Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - penis a varlata

Zpravodaj

Python™ od E-Stim Systems - E Stim testicles

Python™, další novinka od E-Stim Systemsje zařízení speciálně vyvinuté pro elektrostimulaci varlat. Je to jeden z nejlepších systémů - a dokonce vhodný pro CBT - který poskytuje celou škálu jemné až VELMI intenzivní elektrostimulace přímo do varlat.

Více informací

3769/00

k dispozici na

Více informací

Python™ od společnosti E-Stim Systems: Intenzivní elektrostimulace varlat.

Python™, další novinka od společnosti E-Stim Systems E-Stim Systemsje zařízení speciálně vyvinuté pro elektrostimulaci varlat. Jedná se o jeden z nejlepších systémů - a dokonce připravený pro CBT - který poskytuje řadu jemných až VELMI intenzivních elektrostimulací přímo do varlat.

Přizpůsobený pro mužské potěšení a vyrobený ve Velké Británii:

  • Python™ je speciálně navržen pro mužskou anatomii a nabízí úžasnou kombinaci tlaku a elektrostimulace varlat.
  • Python™ je vybaven dvěma pozlacenými elektrickými kontaktními plochami. Tlak je nastavitelný, což umožňuje přizpůsobení a intenzitu stimulace.
  • Python™ je navržen tak, aby se neztopořený penis a varlata vešly do otvoru ve tvaru kroužku (jako kroužek na penis) a varlata pak mohla být upevněna přímo mezi dvě kompresní plošky.


Vyvážená komprese a elektrická stimulace:

  • Python™ je navržen tak, aby na varlata působil přesně nastavitelný tlak, který lze podle potřeby zesílit.
  • Intenzita se pohybuje od lehkého brnění až po silnější pocity, což je ideální pro ty, kteří chtějí prozkoumat spektrum elektrostimulace varlat.


Vysoce kvalitní materiál a design:

  • E-Stim Systems využívá 5 mm silné laserem řezané akrylové panely s deskami s obvody vyrobenými na zakázku, které zajišťují odolný a účinný výrobek.
  • Pozlacené kontaktní desky zajišťují vynikající elektrickou vodivost a kontakt.
  • Pro zajištění odolnosti je Python™ vybaven kováním z nerezové oceli a mosazi.


Funkčnost pro lepší zážitek z elektrostimulace.

  • Python™ je vhodný i pro větší penis (průměr otvoru 50 mm), a proto nabízí pohodlné nošení pro většinu mužů.
  • Toto zařízení je vybaveno 4 mm konektory a je vhodné pro použití s jednokanálovými zařízeními, jako je například Series 1 od společnosti E-Stim Systems nebo pokročilejšími elektrostimulačními přístroji, jako je 2B™.
  • Čištění je snadné a hygienické díky našemu spreji VERYCLEAN.


Python™ od E-Stim Systems: BDSM zařízení pro inovativní elektrostimulaci varlat.

Python™ není jen elektrostimulační zařízení, ale také brána k prozkoumání hlubších pocitů při stimulaci varlat. Ať už hledáte jemnou elektrostimulaci, nebo intenzivnější zážitek, Python™ nabízí bezpečnou, přizpůsobitelnou a vzrušující možnost a je nezbytností pro každého, kdo chce elektrostimulaci posunout o krok dál.

Více informací:

  • Python™ od E-Stim Systems
  • Vhodné pro CBT.
  • Materiál: Python™ od E-Stim Systems je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují odolnost a optimální funkčnost při elektrostimulaci. Hlavní konstrukce je vyrobena z leteckého hliníku, který je známý svou stabilitou a nízkou hmotností. Elektrické kontaktní plochy jsou pozlacené, aby byl zajištěn účinný a bezpečný přenos elektrického signálu. Přítlačné desky jsou vyrobeny z 5 mm silného akrylu, tvrdého a průhledného plastu, který je odolný a vizuálně přitažlivý. Kromě toho jsou k montáži použity kování z nerezové oceli, které je pevné a odolné proti korozi. A konečně, nedílnou součástí elektrických funkcí jsou na míru vyrobené desky plošných spojů (PCB), které jsou přizpůsobeny konkrétním požadavkům. Kombinace těchto materiálů činí z Vyper2™ vysoce kvalitní a spolehlivou volbu pro každého, kdo má rád elektrostimulaci.
  • Desky s plošnými spoji jsou nezbytnou součástí moderní elektroniky. Jsou to desky s plošnými spoji, na kterých jsou namontovány a připojeny různé elektronické součástky, jako jsou rezistory, kondenzátory a integrované obvody. Desky s plošnými spoji tvoří fyzickou platformu pro tyto součástky a zajišťují elektrická spojení potřebná pro fungování obvodu. Desky s plošnými spoji se nacházejí téměř ve všech elektronických zařízeních, od jednoduchých přístrojů až po složité počítačové systémy.
  • Vyrobeno v souladu s nejnovějšími bezpečnostními předpisy EU a Spojeného království.
  • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
  • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
  • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Python™ od E-Stim Systems - E Stim testicles

Python™ od E-Stim Systems - E Stim testicles

Python™, další novinka od E-Stim Systemsje zařízení speciálně vyvinuté pro elektrostimulaci varlat. Je to jeden z nejlepších systémů - a dokonce vhodný pro CBT - který poskytuje celou škálu jemné až VELMI intenzivní elektrostimulace přímo do varlat.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: