Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Electrosex Anal Plug - Malé - od E-Stim Systems

Malý Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems je kvalitní bipolární elektroda, která je vhodná jak pro začátečníky, tak pro zkušené milovníky anální/vaginální elektrostimulace. Tato elektroda je začátkem produktové řady, která sahá až k působivé velikosti XL, a nabízí tak širokou škálu možností pro různé preference.

Více informací

3772/00

k dispozici na

    Více informací

    Electrosex Anal Plug - Malý - od E-Stim Systems: Pro optimální anální elektrostimulaci.

    Malý Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems je kvalitní bipolární elektroda, která je vhodná jak pro začátečníky, tak pro zkušené milovníky anální/vaginální elektrostimulace. Tato elektroda je začátkem produktové řady, která sahá až do značné velikosti XL a nabízí tak široké možnosti pro různé preference.

    Anální elektrostimulace (Anal E-Stim) nabízí jedinečný a intenzivní zážitek, který se od tradičního análního sexu s dildem nebo vibrátorem liší především cílenou stimulací nervů. Anální oblast, která je bohatá na citlivé nervy, intenzivně reaguje na elektrické impulzy a vyvolává hlubší a často intenzivnější pocity než manuální stimulace. Tento cílený přístup umožňuje stimulaci, jejíž intenzitu a rytmus lze přesně řídit, a nabízí tak škálu pocitů od mírného brnění až po velmi silné rytmické impulzy. Anální elektrostimulace navíc může trénovat svalstvo svěrače, což vede k silným, ale příjemným svalovým kontrakcím. Lze ji používat zcela "bez použití rukou" a nabízí jedinečný typ stimulace, která je nepřetržitá a lze ji udržovat po delší dobu. Tento typ anální elektrostimulace vede k jedinečným pocitům a zážitkům, a proto je oblíbenou volbou pro každého, kdo chce objevit novou dimenzi sexuality.

    Elegantní design a silná stimulace:

    • Inspirován oblíbeným análním kolíkem Bobble™, náš Electrosex Anal Plug větší a vybavený luxusním, saténovým povrchem.
    • Hladká kulovitá hlavička zajišťuje jemné zavádění do análního otvoru, zatímco dvojnásobně rozšířený design poskytuje pohodlné držení v análním kanálku a cílenou stimulaci.
    • První pas soustředí pocity kolem análního otvoru, zatímco zavedení až do druhého pasu umožňuje hlubší stimulaci v často nedostupných místech.


    Optimalizováno pro pohodlí a stimulaci:

    • Elektrické kontakty jsou umístěny v horní a dolní části, takže při pohybu elektrody po těle působí přirozeněji.
    • Výrobek je vhodný pro vaginální i anální stimulaci a dokonale se přizpůsobuje vnitřní anatomii těla.


    Snadné čištění a údržba:

    • Snadno se čistí teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem VERYCLEAN. Ujistěte se, že Electrosex Anal Plugvčetně pouzder, je před uložením zcela suchý.
    • Pro důkladné vyčištění můžete demontovat Electrosex Anal Plug a kovové části umýt zvlášť. Při demontáži a montáži však postupujte podle pokynů výrobce.


    Příprava na anální / vaginální elektrostimulaci:

    • Pro snadné zavádění a optimální elektrickou vodivost použijte lubrikant na vodní bázi ESHOCK od MEO.
    • Nepoužívejte silikonové nebo hybridní lubrikanty. Kondomy nejsou s elektrodami kompatibilní E-Stim Systems nejsou kompatibilní.


    Menší Electrosex Anal Plug od společnosti E-Stim Systems: Přesnost v elektrostimulaci!

    Malý Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems není jen anální hračka, ale sofistikovaný výrobek pro hlubokou a přesnou elektrostimulaci. Ať už chcete prozkoumat nové pocity, nebo hledáte velmi zvláštní zážitek Electrosex Anal Plug je navržen tak, aby vám poskytl jedinečný zážitek.

    Více informací:

    • Electrosex anální kolík - malý - od E-Stim Systems
    • Dimensions: Délka 112 mm, průměr 44 mm, zasouvací délka: 84 mm.
    • Hmotnost: 331 g
    • Připojení: - anální kolík, - anální kolík, - anální kolík, - anální kolík, - anální kolík: Kompatibilní se standardním kabelem 4 mm od výrobce E-Stim Systems.
    • Široká základna Electrosex Anal Plug umožňuje použití nízkoprofilového kabelu od E-Stim Systemspokud má být anální zástrčka používána po delší dobu.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems je nejvyšší prioritou.
    • Navrženo podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů a vyrobeno ve Velké Británii.
    • Dodává se s doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit bezpečnostní otázky s ní spojené. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    it feels like you are being pumped by a nice big cock

    I got this toy for my birthday am ejnoying it very much it feels like you are being pumped by a nice big cock

      Napište vlastní recenzi

      Electrosex Anal Plug - Malé - od E-Stim Systems

      Electrosex Anal Plug - Malé - od E-Stim Systems

      Malý Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems je kvalitní bipolární elektroda, která je vhodná jak pro začátečníky, tak pro zkušené milovníky anální/vaginální elektrostimulace. Tato elektroda je začátkem produktové řady, která sahá až k působivé velikosti XL, a nabízí tak širokou škálu možností pro různé preference.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: