Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Electro butt plug 2.0 s elektrostimulací, vibracemi a dálkovým ovládáním

Existuje mnoho BDSM trestů, ale jedním z nejpůsobivějších prostředků k dosažení cíle je náš anální kolík se stimulačním proudem. A to nejlepší na něm: elektrický anální kolík lze ovládat dálkovým ovládáním. Skutečně zázračná zbraň pro erotické tresty!

Více informací

2457/00

k dispozici na

    Více informací

    Existuje mnoho BDSM trestů, ale jedním z nejpůsobivějších prostředků k dosažení cíle je náš anální kolík se stimulačním proudem. A to nejlepší na něm: elektrický anální kolík lze ovládat dálkovým ovládáním. Skutečně zázračná zbraň pro erotické tresty!

     

    Malý, kompaktní a vždy s vámi na cestách: dopřejte si potěšení nebo potrestejte svého partnera na cestách nebo na neobvyklých místech, jako jsou nákupy, večeře nebo posilovna, s naším elektro análním kolíkem.

     

    Anální kolík Electrosex od MEO® je multitalent, pokud jde o rozmazlování a trestání! Náš Electro Anal Plug dovede Sub pomocí různých programů na vrchol rozkoše nebo agónie: Od něžné masáže až po bolestivou elektrostimulaci, vše je v ceně. Přivádějte své Sub k šílenství tím, že budete znovu a znovu měnit nastavení programů hračky! S rádiovým dálkovým ovládáním žádný problém!

     

    Náš elektrosex anální kolík s dálkovým ovládáním, vyrobený z vysoce kvalitního silikonu, má působivé funkce, které zajistí nejen široké roztažení análního otvoru, ale také intenzivní stimulaci vibracemi nebo bolestivé potrestání stimulačním proudem.

     

    Jak se anální kolík s dálkovým ovládáním a vibracemi používá?

     

    Použití je velmi jednoduché! Před použitím se oba konce análního kolíku přitisknou k sobě. Jakmile je anální kolík Electro Anal Plug zcela zasunut, oba boky se roztáhnou a rozšíří anální otvor na více než dvojnásobek jeho velikosti. Mimochodem, pravidelný trénink s Electro Anal Plugem také zajistí, že výsledek (široce rozevřený konečník) zůstane natrvalo. Vibrace a elektrickou stimulaci nyní můžete ovládat dálkovým ovládáním.

     

    Čím je Electro Anal Plug s dálkovým ovládáním výjimečný?

     

    U našeho Electro Anal Plug lze proud a vibrace ovládat individuálně. Díky tomu můžete zažít řadu různých pocitů na Bottom. Ty se mohou pohybovat od malých pulzů jako u vibrátoru přes pulzování podobné elektrickému ohradníku až po bodavou bolest jako při elektrickém šoku. Základna našeho análního kolíku je navržena tak, aby dokonale zapadla mezi hýždě a nevyklouzla ven.

     

    Co přesně jsou BDSM tresty s elektrostimulací?

     

    Tato metoda trestání se stala skutečnou klasikou a je na BDSM scéně pevně zakotvena. Klíčem k úspěchu jsou kvalitní e-stimulační erotické hračky, jako je náš elektroanální kolík s dálkovým ovládáním! Neškodné, ale velmi intenzivní elektrické impulsy posouvají nervové dráhy, mozek a všechna centra rozkoše v těle až na dechberoucí hranice.

     

    Mohu Electro Anal Plug s dálkovým ovládáním kombinovat s dalšími bondážními pomůckami?

     

    Ano, zcela jistě. Ještě intenzivnější je, když Bottom trpí ztrátou kontroly a je svázaný nebo fixovaný. Anální kolík Estim můžete skvěle kombinovat s našimi BDSM koženými pouty na ruce nebo kotníky a pásem cudnosti. Samozřejmě můžete použít také roubík do úst a/nebo pásku přes oči.

     

    Jaký lubrikant mohu s análním kolíkem Electro použít a jak jej čistit?

     

    Pro zavádění Electro Anal Plug doporučujeme elektricky vodivý lubrikant, jako je náš ESHOCK. Lubrikant ESHOCK zlepšuje elektrickou vodivost. Náš sprej EXTREMEO usnadňuje zavádění análního kolíku nezkušeným uživatelům. Nepoužívejte prosím lubrikanty na bázi silikonu! Před a po použití našeho spreje je třeba provést hygienickou očistu VERYCLEAN.

     

    Jaká jsou rizika anální elektrostimulace?

     

    Pokud budete bezpečnou elektro-sexuální hračku od MEO® používat správně, nejsou s elektrostimulací spojena žádná rizika. Neplatí to však pro všechny erotické hračky? Komunikace, důvěra a kvalitní erotické hračky: o to jde především. Pokud budete dodržovat tato pravidla, nemůže se nic pokazit. Nikdy byste se neměli sami vrtat v technologii erotických hraček Estim. Je to nebezpečné a činí je to nebezpečnými. Vždy si kupujte kvalitní erotické hračky, ať už je používáte pro Estim, BDSM nebo jiné erotické potěšení.

     

    Více informací: V případě potřeby můžete využít i další produkty Estim:

     

    • Více informací o produktu: Elektro anální kolík s Estim, vibracemi a dálkovým ovládáním
    • Estim a vibrace samostatně ovladatelné dálkovým ovladačem
    • Materiál: silikon, ABS
    • Dosah dálkového ovládání: cca 15 metrů
    • Odolný proti stříkající vodě
    • Electro Anal Plug lze snadno nabíjet pomocí přiloženého USB kabelu v počítači MAC nebo PC.
    • Rozměry: Délka 107 mm, šířka nožičky 72 mm, průměr 18 mm až 42 mm, když je anální kolík "zavřený". Když je anální kolík "otevřený", průměr se zvětší na 67 mm. Průměr tyče je 16 mm.
    • MEO ® je předním dodavatelem výrobků Estim. Zde v internetovém obchodě BDSM najdete vše, co potřebujete pro sezení Estim: Stimulátory, anální kolíky pro elektrostimulaci, svorky na bradavky Estim, anální kuličky Estim a mnoho dalšího.
    • Diskrétnost: Výrobky jsou dodávány v nenápadné krabici, která nijak nenaznačuje obsah.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Dead/unresponsive

    Dont get me wrong if it still worked itd be an absolute mist have.
    Went to go charge it for the first time lights flashing so its charging wake up to check if it charged, nothing wouldn't turn on after that.
    A bit infuriating because my wife loves the evil thing.

      Hodnocení 

      Sehr intensiv

      Verwöhnen und bestrafen im Wechsel. Das ist das was das Ding perfekt kann. Kann gar nicht genug davon bekommen.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Très sympa !

      Le Colis a mis du temps, mais il est bien arrivé ! avec le plug, la télécommande, une pile AAA, le câble USB de recharge et une notice minimale en anglais et japonais (ou chinois, ché pas)
      Agréable au touché le plug s'introduit assez facilement et reste bien en place. On peut le porter la journée ( marcher, s'assoir, etc. sans soucis)

      Vibration assez forte ( 8 modes dispo). L'electro (8 modes aussi) n'est pas violent, mais on sent bien les impulsions ( j'ai eu pire comme "châtiment". ^^ )

      Seul bémol : La télécommande doit être appareillée à chaque fois ! (Chiant car et ça marche quand ça veut ... )
      Procédure : Mettre le plug en route (appui sur le bouton On/Off 3s). Puis allumer la télécommande (appui On/Off 3s).
      Là le plug doit vibrer un coup pour dire que c'est relié à la télécommande (Enfin quand ils la trouve)

      Sinon on peut piloter directement le plug avec le bouton On/Off (y'en a qu'un de toute façon). Chaque appui change le mode de vibration et chaque double appuis celui de l'électro.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Was ein geiles doppeltes Gefühl im Anus und an der Prostata.

      YESSSSSS da spürt man doppelt was im Hintern. Zunächst die Vibration in verschiedenen Intensitäten und dann zusätzlich irre stark aber auch sehr angenehm führen die leichten bis kräftigen „Blitze“ zu einer Kontraktion des Anus, was die Wirkung immens steigert. Da macht es Spaß zu spüren, wie die Prostata wild wird und die sexuellen Triebe enorm angeregt werden.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Manque le câble USB et la notice indiquant comment recharger le

      Comme indiqué dans le titre, il manque le câbe USB et une notice expliquant comment recharger le plug. En plus l'électro est vraiment plus que faible, on ressent sur les doigts mais rien dans l'anus une fois inséré. Peut-être que si j'avais une notice je trouverais la prise usb sur le plug et la manière de le commander.

      • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Bellissimo prodotto! proprio quello che cercavo

      Bellissimo prodotto! proprio quello che cercavo

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Mon compagnon l'adore

      Mon compagnon l'adore ! Très facile d'utilisation, il semble mériter son classement (beaucoup recommandé) !

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Bedienungsanleitung fehlt

      So weit so gut, das Teil! Aber leider lag (zumindest bei mir) außer einer allgemeinen Anleitung zum Elektrosex keine produktspezifische Anleitung bei.
      Wie soll der Partner die Bestrafung oder Anregung steuern, wenn man sich schon im Eigenversuch schwer tut, die Systematik der Fernsteuerung zu erkennen?
      Daher von mir nur 3 Punkte!

      • 3 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Ganz okay

      Leider ist per Plug Klein , und der Strom sehr schwach aber sicher schön für Anfänger, die Fernbedienung ist leider sehr schlecht zu steuern

      • 3 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Awesome

      Anal dilator used to open and relax the internal/external anal sphincter and rectum in preparation for anal sex. This toy takes it a step further by featuring shocking and vibration to stimulate the anal opening and prostate. Also comes with a remote control for even more fun going solo or with a partner.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Für den devoten Sub mit Analerfahrung

      Der Estim Plug mit Fernbedienung ist nicht unbedingt für Anfänger geeignet, da er etwas größer ist als ein normaler Buttplug. Aber wer schon ein bisschen mehr Analtoy-Erfahrung hat, wird damit seinen geilen Spass erleben. Wie immer bin ich absolut begeistert von der Idee und der Qualität! Danke liebe Jungs von MEO für das Erfinden solcher Spielsachen!

      • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Beeindruckend

      Der Elektro Anal Plug liegt gut in der Hand, fühlt sich durch das Silikon sehr toll an und vibriert mit Fernbedienung sehr stark. Die Stromschläge hab ich erstmal nur an der Hand probiert, aber da fühlt es sich schon ziemlich geil an. Werde das auf jeden Fall auch im Po probieren und denke das wird meinen Sub sehr beeindrucken.

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Electro butt plug 2.0 s elektrostimulací, vibracemi a dálkovým ovládáním

      Electro butt plug 2.0 s elektrostimulací, vibracemi a dálkovým ovládáním

      Existuje mnoho BDSM trestů, ale jedním z nejpůsobivějších prostředků k dosažení cíle je náš anální kolík se stimulačním proudem. A to nejlepší na něm: elektrický anální kolík lze ovládat dálkovým ovládáním. Skutečně zázračná zbraň pro erotické tresty!

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: