Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - penis a varlata

Zpravodaj

Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems

Objevte vzrušující možnosti elektrostimulace močové trubice s přístrojem Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems. Tento penisový kolík, největší z celé řady, byl speciálně navržen pro ty, kteří chtějí jít nad rámec tradiční stimulace močové trubice a zažít jedinečný a elektrizující pocit.

Více informací

3767/00

k dispozici na

Více informací

Large Diamond™ Penis Plug by E-Stim Systems: Vrchol uretrální elektrostimulace!

Objevte vzrušující možnosti uretrální elektrostimulace s přístrojem E-Stim Systems Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems. Tento penisový kolík, největší z celé řady, byl speciálně navržen pro ty, kteří chtějí jít za hranice tradiční uretrální stimulace a zažít jedinečný a elektrizující pocit.

Výjimečný design pro více prožitku:

  • Large Diamond™ Penis Plug měří na délku úctyhodných 55 mm a má působivý průměr dříku 7,65 mm - ideální pro všechny, kdo hledají intenzivnější pocit.
  • Penisový kolík, který má v nejširším místě průměr 9,5 mm, poskytuje jedinečné a uspokojivé roztažení močové trubice.
  • Kolík je vyroben z hliníku, který je nejen odolný, ale díky hladkému povrchu i estetický.
  • Superhladký povrch a zaoblená špička zajišťují, že zátka může být Large Diamond™ Penis Plug možné pohodlně zasunout do močové trubice, zatímco zúžený dřík penisového kolíku jemně roztahuje močovou trubici a bezpečně drží penisový kolík na místě.


Propracovaný design pro maximální potěšení:

  • Zátka na penis má na základně drážky, které zlepšují bezpečné uchopení i mokrýma rukama a zvyšují pocit při kontaktu se špičkou penisu.
  • V základně je integrována standardní 4mm přípojka, která je kompatibilní s elektrostimulačními zařízeními systémů E-Stim.


Čištění pro bezpečné a hygienické používání:

  • Penisový kolík se snadno čistí - stačí jej omýt teplou vodou a jemným mýdlem nebo vyčistit pomocí spreje INSTACLEAN. Robustní hliníková konstrukce umožňuje vyvařování a zaručuje úplnou sterilizaci.
  • Před uskladněním se ujistěte, že je penisový kolík zcela suchý.
  • Na Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems se dodává s doživotní zárukou E-Stim Systems dodáváno v demontu.


Příprava pro bezpečný a příjemný zážitek:

  • Při stimulaci močové trubice je obzvláště důležitá čistota a hygiena. Doporučuje se očistit Large Diamond™ Penis Plug bezprostředně před použitím.
  • Pro hladké a pohodlné zavedení penisového kolíku do močové trubice se doporučuje během používání použít lubrikační gel VeryDeep, který byl speciálně vyvinut pro aktivity v močové trubici.


Large Diamond™ Penis Plug od společnosti E-Stim Systems: Začátek bezbřehé vášně.

Large Diamond™ Penis Plug je příkladem odhodlání E-Stim Systems k inovativnímu designu a kvalitě. Ať už již máte zkušenosti s uretrální stimulací, nebo chcete elektrostimulaci penisu posunout na další úroveň, tento kolík vám nabízí velmi zvláštní zážitek.

Více informací:

  • Velký penisový kolík Diamond™ od E-Stim Systems
  • Dimensions: Průměr dříku 7,65 mm, průměr hlavice 9,5 mm, průměr základny 24,5 mm, celková délka 55 mm, zasouvací délka 44 mm, hmotnost 19 g.
  • Připojení: 4 mm
  • Materiál: hliník
  • Protože se jedná o unipolární elektrodu, je pro elektrostimulaci nutná druhá elektroda.
  • Uretrální E-Stim, známá také jako uretrální elektrostimulace, je specializovaná forma elektrostimulace používaná ke stimulaci močové trubice. Tato jedinečná forma stimulace využívá elektrické impulzy k vytvoření smyslové nebo sexuální stimulace v této citlivé oblasti těla. Výjimečnost uretrální elektrostimulace spočívá v jedinečném způsobu vedení elektrických impulzů do močové trubice, které vytvářejí dechberoucí pocity. K tomu slouží speciální elektrody, které se zavádějí do močové trubice a dodávají jemné elektrické impulzy. Elektrické impulzy mohou vyvolat různé pocity, od mírného brnění až po intenzivnější pulzující nebo bodavé pocity. Sílu a intenzitu elektrických impulzů lze prostřednictvím elektrostimulačního zařízení přizpůsobit osobním preferencím a zajistit příjemný zážitek. Elektrostimulace močové trubice může sexuální stimulaci dodat nový rozměr. Uretrální elektrostimulace může vést ke vzrušujícím pocitům a intenzivnějším orgasmům u mužů i žen.
  • Vyrobeno v souladu s nejnovějšími bezpečnostními předpisy EU a Velké Británie.
  • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, je však důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
  • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
  • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Stáhnout

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems

Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems

Objevte vzrušující možnosti elektrostimulace močové trubice s přístrojem Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems. Tento penisový kolík, největší z celé řady, byl speciálně navržen pro ty, kteří chtějí jít nad rámec tradiční stimulace močové trubice a zažít jedinečný a elektrizující pocit.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: