Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - penis a varlata

Zpravodaj

Systém ElectroRing™ od E-Stim Systems

E-Stim Systems představuje inovativní systém ElectroRing™, který dalece přesahuje rámec jednoduchých stimulačních kroužků na penis. Tento systém byl vyvinut nejen jako dvojitý kroužek na penis, ale také rozšiřuje možnosti elektrostimulace tím, že nabízí různé možnosti, včetně cudnosti.

Více informací

32,90 €


-10%

29,61 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Systém ElectroRing™ od společnosti E-Stim Systems: Revoluce v elektrostimulaci penisu!

    E-Stim Systems představuje inovativní systém ElectroRing™, který jde daleko za hranice jednoduchých kroužků na penis E-Stim. Tento systém byl vyvinut nejen jako dvojitý kroužek na penis, ale rozšiřuje možnosti elektrostimulace tím, že nabízí řadu možností, včetně cudnosti.

    Hlavní vlastnosti systému ElectroRing™ od společnosti E-Stim Systems:

    • Všestranná a modulární konstrukce: každý kroužek ElectroRing™ je navržen pro použití s robustními 4mm konektory z řady E-Stim Systems a je dokonale kompatibilní se 4mm nízkoprofilovými kabely (Art. 3808). Zásuvky jsou umístěny na obou stranách kroužku penisu, takže kabely lze flexibilně připojovat.
    • Skutečné bipolární pocity: Systém je modulární bipolární zařízení se dvěma kroužky oddělenými izolátorem, které poskytuje dechberoucí bipolární pocity. Obvykle se větší kroužek umístí za varlata a menší kroužek se umístí na hřídel penisu a zajistí dvěma šrouby s palci pro snadné a efektivní použití.
    • Použití jako zařízení cudnosti: Pro větší bezpečnost v kontextu BDSM lze vroubkované šrouby nahradit šestihrannými šrouby, aby submisivní muž nemohl systém bez příslušných nástrojů odstranit (viz sada příslušenství).
    • Mnoho velikostí: V nabídce jsou velikosti od 30 mm do 65 mm (vnitřní průměr) v satinovaném, odolném provedení, takže si vybere každý.
    • Všestrannost: Jako součást nového systému BiPolar ElectroRing™ lze tyto kroužky použít také jako samostatnou monoelektrodu nebo jako jednoduchý kovový kroužek na penis.
    • Vysoce kvalitní materiál: Každý kroužek ElectroRing™ je vyroben z letecké hliníkové slitiny se 4mm zásuvkami zabudovanými do horní části. Přestože má kroužek dva konektory, nedoporučuje se připojovat oba ke stejnému kanálu, pokud se používá pouze jeden kroužek.


    Pokyny k určení velikosti:

    Pomocí metru změřte obvod penisu a obvod za varlaty.
    Zvolte dva průměry kroužků, které odpovídají obvodu kolem penisu a za varlaty. Kroužky by měly při erekci těsně přiléhat, ale ne příliš těsně.
    K přepočtu obvodu na vnitřní průměr kroužku použijte tabulku.

    Systém ElectroRing™ od společnosti E-Stim Systems: Nová dimenze elektrostimulace penisu.

    Systém ElectroRing™ nabízí jedinečný a moderní přístup k elektrostimulaci penisu a varlat, protože kombinuje stimulační účinek elektrostimulace s fyzickým pocitem kroužků na penis. Ať už hledáte zážitek cudnosti, nebo chcete intenzivnější elektrostimulaci, systém ElectroRing™ nabízí bezpečné, účinné a univerzální řešení pro vaše potřeby.

    E-Stim Systems Electro Ring je k dispozici v různých velikostech kroužků, které vyhovují vašim potřebám. Doporučujeme nevybírat příliš těsný kroužek, protože to může ovlivnit krevní oběh, a ne příliš velký, protože čím méně se kroužek dotýká kůže, tím je pravděpodobnější, že bude nepříjemný. Průměr kroužku je vyryt na přední straně kroužku ElectroRing™.

    Pokud se používá pouze jeden kroužek, je třeba použít druhou elektrodu (např. lepicí elektrodu E-Stim), aby mohl proud protékat. Pro kroužky doporučujeme náš vodivý elektrodový gel ESHOCK na vodní bázi, protože zlepšuje kontakt a elektrostimulaci.

    Pro optimální použití je nutné kombinovat kroužky s balíčkem příslušenství ElectroRing™, protože inovativní koncept vyžaduje dva kroužky. Kombinací těchto dvou výrobků získáte intenzivní elektrostimulační zážitek, který se zcela přizpůsobí vám a vašim preferencím.

    Více informací:

    • Systém ElectroRing™ od společnosti E-Stim Systems: Revoluce v elektrostimulaci penisu a varlat.
    • K dispozici v různých velikostech s vnitřním průměrem od 30 mm do 65 mm.
    • Vnitřní průměr každého kroužku je vyryt na přední straně pro snadnou identifikaci.
    • Doporučujeme používat s naším vodivým gelem ESHOCK na vodní bázi, aby se zlepšil kontakt a elektrostimulace.
    • Upozornění: Kroužky ElectroRing™ nejsou dodávány s příslušenstvím (izolátor, šrouby atd.). K tomu je nutné objednat balíček příslušenství.
    • Rozměry: Rozsah kroužků ElectroRing™ je od E-Stim Systems electroRing nabízí různé rozměry, které vyhovují různým aplikacím. Kroužek ElectroRing™ 30 mm má vnitřní průměr 30 mm, obvod 94 mm a váží 26 gramů. Kroužek ElectroRing™ 35 mm je o něco větší, má vnitřní průměr 35 mm, obvod 110 mm a váží 28 gramů. Kroužek ElectroRing™ 40 mm má vnitřní průměr 40 mm, obvod 126 mm a váží 30 gramů. Kroužek ElectroRing™ 45 mm má vnitřní průměr 45 mm, obvod 141 mm a váží 32 gramů. Pro ty, kteří dávají přednost většímu průměru, je určen kroužek ElectroRing™ 50 mm s vnitřním průměrem 50 mm, obvodem 157 mm a hmotností 36 gramů. Kroužek ElectroRing™ 55 mm má vnitřní průměr 55 mm, obvod 172 mm a váží rovněž 36 gramů. Kroužek ElectroRing™ 60 mm má vnitřní průměr 60 mm, obvod 188 mm a váží 38 gramů. A konečně 65mm kroužek ElectroRing™, největší z řady, má vnitřní průměr 65 mm, obvod 204 mm a váží rovněž 38 gramů. Každá z těchto velikostí kroužků ElectroRing™ je navržena tak, aby byla pohodlná a účinná pro širokou škálu elektrostimulace.
    • Určení velikosti: Pomocí papírového nebo látkového metru změřte dřík penisu a oblast za varlaty. Jeden kroužek by měl být dostatečně velký, aby se vešel za varlata, druhý kroužek by měl být dostatečně velký, aby se vešel kolem dříku penisu. To je obvod, který potřebujete. Tabulka vám ho pomůže přepočítat na průměr vnitřního kroužku. Vyberte si dva průměry kroužků, které potřebujete. Kroužky by měly dobře sedět a neměly by být příliš těsné, když je penis vztyčený. Pokud jsou kroužky příliš těsné, může to vést k nepříjemnému zúžení, a pokud jsou příliš volné, k nepříjemným pocitům.
    • Vyrobeno v souladu s nejnovějšími bezpečnostními předpisy EU a Spojeného království.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit bezpečnostní otázky s ní spojené. E-stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
    • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super gut

    Anders als einfache Cockringe, besteht das ElectroRing Set nicht nur aus einem einzelnen Ring, sondern aus einem System von Ringen, die als Cockring fungieren können, aber auch dein Elektro-Erlebnis in die nächste Dimension bringen können. Zur Verwendung der ElectroRings werden reguläre 4mm Kabel benötigt. Diese können von beiden Seiten an den Ring angeschlossen werden. Am besten eignen sich die Low Profile Kabel von E-Stim Systems (hier bei MEO erhältich).

    • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Systém ElectroRing™ od E-Stim Systems

    Systém ElectroRing™ od E-Stim Systems

    E-Stim Systems představuje inovativní systém ElectroRing™, který dalece přesahuje rámec jednoduchých stimulačních kroužků na penis. Tento systém byl vyvinut nejen jako dvojitý kroužek na penis, ale také rozšiřuje možnosti elektrostimulace tím, že nabízí různé možnosti, včetně cudnosti.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: