Systems

    Electro Cock Straps z E-Stim Systems

    Objevte dokonalé potěšení z elektrostimulace penisu s přístrojem Electro Cock Straps z E-Stim Systems. Tyto nastavitelné popruhy jsou navrženy jako klasické elektrody na penis a pasují na žalud i hřídel penisu. Na stránkách Electro Cock Straps byly vyvinuty tak, aby vytvářely pocit, který proniká celým penisem a vede k dechberoucímu zážitku.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: