Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

ElectraStim

Zpravodaj

Electro Urethral sonde - Uretrální elektroda z ElectraStim

Nový Nabídka
  • Electro Urethral sonde - Uretrální elektroda z ElectraStim

Někdy jsou ty nejneobvyklejší sexuální hračky ty nejlepší! Objevte neobyčejné možnosti sexuální elektrostimulace hluboko uvnitř penisu s pomocí Electro Urethral sonde z ElectraStim. Tento úžasný výrobek je rozhodně víc než jen sexuální hračka, je to klíč k naprosto volným orgasmům.

Více informací

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Někdy jsou ty nejneobvyklejší sexuální hračky ty nejlepší! Objevte neobyčejné možnosti sexuální elektrostimulace hluboko uvnitř penisu s pomocí Electro Urethral sonde z ElectraStim. Tento úžasný výrobek je rozhodně víc než jen sexuální hračka, je to klíč k absolutně hands-free orgasmům.

    Electro Urethral sonde od ElectraStim je uretrální elektroda, která je k dispozici v různých velikostech, aby vám poskytla zážitek na míru. Tento úžasný nástroj je vyroben z nerezové oceli 316, která je známá svou vynikající kvalitou a odolností, a má dokonale hladký povrch pro pohodlné používání. S délkou 130 mm Electro Urethral sonde ideální pro začátečníky a je k dispozici v průměrech 5 mm, 7 mm a 9 mm pro různé úrovně zkušeností.

    Uretrálníelektrostimulace (E-Stim Penis):

    Uretrální elektrostimulace nabízí jedinečnou a intenzivní formu stimulace, která se výrazně liší od běžných sexuálních zážitků. Její výjimečnost spočívá v kombinaci hloubky pocitů a způsobu, jakým jsou tyto pocity vytvářeny.

    Středobodem uretrální elektrostimulace jsou speciální nástroje, jako je tato uretrální elektroda, které vysílají elektrické impulsy přímo přes močovou trubici. Tato oblast je bohatá na nervová zakončení a je na takové podněty obzvláště vnímavá. Tím, že jsou elektrické impulsy aplikovány přímo zevnitř, poskytuje tato metoda intenzivní a mimořádně uspokojivý zážitek. Pocity se pohybují od mírného brnění až po silné pulzace, které mohou vyvolat obzvlášť hluboké sexuální vzrušení.

    Další zvláštností elektrostimulace močové trubice je možnost dosáhnout orgasmu bez použití rukou. Mnoho uživatelů uvádí zvýšený pocit rozkoše a silné orgasmy, kterých lze dosáhnout bez manuální masturbace.

    Uretrální elektrostimulace navíc nabízí možnost intimního experimentování a objevování s partnerem. Sdílení těchto hlubokých a osobních zážitků může posílit citové pouto a vytvořit novou úroveň důvěry a intimity.

    Je však důležité zdůraznit, že bezpečnost a hygiena jsou při uretrální elektrostimulaci nejvyššími prioritami. Používání sterilizovaného vybavení, dodržování návodu k použití a pomalé posouvání svých možností jsou základem pro zajištění bezpečného a příjemného zážitku.

    Souhrnně řečeno, uretrální elektrostimulace je fascinující sexuální hra, která otevírá dveře zcela novým pocitům a hlubšímu sexuálnímu uspokojení pro ty, kteří hledají nové výšiny sexuálního potěšení.

    Aplikace:

    Uretrální elektroda se namaže trochou lubrikantu a opatrně se zavede do penisu. Po zavedení elektrody lze elektrostimulační zařízení zapnout a zažít dechberoucí intenzivní pulzující pocity a zvýšené sexuální vzrušení, které může vést k silnému orgasmu bez použití rukou. V kombinaci s jedním z našich unipolárních erekčních kroužků se může Electro Urethral sonde poskytuje pronikavou stimulaci po celé délce penisu.

    Kompatibilní s většinou elektrostimulačních přístrojů:

    Ačkoli se Electro Urethral sonde je určen k přímému připojení k elektrostimulačním zařízením z řady ElectraStim elektrostimulačních přístrojů, lze jej pomocí námi nabízených adaptérů připojit i k elektrostimulačním přístrojům jiných výrobců.

    Další podrobnosti:

    • Electro Urethral sonde - Uretrální elektroda (různé velikosti)
    • Délka: 130 mm
    • Průměr: 5 mm, 7 mm, 9 mm
    • Obvod: 15,6 mm, 21,9 mm, 28,2 mm
    • Připojení: 2 mm
    • Hmotnost: 101 až 165 gramů
    • Materiál: nerezová ocel 316 s izolovanou acetalovou/plastovou základnou
    • Počet pólů: 1 (unipolární). K uzavření obvodu je zapotřebí druhá unipolární elektroda (např. samolepicí elektropad nebo monopolární kroužek na penis).
    • Rozsah dodávky: 1x uretrální dilatátor, 1x sáček z mikrovlákna, 1x vícejazyčný návod k použití (EN/FR/DE/NL/ES/IT), 3 sáčky sterilního lubrikantu.
    • Bezpečnostní upozornění: Sexuální elektrostimulace (e-stim) je velmi rozšířenou praktikou, je však důležité si uvědomit bezpečnostní aspekty s ní spojené. E-stimulátor není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, používají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, mají srdeční vadu nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat nad prsy nebo krkem. Všechna zařízení od ElectraStim zařízení byla navržena a vyrobena podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim společnost E-Stim znamená inovaci a kvalitu v oblasti sexuální elektrostimulace (E-Stim) a od svého vzniku si získala jméno neustálým posouváním hranic možností v této vzrušující oblasti zábavy pro dospělé. Se silným důrazem na design, technologii a uživatelský zážitek jsou výrobky společnosti ElectraStim nabízejí jedinečnou kombinaci potěšení a výkonu, která osloví jak začátečníky, tak zkušené uživatele. Sortiment výrobků sahá od základních souprav až po složitá zařízení, přičemž všechny jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly bezpečný, příjemný a účinný zážitek. ElectraStim společnost klade velký důraz na kvalitu a inovace, což se odráží v patentované technologii "Flick" - svědčí to o jejím odhodlání učinit elektrostimulaci osobnější a interaktivnější. Tento závazek k dokonalosti a ochota překonávat očekávání spotřebitelů činí z této společnosti ElectraStim přední značku ve svém segmentu. MEO.de je ideálním distribučním partnerem pro ElectraStim díky svým zkušenostem v oblasti distribuce vysoce kvalitních a specializovaných produktů pro dospělé. Společnost MEO.de si získala pověst díky hlubokému porozumění potřebám a přáním svých zákazníků, které je spojeno s neochvějným závazkem ke spokojenosti zákazníků. Obchod MEO BDSM nabízí nejen širokou škálu produktů v různých kategoriích, ale klade také velký důraz na vzdělávání a informace, aby se zákazníci mohli při nákupu rozhodovat na základě informací. Kromě toho cílová skupina MEO.de dokonale zapadá do cílové skupiny ElectraStimprotože obě společnosti upřednostňují nabídku vysoce kvalitních a inovativních produktů, které zlepšují sexuální pohodu a zážitky jejich zákazníků. Široký záběr společnosti MEO.de, a to jak na internetu, tak prostřednictvím zavedené partnerské sítě, zaručuje, že výrobky společnosti ElectraStim zasáhnou širokou a zainteresovanou cílovou skupinu. Kombinace průkopnické technologie z ElectraStim s odbornými znalostmi a odhodláním společnosti MEO.de uspokojovat potřeby zákazníků představuje silné partnerství zaměřené na poskytování výjimečných a obohacujících zážitků svým zákazníkům. Společně mají dokonalou pozici pro revoluci ve světě elektrostimulace a zároveň poskytují výjimečné služby a podporu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    ENDLESS ORGASMS

    This product worked wonder for me and my partner. It is the 4th item we have ordered from this site, and its definitely our favourite. I was apprehensive of using the tool at first, but after the lube was applied the anxiety faded. This product ROCKED MY WORLD (and my urethra).

      Hodnocení 

      Truly awesome

      Whilst these might seem quite expensive and might not get too much use the feeling that they produce is amazingly intensive and I only have the 5mm beginners one.

      It take a bit of experience and you will need to but lube and cleaner once the couple of sachets included are used.

      That said a first timer should take it carefully and slowly and don't forgot that you could be in for a nasty shock unless you insert it first then switch on the power. Take it slowly until you get used to it.

      The build construction is flawless.

        Napište vlastní recenzi

        Electro Urethral sonde - Uretrální elektroda z ElectraStim

        Electro Urethral sonde - Uretrální elektroda z ElectraStim

        Někdy jsou ty nejneobvyklejší sexuální hračky ty nejlepší! Objevte neobyčejné možnosti sexuální elektrostimulace hluboko uvnitř penisu s pomocí Electro Urethral sonde z ElectraStim. Tento úžasný výrobek je rozhodně víc než jen sexuální hračka, je to klíč k naprosto volným orgasmům.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        26 další položky ve stejné kategorii: