Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Mystim Real Deal Neal - Vibrátor E-Stim

Připravte se na naprosto elektrizující dobrodružství, protože přichází "Real Deal Neal", e-stimulační vibrátor od Mystim, skutečné mistrovské dílo v oblasti elektrosexu! Tato erotická hračka je mnohem víc než jen vibrátor. Je to váš nový kamarád na hraní, připravený dovést vás k sexuální extázi a stimulovat vaše nejintimnější zóny tak, jak jste to ještě nezažili.

Více informací

3343/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Připravte se na naprosto elektrizující dobrodružství, protože přichází "Real Deal Neal", e-stimulační vibrátor od Mystim, skutečné mistrovské dílo v oblasti elektrosexu! Tato elektrostimulační erotická hračka je mnohem víc než jen vibrátor. Je to váš nový kamarád na hraní, připravený dovést vás k sexuální extázi a stimulovat vaše nejintimnější zóny tak, jak jste to ještě nikdy nezažili!!!!

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Dobíjecí e-stimulační vibrátor.
    • Pro anální a vaginální použití.
    • E-stimulátor a vibrace: vše v jedné hračce - není potřeba žádné další stimulační zařízení.
    • Výrazný žalud: obejme vaše horká místa pro cílenou stimulaci, intenzivně stimuluje při vaginálním nebo análním použití.
    • 8 vibračních režimů: poskytují dostatek rozmanitosti.
    • Elektrostimulace v 5 režimech: pro hluboké, příjemné pulzující mravenčení.
    • Účinný trénink pánevního dna: Posiluje a tonizuje intimní svaly.
    • Snadné použití: Vše lze pohodlně ovládat přímo na hračce stisknutím tlačítka.
    • Hedvábně měkký silikon: Pro snadné zavádění a maximální pohodlí při rozmazlování.
    • Vodotěsnost: Pro sex ve vaně/bazénu nebo ve sprše.

     

    Náš "Real Deal Neal" je dobíjecí e-stimulační vibrátor, který vám nabízí to nejlepší z obou světů. Kombinuje 8 neodolatelných vibračních režimů s 5 intenzivními stimulačními proudy, které do vás proniknou silným, hlubokým mravenčením, které vás zanechá zcela bez dechu a plné rozkoše. Ale to není všechno! Tento všestranný vibrátor E-Stim lze používat análně i vaginálně, a to díky jeho výraznému žaludu, který dokonale obepne vaše erotogenní zóny a zajistí tak přesnou stimulaci. Ať už vibrátor E-Stim používáte sami nebo s partnerem, Neal je vždy připraven poskytnout vám nezapomenutelný zážitek.

     

    Funkce můžete snadno ovládat přímo na hračce stisknutím tlačítka. Vyberte si vibrační a e-stimulační režimy, které se vám nejvíce líbí, a užívejte si je jednotlivě nebo v kombinaci. Zamilujete si, jak hedvábně jemný silikonový povrch masíruje vaše nejhlubší nitro a dodává vám pocit absolutní pohody.

     

    Neal není stvořen jen pro potěšení v posteli! Buďte odvážní a vezměte si ho do sprchy nebo do vany, protože je absolutně vodotěsný. Vaše mokré a divoké hrátky budou jistě ještě vzrušivější! A kdyby vám došla energie, Neala můžete během chvilky dobít pomocí přiloženého magnetického USB nabíjecího kabelu.

     

    Čištění Neala je také velmi snadné. Stačí použít vodu a jemné mýdlo nebo speciální čisticí prostředek, například náš sprej VERYCLEAN, aby byl stále čistý a svěží. Nezapomeňte používat pouze lubrikanty na vodní bázi, abyste ochránili hedvábný povrch vibrátoru e-stim a zároveň zajistili hladké a pohodlné zavádění.

     

    Jste připraveni na opravdový zážitek? Pak se odhodlejte a objednejte si Mystim "Real Deal Neal" ještě dnes. Budete nadšeni!

     

    Čištění a péče: Vhodný pro všechny, kteří se chtějí naučit používat erotické pomůcky:

     

    E-Stim Sextoy je vyroben z lékařského platinového silikonu. Díky tomu je velmi hygienický a snadno se čistí vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. V pravidelných intervalech byste také měli používat dezinfekční prostředek šetrný k pokožce, například VERYCLEAN (postupujte podle návodu k použití). Před použitím nebo nabíjením vibrátoru jej nechte zcela vyschnout. Ujistěte se, že vibrátor používáte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je náš gel ESHOCK, který byl speciálně vyvinut pro elektrostimulaci.

     

    Více informací:

     

    • Mystim Více informací o vibrátoru "Real Deal Neal" s elektrostimulací
    • Vibrace a elektrostimulace v jediném přístroji
    • Obzvláště tichý navzdory dvěma výkonným motorům
    • 8 vibračních programů
    • 5 programů E-Stim v 10 intenzitách
    • 1 program stimulující krevní oběh
    • Lithium-iontová baterie
    • Rozměry: Celková délka 16,5 cm, délka zavádění 11,5 cm, max. průměr 3,6 cm.
    • Vodotěsnost: Pro sex ve sprše nebo ve vaně.
    • Rozsah dodávky: 1 x dobíjecí vibrátor Real Deal Neal s E-Stim z Mystim. Součástí je magnetický USB nabíjecí kabel.
    • Materiál: 100% lékařský platinový silikon.
    • záruka 12 měsíců
    • Návod k použití v němčině, angličtině, francouzštině, italštině, španělštině, holandštině a ruštině.
    • E-stim, tj. elektrická stimulace, je v posledních letech stále populárnější. Není divu: v oblasti genitálií se nachází spousta nervů - mnohem více než na jiných místech. S vhodně nastaveným přístrojem na stimulační proud a správným příslušenstvím můžete každý z těchto nervů stimulovat až do bodu extáze. Tato stimulace je neškodná, pokud se provádí s kvalitními výrobky MEO a ne bezmyšlenkovitě.
    • Programy: Vibrátor Mystim E-Stim má 8 vibračních programů, 5 programů E-Stim a speciální program pro trénink pánevního dna. Máte kontrolu nad tím, zda se chcete stimulovat nepřetržitými vibracemi, nebo spíše energickými intervaly. Níže je uveden stručný přehled programů. Ale jak už to tak v životě bývá, i zde platí totéž: Důkazem toho, že pudink je dobrý, je jeho konzumace! Svaly pánevního dna mají mnoho důležitých úkolů: Udržují orgány tam, kam patří, stabilizují břicho a záda, zabraňují nepříjemnostem, jako je slabost močového měchýře nebo výhřez dělohy, a přispívají k lepšímu držení těla. A pak jsou tu další výhody dobře trénovaného pánevního dna: lepší prokrvení tkání a samozřejmě schopnost "stáhnout" konečník nebo pochvu napínáním Dobře trénované pánevní dno zvyšuje citlivost na intimní doteky a prokazatelně zvyšuje schopnost dosáhnout orgasmu.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    An Electrifying Ride Like No Other!

    Get ready for a shockingly pleasurable experience with Mystim's "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator. This isn't just a toy; it's a groundbreaking journey into uncharted territories of intimate pleasure! The "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator by Mystim is simply sensational! This dual-action marvel combines 8 enticing vibration modes with 5 electrifying stimulation levels, delivering an experience that will leave you breathless. The pronounced head targets your hot spots perfectly, whether used vaginally or anally. What's even better is the ease of use - just push a button right on the toy, and you're in control! Made with silky smooth silicone, it promises comfort and easy insertion. Plus, it's waterproof - perfect for some steamy bath time fun. Don't just take my word for it, let the "Real Deal Neal" rock your world!

      Napište vlastní recenzi

      Mystim Real Deal Neal - Vibrátor E-Stim

      Mystim Real Deal Neal - Vibrátor E-Stim

      Připravte se na naprosto elektrizující dobrodružství, protože přichází "Real Deal Neal", e-stimulační vibrátor od Mystim, skutečné mistrovské dílo v oblasti elektrosexu! Tato erotická hračka je mnohem víc než jen vibrátor. Je to váš nový kamarád na hraní, připravený dovést vás k sexuální extázi a stimulovat vaše nejintimnější zóny tak, jak jste to ještě nezažili.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: