Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - penis a varlata

Zpravodaj

Vyper2™ - CBT pomocí elektrické stimulace - E-Stim Systems

Vyper2 byl vyvinut speciálně pro potřeby masochistických mužů a je CBT pomůckou pro erotickou elektrostimulaci. Přístroj Vyper2 je vybaven 4 pozlacenými elektrodami umístěnými na dvou kompresních deskách a přesně zasahuje nervové body, které jsou pro CBT zásadní.

Více informací

3768/00

k dispozici na

    Více informací

    Vyper2 byl vyvinut speciálně pro potřeby masochistických mužů a je CBT pomůckou pro erotickou elektrostimulaci. Přístroj Vyper2 je vybaven 4 pozlacenými elektrodami umístěnými na dvou kompresních deskách a přesně zasahuje nervové body, které jsou pro CBT zásadní. Vyper2 se přikládá na ztopořený penis a/nebo varlata a stlačuje je před zahájením elektrické stimulace.

    Vyper2™ od E-Stim Systems: elektrická stimulace penisu a varlat!

    MEO představuje Vyper2™, který navazuje na úspěch původního Vyper™ od E-Stim Systems navazuje na úspěch původního Vyper™. Tento inovativní čtyřpólový přístroj je určen nejen pro penis, ale účinně stimuluje i varlata, čímž poskytuje komplexní, mysl ohromující elektrostimulaci od jemné až po intenzivní.

    Vyper2™ byl navržen výhradně pro potřeby velmi submisivních mužů a je vyráběn ve Velké Británii. Je vybaven čtyřmi pozlacenými elektrickými kontaktními polštářky připevněnými ke dvěma kompresním destičkám. Když se Vyper2™ nasadí na ztopořený penis a varlata, dokáže genitálie stlačovat a komprimovat, čímž poskytuje vzrušující pocit elektrické stimulace penisu i varlat.

    Ale pozor: pokud budete stlačovat příliš silně, můžete poškodit něco velmi cenného!

    Místo tenkých plastových destiček s nalepenou stříbrnou páskou jako konkurenční výrobky používá Vyper2™ E-Stim Systems 5 mm silné akrylové destičky, které jsou vyřezány laserem a osazeny speciálně vyrobenými obvody. Pro dlouhou životnost a dobrý elektrický kontakt jsou kontaktní plochy pozlaceny, aby byla zajištěna účinná elektrostimulace penisu a varlat.

    Vyper2™ byl plně vybaven konektory Estim z nerezové oceli. Díky svým čtyřem kontaktním plochám má více kontaktních zón, a proto je ideální pro připojení k 2B™ od E-Stim Systems nebo k jednokanálovému zařízení pro elektrostimulaci.

    • Velká šířka otvoru od 6,5 mm do 50 mm.
    • Pozlacené kontaktní plochy pro účinnou elektrostimulaci
    • Robustní 4 mm přípojky a kování z nerezové oceli
    • Vhodné pro jednokanálový i dvoukanálový provoz
    • Snadno se čistí pro hygienické použití


    Vyper2™ od E-Stim Systems je krokem vpřed v oblasti elektrostimulace a nabízí vzrušující kombinaci komprese a elektrostimulace penisu a varlat. Je navržen tak, aby zintenzivnil smyslové pocity CBT tím, že poskytuje potěšení i silnou stimulaci bezpečným a kontrolovaným způsobem.

    Více informací:

     

    • Vyper2™ od E-Stim Systems
    • Rozměry: 140 mm x 110 mm x 40 mm (zavřený bez šroubů)
    • Otevření: 160 mm x 50 mm
    • Kontaktní plocha: BiPolar 60 mm x 90 mm (na každé straně)
    • Připojení: 8x 4mm zásuvky v základně
    • Materiál: Vyper2™ z E-Stim Systems je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují odolnost a optimální funkčnost při elektrostimulaci. Hlavní konstrukce je vyrobena z leteckého hliníku, který je známý svou stabilitou a nízkou hmotností. Elektrické kontaktní plochy jsou pozlacené, aby byl zajištěn účinný a bezpečný přenos elektrických impulzů. Přítlačné desky jsou vyrobeny z 5 mm silného akrylu, tvrdého a průhledného plastu, který je odolný a vizuálně přitažlivý. V konstrukci je použita také nerezová ocel, která zajišťuje stabilitu a odolnost proti korozi. A konečně, nedílnou součástí elektrických funkcí jsou na míru vyrobené desky plošných spojů (PCB), které jsou přizpůsobeny konkrétním požadavkům. Kombinace těchto materiálů činí ze zařízení Vyper2™ vysoce kvalitní a spolehlivou volbu pro všechny zájemce o elektrickou stimulaci v kontextu CBT.
    • Desky plošných spojů (PCB) jsou základními součástmi moderní elektroniky. Jsou to desky plošných spojů, na kterých jsou namontovány a připojeny různé elektronické součástky, jako jsou rezistory, kondenzátory a integrované obvody. Desky s plošnými spoji tvoří základnu pro tyto součástky a vytvářejí elektrická spojení, která jsou nezbytná pro fungování obvodu. Desky s plošnými spoji se nacházejí téměř ve všech elektronických zařízeních, od jednoduchých přístrojů až po složité počítačové systémy.
    • Vyrábí se ve Velké Británii podle nejnovějších bezpečnostních předpisů EU a Velké Británie.
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnostní upozornění: Elektrická stimulace (e-stim) pro erotické potěšení je široce používaná, ale je důležité si uvědomit bezpečnostní aspekty. E-Stim není vhodný pro osoby s kardiostimulátorem, lékařskými infuzemi, srdečními chorobami nebo během těhotenství a nikdy by se neměl používat nad hrudníkem nebo krkem. Všechny výrobky od E-Stim Systems e-Stim byly vyvinuty, vyrobeny a testovány podle nejvyšších standardů. Kupující za ně přebírá plnou odpovědnost.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
    • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Napište vlastní recenzi

      Vyper2™ - CBT pomocí elektrické stimulace - E-Stim Systems

      Vyper2™ - CBT pomocí elektrické stimulace - E-Stim Systems

      Vyper2 byl vyvinut speciálně pro potřeby masochistických mužů a je CBT pomůckou pro erotickou elektrostimulaci. Přístroj Vyper2 je vybaven 4 pozlacenými elektrodami umístěnými na dvou kompresních deskách a přesně zasahuje nervové body, které jsou pro CBT zásadní.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: