Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Velká elektroda Torpedo™ z E-Stim Systems

Pro ty, kteří chtějí při elektrostimulaci silnější penetrační pocit, je určena velká elektroda Torpedo™ z kolekce E-Stim Systems je prvotřídní volbou. Díky svému designu a funkčnosti je tato elektroda jednou z našich nejprodávanějších elektrod pro anální a vaginální elektrostimulaci.

Více informací

3795/00

k dispozici na

    Více informací

    Velká elektroda Torpedo™: výkonná a účinná bipolární elektroda od společnosti E-Stim Systems!

    Velká elektroda Torpedo™ od společnosti E-Stim Systems je první volbou pro každého, kdo chce při elektrostimulaci silnější pocit penetrace E-Stim Systems je prvotřídní volbou. Díky svému designu a funkčnosti je tato elektroda jedním z našich bestsellerů pro anální a vaginální elektrostimulaci.

    Anální a vaginální elektrostimulace jsou praktiky, které patří do oblasti sexuální elektrostimulace a nabízejí jedinečné pocity, které běžné sexuální hračky nemohou poskytnout. Zvláštní kouzlo spočívá v přímé stimulaci nervových zakončení prostřednictvím řízených elektrických signálů, které vedou k intenzivnímu vzrušení a jedinečným orgasmickým zážitkům. Pokud jde o anální a vaginální použití, jsou tyto oblasti vybaveny četnými citlivými nervovými zakončeními, takže jsou na elektrostimulaci neuvěřitelně citlivé. Elektroda Torpedo™ je schopna vyvolat širokou škálu pocitů, od mírného brnění až po silnou pulzaci, a lze ji přizpůsobit osobním preferencím prostřednictvím připojeného elektrostimulačního zařízení.

    Hlavní vlastnosti velké elektrody Torpedo™:

    • Bipolární zaváděcí elektroda: velká elektroda Torpedo™ je bipolární elektroda, která zajišťuje vyváženou a účinnou stimulaci zevnitř i zvenčí.
    • Hladká a zaoblená hlavice: Hladká a zaoblená hlavice umožňuje pohodlné anální/vaginální zavádění, a je proto vhodná jak pro začátečníky, tak pro zkušené uživatele.
    • Snadná manipulace: Základna Torpedo™ Základna elektrody má vyfrézovanou drážku, která usnadňuje anální/vaginální zavádění a vyjímání.
    • Kvalitní materiály a zpracování: Velká elektroda Torpedo™ je vyrobena z materiálů letecké kvality, je odolná a lze ji rozebrat pro čištění. Na elektrodu je poskytována doživotní záruka výrobce.
    • Přirozený pocit a vynikající elektrický kontakt: Elektrické kontakty na horní a spodní straně elektrody zajišťují vynikající kontakt s pokožkou a lepší sexuální stimulaci než u jiných elektrod.


    Rozměry a technické údaje:

    Velká elektroda Torpedo™ z řady E-Stim Systems je bipolární zaváděcí elektroda určená pro dechberoucí elektrostimulační zážitek. S celkovou délkou 135 mm a zasouvací délkou 115 mm je vhodná pro muže i ženy, kteří chtějí při elektrostimulaci maximální průnik. Průměr elektrody je 50 mm, což poskytuje naplňující pocit, a její obvod je 157 mm, což zajišťuje silnou přítomnost zavedené elektrody. Elektroda Torpedo™ váží 555 gramů a poskytuje výrazný pocit. Pro elektrické připojení má velká elektroda Torpedo™ v základně dvě 4mm zásuvky, ke kterým lze připojit různá elektrostimulační zařízení (v případě potřeby pomocí našich adaptérů). Díky této kombinaci vlastností je velká elektroda Torpedo™ ideální volbou pro milovníky sexuální elektrostimulace.

    Čištění a péče:

    Čištění je snadné: elektrodu očistěte teplou vodou s jemným čisticím prostředkem nebo pomocí VERYCLEAN spreje a poté ji otřete do sucha. Elektroda včetně zásuvek musí být před uskladněním zcela suchá.

    Toto je nejzábavnější způsob použití elektrody Torpedo™:

    Pro vynikající zážitek z elektrostimulace doporučujeme použít náš lubrikant na vodní bázi ESHOCK, který usnadní anální/vaginální zavádění elektrody a zajistí optimální elektrickou vodivost. Nepoužívejte prosím silikonové nebo hybridní lubrikanty a vezměte na vědomí, že kondomy nejsou s elektrodami kompatibilní od E-Stim Systems elektrody.

    Velká elektroda Torpedo™: První volba pro vaginální a anální elektrostimulaci!

    Velká elektroda Torpedo™: První volba pro vaginální a anální elektrostimulaci! Torpedo™ nabízí působivý a uspokojivý zážitek pro milovníky sexuální elektrostimulace. Značná velikost v kombinaci s propracovaným designem a vysoce kvalitními materiály činí z této elektrody ideální volbu pro každého, kdo chce zažít vaginální/anální elektrostimulaci ještě intenzivněji.

    Další podrobnosti:

    • Velké elektrody Torpedo™ od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolární, zaváděcí
    • Celková délka: 135 mm
    • Vkládací délka: 115 mm
    • Průměr: 50 mm
    • Obvod/velikost: 157 mm
    • Hmotnost: 555 g
    • Připojení: 2 x 4mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Buon prodotto ma non per i principianti

    Lo consiglierei solo a chi fa già pratica con l’anale, per esempio per me è risultato troppo grande all’inizio e provavo un po’ di dolore nell’inserimento, perciò ho optato per qualcosa di più piccolo ed il problema non si è più presentato. Suggerisco inoltre, se si decide di usarlo, di abbondare di lubrificante specifico.

      Hodnocení 

      Sehr gute Qualität und guter Preis

      Sehr gute Qualität und guter Preis - schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Sehr angenehm zum tragen selbst Tagelang (24/7) hinweg. Ich empfehle dazu das Flachkabel was auch hier bei MEO angeboten wird.

        Hodnocení 

        Awesome

        Great addition to our toy collection. My girl and I both use it. Looking for a larger on now!!

          Napište vlastní recenzi

          Velká elektroda Torpedo™ z E-Stim Systems

          Velká elektroda Torpedo™ z E-Stim Systems

          Pro ty, kteří chtějí při elektrostimulaci silnější penetrační pocit, je určena velká elektroda Torpedo™ z kolekce E-Stim Systems je prvotřídní volbou. Díky svému designu a funkčnosti je tato elektroda jednou z našich nejprodávanějších elektrod pro anální a vaginální elektrostimulaci.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: