Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Malá elektroda Torpedo™ z E-Stim Systems

Elektroda ve tvaru torpéda z E-Stim Systems je výjimečná bipolární elektroda, ideální pro všechny, kteří chtějí zažít obzvlášť intenzivní pocit při anální elektrostimulaci. Elektroda je vhodná pro vaginální i anální elektrostimulaci a její robustní konstrukce a funkčnost zajišťují naplňující zážitek.

Více informací

3794/00

k dispozici na

    Více informací

    Malá elektroda Torpedo™ od společnosti E-Stim Systems: výkonná bipolární elektroda pro vaginální a anální elektrostimulaci!

    Elektroda ve tvaru torpéda od společnosti E-Stim Systems E-Stim Systems je výjimečná bipolární elektroda, ideální pro každého, kdo chce zažít obzvlášť intenzivní pocit při anální elektrostimulaci. Elektroda je vhodná pro vaginální i anální elektrostimulaci a díky své robustní konstrukci a funkčnosti poskytuje naplňující zážitek.

    Nejdůležitější vlastnosti malé elektrody Torpedo™:

    • Bipolární zaváděcí elektroda: malá elektroda Torpedo™ je bipolární zaváděcí elektroda, která poskytuje cílenou elektrostimulaci.
    • Hladká, zaoblená hlavice: Elektroda má hladkou, zaoblenou hlavici, která usnadňuje anální/vaginální zavádění a umožňuje pohodlné používání.
    • Saténový povrch a dobrá manipulace Torpedo™ má luxusní saténový povrch a vyfrézovanou drážku na základně, která usnadňuje anální/vaginální zavádění a vyjímání.
    • Vysoce kvalitní zpracování: Tato prémiová elektroda je vyrobena z materiálů letecké kvality a je navržena tak, aby dlouho vydržela. Elektrodu lze rozebrat pro čištění, aby byla zajištěna hygiena a dlouhá životnost, a je na ni poskytována doživotní záruka.
    • Vynikající vodivost: Díky elektrickým kontaktním plochám na horní a spodní straně poskytuje elektroda Torpedo™ vynikající a přirozenější kontakt než jiné elektrody.


    Rozměry a technická data:

    Malá elektroda Torpedo™ z řady Torpedo™ E-Stim Systems je zaváděcí bipolární elektroda pro anální nebo vaginální elektrostimulaci. S celkovou délkou 130 mm a zaváděcí délkou 100 mm je elektroda vhodná pro začátečníky i zkušené uživatele. S průměrem 38 mm a obvodem 119 mm se elektroda velmi pohodlně používá. S hmotností 344 g se pohodlně drží v ruce, aniž by byla příliš těžká. Pro připojení k elektrostimulačnímu přístroji má malá elektroda dva Torpedo™ má v základně dvě 4mm zásuvky. Díky této kombinaci funkcí je malá Torpedo™ fantastickou sexuální hračku pro elektrostimulaci.

    Čištění a péče:

    Čištění je jednoduché: Elektrodu očistěte teplou vodou s jemným čisticím prostředkem nebo pomocí VERYCLEAN spreje a poté ji otřete do sucha. Elektroda včetně zásuvek musí být před uskladněním zcela suchá.

    Optimální použití elektrody: Torpedo™ Elektrody:

    Pro vynikající zážitek z elektrostimulace doporučujeme používat náš lubrikant na vodní bázi ESHOCK, který usnadní zavádění elektrody a zajistí optimální elektrickou vodivost. Nepoužívejte silikonové nebo hybridní lubrikanty a mějte na paměti, že kondomy nejsou s elektrodami kompatibilní od E-Stim Systems elektrod.

    The little Torpedo™: Nezbytná výbava pro milovníky elektrosexu

    Díky robustní konstrukci a uživatelsky přívětivým funkcím je little Torpedo™ dokonalým doplňkem každého elektrostimulátoru Torpedo™ je dokonalým doplňkem každého elektrostimulačního přístroje a nabízí jedinečný a intenzivní elektrostimulační zážitek.

    Více informací:

    • Malá elektroda Torpedo™ od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolární, zaváděcí
    • Celková délka: 130 mm
    • Vkládací délka: 100 mm
    • Průměr: 38 mm
    • Obvod/velikost: 119 mm
    • Hmotnost: 344 g
    • Připojení: 2 x 4mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita jsou na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Il top per me

    Che meraviglia la forma, sarà il mio preferito per sempre!

      Hodnocení 

      sehr gut

      ist der weiterempfehlung wehrt
      ansonsten gibt es nix zum ausetzen an dieser elektrode
      einfache handhabung so sollte es auch sein

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      commande recu

      impeccable

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      My first hands-free orgasm !!

      Perfect size and has delivered a hands free orgasm every time I use them. I couldn’t be more pleased

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Malá elektroda Torpedo™ z E-Stim Systems

      Malá elektroda Torpedo™ z E-Stim Systems

      Elektroda ve tvaru torpéda z E-Stim Systems je výjimečná bipolární elektroda, ideální pro všechny, kteří chtějí zažít obzvlášť intenzivní pocit při anální elektrostimulaci. Elektroda je vhodná pro vaginální i anální elektrostimulaci a její robustní konstrukce a funkčnost zajišťují naplňující zážitek.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: