Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

ElectraStim

Zpravodaj

Pružná uretrální elektroda ze silikonu - ElectraStim

Pokud je cílem dosažení orgasmu bez použití rukou prostřednictvím elektrostimulace penisu, pak je flexibilní uretrální elektroda z řady ElectraStim je ideální volbou. Tyto ohebné elektrody jsou vyrobeny z inovativního vodivého silikonu a navzdory své kompaktní velikosti nabízejí mimořádně intenzivní elektrostimulační zážitek.

Více informací

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Pokud je cílem dosáhnout orgasmu bez použití rukou prostřednictvím elektrostimulace penisu, pak je flexibilní uretrální elektroda z řady ElectraStim je ideální volbou. Tyto ohebné elektrody jsou vyrobeny z inovativního vodivého silikonu a navzdory své kompaktní velikosti nabízejí mimořádně intenzivní elektrostimulační zážitek.

    Vhodné pro všechny velikosti penisu:

    Bez ohledu na tvar nebo velikost penisu se flexibilní uretrální elektrody přizpůsobí individuálním konturám každého penisu a umožní tak úchvatný zážitek - s možností nastavení intenzity elektrostimulace ihned po připojení k elektrostimulačnímu přístroji!

    Díky délce zavádění téměř 15 cm jsou tyto superflexibilní uretrální elektrody ideální pro tzv. "Měřicí drážky" na uretrální elektrodě usnadňují měření hloubky průniku. To je důležité zejména při elektrostimulaci, protože menší plocha zintenzivňuje prožitek, a proto většina našich zákazníků chce uretrální elektrodu zcela zasunout.

    Uretrálníelektrostimulace (E-Stim Penis):

    Uretrální elektrostimulace nabízí jedinečnou a intenzivní formu stimulace, která se výrazně liší od běžných sexuálních zážitků. Její výjimečnost spočívá v kombinaci hloubky pocitů a způsobu, jakým jsou tyto pocity vytvářeny. Středobodem uretrální elektrostimulace jsou speciální nástroje, jako je tato uretrální elektroda, které vysílají elektrické impulsy přímo přes močovou trubici. Tato oblast je bohatá na nervová zakončení a je na takové podněty obzvláště vnímavá. Tím, že jsou elektrické impulsy aplikovány přímo zevnitř, poskytuje tato metoda intenzivní a mimořádně uspokojivý zážitek. Pocity se pohybují od mírného brnění až po silné pulzace, které mohou vyvolat obzvláště hluboké sexuální vzrušení. Další zvláštností elektrostimulace močové trubice je možnost dosáhnout orgasmu bez použití rukou. Mnoho uživatelů uvádí zvýšený pocit rozkoše a silné orgasmy, kterých lze dosáhnout bez manuální masturbace.

    Výhody bipolární uretrální elektrody:

    Na rozdíl od jiných klasických unipolárních uretrálních elektrod je tato bipolární elektroda navržena tak, aby ji bylo možné používat bez druhého příslušenství (např. další monopolární elektrody), které by uzavřelo obvod. To umožňuje začátečníkům plně se soustředit na vnímání sexuální elektrostimulace, aniž by je rozptylovalo další příslušenství nošené na těle. Uretrální elektrody lze samozřejmě v případě potřeby používat i bez elektrostimulace.

    Kompatibilní s většinou elektrostimulačních přístrojů:

    Flexibilní silikonové uretrální elektrody jsou kompatibilní se všemi elektrostimulačními přístroji ElectraStim a jsou k dispozici v průměrech 5 mm a 7 mm. Přestože je tato uretrální elektroda určena k přímému připojení k elektrostimulačním přístrojům ElectraStim, lze ji pomocí námi nabízených adaptérů připojit i k elektrostimulačním přístrojům jiných výrobců.

    Při používání flexibilní uretrální elektrody hraje zásadní roli hygiena a správné použití lubrikantu:

    Pro optimální péči a bezpečné používání doporučujeme náš dezinfekční sprej INSTACLEAN, který byl speciálně vyvinut pro účinné čištění elektrod před a po použití. Kromě toho je nezbytný náš elektricky vodivý lubrikant ESHOCK, který zajistí hladké zavádění a optimální vodivost, díky čemuž je zážitek z elektrostimulace ještě intenzivnější. Kombinace těchto dvou výrobků činí elektrostimulaci nejen mimořádně příjemnou, ale také bezpečnou a hygienickou.

    Další podrobnosti:

    • Pružná uretrální elektroda ze silikonu - ElectraStim
    • Délka zavádění: 150 mm
    • Průměr: 5 mm nebo 7 mm
    • Připojení: 2 mm
    • Materiál: lékařský silikon vytvrzený platinou, vodivý (bez ftalátů)
    • Počet pólů: 2 (bipolární)
    • Rozsah dodávky: 1 x flexibilní uretrální elektroda z černého silikonu (5 mm NEBO 7 mm), 1 x vícejazyčný návod k použití.
    • Bezpečnostní upozornění: Sexuální elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní aspekty. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, používají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, mají srdeční vadu nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat nad prsy nebo krkem. Všechna zařízení od ElectraStim e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim společnost E-Stim znamená inovaci a kvalitu v oblasti sexuální elektrostimulace (E-Stim) a od svého vzniku si získala jméno neustálým posouváním hranic možností v této vzrušující oblasti zábavy pro dospělé. Se silným důrazem na design, technologie a uživatelský zážitek jsou výrobky společnosti ElectraStim nabízejí jedinečnou kombinaci požitku a výkonu, která osloví jak začátečníky, tak zkušené uživatele. Sortiment výrobků sahá od základních souprav až po složitá zařízení, přičemž všechny jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly bezpečný, příjemný a účinný zážitek. ElectraStim společnost klade velký důraz na kvalitu a inovace, což se odráží v patentované technologii "Flick" - svědčí o jejím odhodlání učinit elektrostimulaci více individuální a interaktivní. Tento závazek k dokonalosti a ochota překonávat očekávání spotřebitelů činí z této společnosti ElectraStim přední značku ve svém segmentu. MEO.de je ideálním distribučním partnerem pro ElectraStim díky svým zkušenostem v oblasti distribuce vysoce kvalitních a specializovaných produktů pro dospělé. Společnost MEO.de si získala pověst díky hlubokému porozumění potřebám a přáním svých zákazníků, které je spojeno s neochvějným závazkem ke spokojenosti zákazníků. Obchod MEO BDSM nabízí nejen širokou škálu produktů v různých kategoriích, ale klade také velký důraz na vzdělávání a informace, aby se zákazníci mohli při nákupu rozhodovat na základě informací. Kromě toho cílová skupina MEO.de dokonale zapadá do cílové skupiny ElectraStimprotože obě společnosti upřednostňují nabídku vysoce kvalitních a inovativních produktů, které zlepšují sexuální pohodu a zážitky jejich zákazníků. Široký záběr společnosti MEO.de, a to jak na internetu, tak prostřednictvím zavedené partnerské sítě, zaručuje, že výrobky společnosti ElectraStim zasáhnou širokou a zainteresovanou cílovou skupinu. Kombinace průkopnické technologie z ElectraStim s odbornými znalostmi a odhodláním společnosti MEO.de uspokojovat potřeby zákazníků představuje silné partnerství zaměřené na poskytování výjimečných a obohacujících zážitků svým zákazníkům. Společně mají dokonalou pozici pro revoluci ve světě elektrostimulace a zároveň poskytují výjimečné služby a podporu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    ElectraStim Urethral Sounds

    The ElectraStim Electro-sex Urethral Sound is a win for medical inspired sex toys. This is a toy built for quality and one that will stand the test of time if properly cared for and used

      Napište vlastní recenzi

      Pružná uretrální elektroda ze silikonu - ElectraStim

      Pružná uretrální elektroda ze silikonu - ElectraStim

      Pokud je cílem dosažení orgasmu bez použití rukou prostřednictvím elektrostimulace penisu, pak je flexibilní uretrální elektroda z řady ElectraStim je ideální volbou. Tyto ohebné elektrody jsou vyrobeny z inovativního vodivého silikonu a navzdory své kompaktní velikosti nabízejí mimořádně intenzivní elektrostimulační zážitek.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      26 další položky ve stejné kategorii: