Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

ElectraStim

Zpravodaj

ElectraLoop™ od ElectraStim - nastavitelná kovová smyčka na varlata pro elektrostimulaci

Nový
  • ElectraLoop™ od ElectraStim - nastavitelná kovová smyčka na varlata pro elektrostimulaci

Nastavitelná smyčka na varlata ElectraLoop™ slibuje zcela nový druh erotické elektrostimulace penisu. Smyčka ElectraLoop™ je speciálně navržena pro muže s větším penisem nebo pro ty, kteří chtějí tuto smyčku nosit kolem penisu a varlat zároveň, a má nastavitelnou velikost.

Více informací

3897/00

k dispozici na

Více informací

Nastavitelná smyčka na varlata ElectraLoop™ slibuje zcela nový druh erotické elektrostimulace penisu. Smyčka ElectraLoop™ je speciálně navržena pro muže s větším penisem nebo pro ty, kteří chtějí tuto smyčku nosit kolem penisu a varlat zároveň, a má nastavitelnou velikost. Smyčka ElectraLoop™ je vyrobena z nenatahovacího kovového drátu a kombinuje pocit kovového kroužku s pohodlím nastavitelného uchycení. Smyčka se umisťuje kolem penisu a varlat a nastavuje se pomocí nastavovacího klipu.

Tuto unipolární kovovou smyčku na varlata lze používat společně s další unipolární elektrodou a otevírá se vám tak mocný svět erotické elektrostimulace při masturbaci, předehře, orálním sexu a pohlavním styku. Hluboký, pulzující a erotický brnící pocit může být dokonce dostatečně silný, abyste dosáhli orgasmu bez použití rukou. ElectraLoop™ je nastavitelný až do průměru 70 mm, takže se hodí pro většinu mužů. Pro co nejlepší zážitek doporučujeme používat elektricky vodivý gel, jako je například náš ESHOCK.

Kompatibilní s většinou elektrostimulačních přístrojů:

ElectraLoop™ je kompatibilní se všemi elektrostimulačními přístroji od ElectraStim kompatibilní. Přestože byl ElectraLoop™ vyvinut pro přímé připojení k elektrostimulačním přístrojům ElectraStim, lze jej pomocí námi nabízených adaptérů připojit i k elektrostimulačním přístrojům jiných výrobců.

Zásadní roli při jeho používání hraje hygiena a správné používání lubrikantu:

Pro optimální péči a bezpečné používání doporučujeme náš dezinfekční sprej INSTACLEAN, který byl speciálně vyvinut pro účinné čištění ElectraLoop™ před a po použití. Kromě toho je nezbytný náš elektricky vodivý lubrikant ESHOCK, který zajišťuje optimální vodivost, díky níž je zážitek z elektrostimulace ještě intenzivnější. Kombinace těchto dvou produktů činí elektrostimulaci nejen mimořádně příjemnou, ale také bezpečnou a hygienickou.

Více informací:

  • ElectraLoop™
  • Maximální průměr: 70 mm
  • Maximální délka: 220 mm
  • Připojení: 2 mm
  • Hmotnost: 31 gramů
  • Materiál: lékařská nerezová ocel 316
  • Počet pólů: 1 (unipolární). K dokončení obvodu je nutná druhá unipolární elektroda. ElectraLoop™ musí být připojen k ElectraStim Připojen ke stimulátoru, abyste mohli zažít popsané pocity.
  • Součástí dodávky je: 1x ElectraLoop™ (nastavitelná kovová smyčka na varlata), 1x sáček z mikrovlákna pro uložení, 1x vícejazyčný návod k použití (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Bezpečnostní upozornění: Sexuální elektrostimulace (E-Stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit bezpečnostní aspekty s ní spojené. E-stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, používají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, mají srdeční onemocnění nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od ElectraStim zařízení byla navržena a vyrobena podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.




ElectraStim x MEO


ElectraStim společnost E-Stim je symbolem inovace a kvality v oblasti sexuální elektrostimulace (E-Stim) a od svého vzniku se proslavila neustálým posouváním hranic možností v této vzrušující oblasti zábavy pro dospělé. Se silným důrazem na design, technologie a uživatelský zážitek jsou výrobky společnosti ElectraStim nabízejí jedinečnou kombinaci potěšení a výkonu, která osloví jak začátečníky, tak zkušené uživatele. Sortiment výrobků sahá od základních souprav až po složitá zařízení, přičemž všechny jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly bezpečný, příjemný a účinný zážitek. ElectraStim společnost klade velký důraz na kvalitu a inovace, což se odráží v její patentované technologii "Flick" - svědčí o jejím odhodlání učinit elektrostimulaci více personalizovanou a interaktivní. Tento závazek k dokonalosti a ochota překonávat očekávání spotřebitelů činí z této společnosti ElectraStim přední značku ve svém segmentu. MEO.de je ideálním distribučním partnerem pro ElectraStim díky svým zkušenostem v oblasti distribuce vysoce kvalitních a specializovaných produktů pro dospělé. Společnost MEO.de si získala pověst díky hlubokému porozumění potřebám a přáním svých zákazníků, které je spojeno s neochvějným závazkem ke spokojenosti zákazníků. Obchod MEO BDSM nabízí nejen širokou škálu produktů v různých kategoriích, ale klade také velký důraz na vzdělávání a informace, aby se zákazníci mohli při nákupu rozhodovat na základě informací. Kromě toho cílová skupina MEO.de dokonale zapadá do cílové skupiny ElectraStimprotože obě společnosti upřednostňují nabídku vysoce kvalitních a inovativních produktů, které zlepšují sexuální pohodu a zážitky jejich zákazníků. Široký záběr společnosti MEO.de, a to jak na internetu, tak prostřednictvím zavedené partnerské sítě, zaručuje, že výrobky společnosti ElectraStim zasáhnou širokou a zainteresovanou cílovou skupinu. Kombinace průkopnické technologie z ElectraStim s odbornými znalostmi a odhodláním společnosti MEO.de uspokojovat potřeby zákazníků představuje silné partnerství zaměřené na poskytování výjimečných a obohacujících zážitků svým zákazníkům. Společně mají dokonalou pozici pro revoluci ve světě elektrostimulace a zároveň poskytují výjimečné služby a podporu.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

ElectraLoop™ od ElectraStim - nastavitelná kovová smyčka na varlata pro elektrostimulaci

ElectraLoop™ od ElectraStim - nastavitelná kovová smyčka na varlata pro elektrostimulaci

Nastavitelná smyčka na varlata ElectraLoop™ slibuje zcela nový druh erotické elektrostimulace penisu. Smyčka ElectraLoop™ je speciálně navržena pro muže s větším penisem nebo pro ty, kteří chtějí tuto smyčku nosit kolem penisu a varlat zároveň, a má nastavitelnou velikost.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

26 další položky ve stejné kategorii: