Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

E-Stim Systems

Zpravodaj

2B™ Balíček příslušenství od E-Stim Systems

MEO hrdě představuje sadu příslušenství 2B™ od společnosti E-Stim Systemskterý byl pečlivě sestaven pro nadšence, kteří buď vlastní elektrostimulační přístroj 2B™, nebo o jeho koupi uvažují. Tento balíček příslušenství je skutečným pokladem nezbytného příslušenství, které obohacuje a zpestřuje elektrostimulaci.

Více informací

3757/00

k dispozici na

Více informací

Sada příslušenství 2B™ poskytuje o 30 % vyšší výkon: váš vstup do světa pokročilé elektrostimulace!

MEO hrdě představuje sadu příslušenství 2B™ od společnosti E-Stim Systemskterý byl pečlivě sestaven pro nadšence, kteří buď vlastní elektrostimulační přístroj 2B™, nebo o jeho koupi uvažují. Tento balíček příslušenství je pokladnicí nezbytného příslušenství pro vylepšení a zpestření elektrostimulace.

Klíčové vlastnosti balíčku příslušenství 2B™:

  • Univerzální síťový adaptér: s univerzálním síťovým adaptérem (220 V/110 V), který má adaptéry pro EU, Velkou Británii, USA a Austrálii, jsou problémy s bateriemi minulostí. Nejenže díky němu jsou otravné baterie zbytečné. Zvyšuje také výkon modelu 2B™ o působivých 30 %.
  • 2B™ Digital Link Interface: Rozhraní 2B™ Digital Link Interface, které je součástí dodávky, umožňuje, aby byl model 2B™ vždy aktualizován nejnovějším firmwarem. Každá aktualizace z E-Stim Systems zajišťuje, že váš 2B™ je vždy aktuální s nejnovější technologií E-Stim. Prostřednictvím tohoto rozhraní se můžete také připojit k počítači PC nebo Mac. To vám umožní stimulovat se na dálku přes internet a proměnit sezení s webovou kamerou v interaktivní elektrostimulační zážitek.
  • 4mm kabel: Pro doplnění rozsáhlého příslušenství zn E-Stim Systems jsou součástí dodávky dva 4mm kabely. Jedná se o standard pro většinu elektrod od E-Stim Systems.


Tento balíček není pouhou sadou příslušenství, ale kompletním upgradem pro vaše zařízení 2B™, který vám umožní ještě více vylepšit zážitek z elektrostimulace. Ať už se jedná o pohodlí nepřerušitelného napájení, vzrušující ovládání přes internet nebo kompatibilitu se širokou škálou příslušenství, 2B™ Accessory Pack nabízí všechny tyto výhody za vynikající cenu.

2B™ Accessory Pack klade důraz na E-Stim Systems svůj závazek nabízet komunitě e-stimulátorů vysoce kvalitní a všestranné produkty. Tento balíček musí mít každý majitel 2B™, který chce naplno využít potenciál svého zařízení a zároveň si užívat nejlepší funkčnost, pohodlí a potěšení.

Pokud již vlastníte 2B™ od E-Stim Systems nebo o jeho koupi uvažujete, jistě si budete chtít rozšířit své zkušenosti s e-stimulátorem. Z tohoto důvodu E-Stim Systems uvedla na trh nový balíček příslušenství 2B™. Obsahuje veškeré příslušenství, které si majitelé 2B™ běžně pořizují, v jednom balení za skvělou cenu.

Balíček příslušenství 2B™ obsahuje univerzální síťový adaptér 220V/110V (včetně adaptérů pro Velkou Británii, USA, EU a Austrálii), díky kterému se již nemusíte obávat vybitých baterií a který zvyšuje výkon 2B™ o neuvěřitelných 30 %. Sada příslušenství obsahuje také rozhraní 2B™ Digital Link Interface, které umožňuje kdykoli aktualizovat firmware 2B™ E-Stim Systems je vydána aktualizace. Můžete jej také použít k ovládání 2B™ z počítače PC nebo Mac přes internet. Namísto pouhého chatování s někým můžete nyní ovládat elektrostimulaci na libovolné části těla nebo otvoru dle vlastního výběru.

A jako by to nestačilo, dodává se také se dvěma 4mm kabely E-Stim Systems přiložil také dva 4mm kabely, takže nyní máte k dispozici kabely pro širokou škálu elektrod, z nichž většina používá 4mm konektor.

S tímto balíčkem získá uživatel 2B® všechny doplňky, které potřebuje k tomu, aby mohl posunout erotickou elektrostimulaci na vyšší úroveň - a to za skvělou cenu.

Více informací:

  • Balíček příslušenství 2B®: Váš vstup do pokročilé elektrostimulace.
  • Rozsah dodávky: Univerzální napájecí zdroj 220V/110V s adaptéry pro Velkou Británii, EU, USA a Austrálii, rozhraní 2B™ Digital Link Interface doplněné USB klíčem se softwarem Uplink a Commander pro PC a Mac, 2 x 4mm 1,5m kabely.
  • Označení CE a UKCA.
  • Dodáváno s doživotní zárukou výrobce.
  • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (E-Stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
  • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

2B™ Balíček příslušenství od E-Stim Systems

2B™ Balíček příslušenství od E-Stim Systems

MEO hrdě představuje sadu příslušenství 2B™ od společnosti E-Stim Systemskterý byl pečlivě sestaven pro nadšence, kteří buď vlastní elektrostimulační přístroj 2B™, nebo o jeho koupi uvažují. Tento balíček příslušenství je skutečným pokladem nezbytného příslušenství, které obohacuje a zpestřuje elektrostimulaci.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: