Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

OMG™ XXL elektroda z E-Stim Systems

Velmi velká elektroda OMG™ z E-Stim Systems je působivým doplňkem každého elektrostimulačního zařízení a za svůj název vděčí působivým reakcím ("OMG" = Oh, my God!), které vždy vyvolává. Vhodná pro anální i vaginální stimulaci!

 

Více informací

3801/00

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách OMG™ XXL elektroda z E-Stim Systems je skutečným mistrovským dílem anální/vaginální elektrostimulace, které zaujme svou impozantní velikostí a extrémním výkonem.

    Velmi velká elektroda OMG™ od společnosti E-Stim Systems je působivým doplňkem každého elektrostimulačního zařízení a za svůj název vděčí působivým reakcím ("OMG" = Oh, my God!), které znovu a znovu vyvolává. Před uvedením na trh Decimator™ byla největší anální/vaginální elektrodou v nabídce od E-Stim Systemsa s průměrem 7,5 cm je stále velkou výzvou, i když je manipulace s ní ve srovnání s kolosálními Decimator™ je manipulace s ní snazší.

    elektroda OMG™ je větší než elektroda Stuffer™ a byla vyvinuta především pro zkušené uživatele, kteří chtěli, aby přítomnost zavedené elektrody byla jasně cítit. Tato bipolární elektroda je příkladem trvalé snahy E-Stim Systems závazku k inovacím a kvalitě a nabízí jedinečnou kombinaci velikosti a pocitu.

    Design a použití:

    Kontakty elektrody jsou strategicky umístěny na horní a spodní straně, nikoliv na boku, což zajišťuje nejen vynikající kontakt s elektrodou, ale také přirozenější a pohodlnější pocit při anální nebo vaginální elektrostimulaci. Základna má vyfrézovanou obvodovou drážku, která zlepšuje úchop a usnadňuje anální nebo vaginální zavádění a vyjímání.

    Optimální design a doživotní záruka:

    Velká elektroda OMG™ je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a navržena pro dlouholeté používání. Pro zajištění hygieny a dlouhé životnosti ji lze zcela rozebrat a vyčistit. Stejně jako všechny prémiové elektrody od E-Stim Systems i na tuto elektrodu se vztahuje exkluzivní doživotní záruka.

    Elektroda OMG™ o průměru 175 mm váží úctyhodných 1,6 kg a je vybavena dvěma 4mm zásuvkami na základně, které jsou kompatibilní s nízkoprofilovými kabely od E-Stim Systems

    Péče a dokonalé mazání:

    Pro čištění lze elektrodu jednoduše omýt teplou vodou s jemným čisticím prostředkem nebo vyčistit pomocí VERYCLEAN spreje. Pro zajištění snadného análního/vaginálního zavádění a optimální elektrické vodivosti doporučuje MEO používat lubrikant na vodní bázi ESHOCK. Silikonovým nebo hybridním lubrikantům je třeba se vyhnout. Kondomy nejsou s touto elektrodou kompatibilní.

    Elektroda OMG™ od společnosti E-Stim Systemsopravdové mistrovské dílo elektrostimulace!

    Objevte elektrodu OMG™ od společnosti E-Stim Systemsskutečného mistrovského díla elektrostimulace, které nastavuje nové standardy v oblasti anální i vaginální stimulace. Elektroda OMG™ s působivým průměrem 75 mm je fascinující výzvou pro zkušené uživatele a nabízí intenzivní a nezapomenutelný zážitek. Elektroda OMG™, navržená pro ty, kteří hledají maximální prožitek v kombinaci s intenzivní elektrostimulací, je vybavena strategicky umístěnými kontakty na horní a spodní straně. Tato konstrukce zajišťuje vynikající elektrickou vodivost a přirozenější pocit při používání. Značná velikost a jedinečný design slibují hluboce uspokojující a elektrizující zážitek, který je ideální pro prožití nových dimenzí rozkoše při anální i vaginální elektrostimulaci.

    Více informací:

    • OMG™ XXL elektroda od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolární, zaváděcí
    • Celková délka: 175 mm
    • Zasouvací délka: 175 mm
    • Průměr: 75 mm
    • Obvod: 235 mm
    • Hmotnost: 1,6 kg
    • Připojení: 2 x 4mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita jsou naší nejvyšší prioritou.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Adoro

    Finalmente ho deciso di comprarlo ! Il primo di una lunga serie

      Hodnocení 

      Absolut geil und grooooooß

      die OMG ist sehr gut , die Größe erreicht den zweiten Schließmuskel ,der Stromimpuls ist gut. Spritzige Orgasmen. Mehr gibts nicht zu sagen

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Amazing!

      I was reluctant to try electrosex internally...but it's the best thing since the first vibrator was invented! Wow does that get the prostate moving! I bought the OMG model...I think I may pick up the Decimator model too! Not for the novice, but work towards it and it will become part of your sexual routine!

        Napište vlastní recenzi

        OMG™ XXL elektroda z E-Stim Systems

        OMG™ XXL elektroda z E-Stim Systems

        Velmi velká elektroda OMG™ z E-Stim Systems je působivým doplňkem každého elektrostimulačního zařízení a za svůj název vděčí působivým reakcím ("OMG" = Oh, my God!), které vždy vyvolává. Vhodná pro anální i vaginální stimulaci!

         

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: