Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Velká vaginální a anální elektroda Flo™ z E-Stim Systems

Přichází velký Flo™ z E-Stim Systemsšpičkovou zaváděcí elektrodou pro každého, kdo hledá hlubší a uspokojivější zážitek z vaginální nebo anální elektrostimulace. Tato větší verze, která navazuje na úspěch malé Flo™, nabízí zcela nový rozměr potěšení.

Více informací

3787/00

k dispozici na

    Více informací

    Velká elektroda Flo™ od společnosti E-Stim Systems: Intenzivnější elektrostimulace díky větší hloubce a objemu.

    Přichází velká elektroda Flo™ od společnosti E-Stim Systems E-Stim Systemsšpičková zaváděcí elektroda pro ty, kteří hledají hlubší a uspokojivější zážitek z vaginální nebo anální elektrostimulace. Tato větší verze, která navazuje na úspěch malého Flo™, nabízí zcela nový rozměr potěšení.

    Elegantní design pro hlubší pocity:

    Elegantní, plynulé linie, delší krček a větší hlavice - velký Flo™ je ideální pro dosažení hlubšího nitra těla. Hladký, vysoce leštěný povrch nejenže vypadá elegantně, ale také umožňuje snadné anální/vaginální zavádění a ještě intenzivnější prožitek.

    Ergonomický design pro ještě větší potěšení:

    Anatomicky tvarovaná elektroda se díky hladkému povrchu zavádí obzvlášť snadno a její širší základna se pohodlně přitiskne ke stydkým pyskům, takže elektrostimulaci lze vnímat jak zvenčí, tak zevnitř. Přestože byla primárně vyvinuta pro vaginální použití, je elektroda Flo™ ideální i pro anální stimulaci.

    Přirozený pocit a snadné použití:

    Jedinečné prémiové elektrody od společnosti Flo™ E-Stim Systems jsou elektrické kontaktní plochy. Jsou umístěny na horní a spodní straně, nikoliv po stranách, což poskytuje přirozenější pocit při elektrostimulaci. Vyfrézovaná drážka na spodní straně elektrody zlepšuje úchop při vaginálním nebo análním zavádění a vyjímání a zajišťuje lepší manipulaci.

    Vysoce kvalitní konstrukce a doživotní záruka:

    Stejně jako u všech prémiových elektrod from E-Stim Systems flo™ se i na tuto elektrodu vztahuje doživotní záruka výrobce E-Stim Systemskterá zaručuje dlouhou životnost a dlouhodobou spokojenost.

    Rozměry:

    Délka: 120 mm
    Průměr hlavice: 37,5 mm
    Průměr základny: 50 mm
    Zasouvací délka: 110 mm
    Hmotnost: 268 g

    Všestranné možnosti připojení:

    Elektroda je vybavena 4 mm zástrčkami a je kompatibilní s nízkoprofilovými kabely od E-Stim Systems ale lze je použít i s běžnými 4mm kabely nebo s bikabelem (viz příslušenství). Je kompatibilní se všemi běžnými elektrostimulačními přístroji (v případě potřeby s námi nabízenými adaptéry). To nabízí maximální flexibilitu při používání.

    Snadné čištění a údržba:

    Elektrodu lze snadno čistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem VeryClean. Aby nedošlo k poškození elektrody, neměly by se používat žádné drsné čisticí prostředky. Pro důkladnější čištění lze elektrodu rozebrat a jednotlivé části čistit odděleně. Při opětovné montáži pečlivě dodržujte pokyny výrobce.

    Díky tomu je anální nebo vaginální elektrostimulace ještě zábavnější:

    Pro optimální zážitek je třeba použít náš lubrikant na vodní bázi ESHOCK. Tento speciální lubrikant zaručuje snadné anální/vaginální zavádění a dobrou elektrickou vodivost. Za každou cenu se vyhněte lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům a mějte na paměti, že kondomy nejsou s elektrodami E-Stim Systems kompatibilní.

    Velký Flo™ od E-Stim Systems: Jedinečná cesta do hlubin elektrostimulace!

    S velkým Flo™ toho při elektrostimulaci zažijete jednoduše více, protože vám nabízí hlubší průnik a intenzivnější pocit. Ať už chcete prozkoumat vaginální nebo anální elektrostimulaci, tato elektroda je navržena tak, aby váš zážitek z elektrostimulace umocnila větším komfortem, stylem a účinností.

    Více informací:

    • Flo® velká elektroda od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolární, zaváděcí
    • Celková délka: 120 mm
    • Vkládací délka: 110 mm
    • Průměr hlavice: 37,5 mm
    • Průměr základny: 50 mm
    • Hmotnost: 268 g
    • Connections: Dvě 4 mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim jsou navrženy a vyrobeny podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Severo ma giusto!

    E' un valido compagno di avventure, presente ma non invadente.

      Hodnocení 

      Ein außergewöhnliches Erlebnis

      Ich habe vor kurzem die Analelektrode von MEO gekauft und bin von der Qualität dieses Produktes absolut begeistert. Die Verarbeitung ist erstklassig!

      Was mich aber wirklich überwältigt hat, ist das einzigartige Erlebnis eines analen Orgasmus, der durch die Reizstromstimulation dieser Elektrode hervorgerufen wird. Die Empfindungen sind intensiv und tief, eine ganz neue Art von Orgasmus, die ich bisher nicht kannte. Die Elektrostimulation erzeugt ein Gefühl, das sich am besten als eine Mischung aus tiefer Entspannung und gleichzeitig pulsierender, durchdringender Erregung beschreiben lässt. Es ist, als würde eine Welle elektrischer Energie den ganzen Körper durchfluten und zu einem Höhepunkt führen, der sowohl intensiv als auch unglaublich befriedigend ist.

      Ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der auf der Suche nach einer neuen Art der erotischen Stimulation ist. Die Analelektrode von MEO hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen. Ein absolutes Muss für Liebhaber der Elektrostimulation!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Velká vaginální a anální elektroda Flo™ z E-Stim Systems

      Velká vaginální a anální elektroda Flo™ z E-Stim Systems

      Přichází velký Flo™ z E-Stim Systemsšpičkovou zaváděcí elektrodou pro každého, kdo hledá hlubší a uspokojivější zážitek z vaginální nebo anální elektrostimulace. Tato větší verze, která navazuje na úspěch malé Flo™, nabízí zcela nový rozměr potěšení.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: