Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Velká elektroda Magnum™ z E-Stim Systems

Velká elektroda Magnum™ od E-Stim Systems je skutečným mistrovským dílem elektrostimulace, které nabízí bezkonkurenční potěšení pro vaginální i anální použití. Precizně zpracovaná elektroda s jedinečným tvarem se nejen snadno zavádí, ale také poskytuje intenzivní a hluboce uspokojující zážitek.

Více informací

3800/00

k dispozici na

    Více informací

    Velká elektroda Magnum™ od společnosti E-Stim Systems: dokonalá vaginální a anální elektrostimulace.

    Velká elektroda Magnum™ od společnosti E-Stim Systems: dokonalá vaginální a anální elektrostimulace E-Stim Systems je skutečným mistrovským dílem elektrostimulace, které nabízí bezkonkurenční potěšení pro vaginální i anální použití. Precizně zpracovaná elektroda s jedinečným tvarem se nejen snadno zavádí, ale také poskytuje intenzivní a hluboce uspokojující zážitek. Velký Magnum™ má elegantní saténovou povrchovou úpravu, která je ochrannou známkou značky E-Stim Systemskterá je symbolem kvality a stylového designu.

    S průměrem 50 mm a délkou 167 mm je tato elektroda největším modelem řady Magnum™ z řady Magnum™ E-Stim Systems. Inovativní konstrukce s elektricky vodivými kontakty na horní a spodní straně místo po stranách zajišťuje vynikající kontakt s tělem a ještě přirozenější pocit při erotické elektrostimulaci.

    Design a použití:

    Tato velká elektroda je vyrobena z leteckých materiálů, je mimořádně odolná a lze ji dokonce rozebrat pro důkladné čištění. Základna je opatřena vyfrézovanou drážkou, která usnadňuje anální/vaginální zavádění a vyjímání.

    Elektroda Magnum™ má na základně dvě 4mm zásuvky a vztahuje se na ni doživotní záruka výrobce na E-Stim Systems. S vysokou hmotností 644 gramů nabízí tato elektroda silný a uspokojivý elektrostimulační zážitek.

    Čištění a péče:

    Elektrodu můžete jednoduše vyčistit teplou vodou s trochou jemného čisticího prostředku nebo naším VERYCLEAN sprejem. Před uskladněním nechte elektrodu zcela vyschnout. Pro ještě lepší zážitek byste měli použít lubrikant na vodní bázi ESHOCK, který zajistí snadné zavádění a optimální elektrickou vodivost. Vezměte prosím na vědomí, že silikonové nebo hybridní lubrikanty se nedoporučují a kondomy nejsou s touto elektrodou kompatibilní.

    Doživotní záruka:

    Stejně jako všechny prémiové elektrody od společnosti E-Stim Systems velkých Magnum™ i na tuto elektrody se vztahuje doživotní záruka výrobce. Tato elektroda je ideální pro každého, kdo chce vylepšit své elektrostimulační zážitky produktem, který nabízí větší potěšení i pohodlí při používání.

    Více informací:

    • Velká elektroda Magnum™ od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolární, zaváděcí
    • Celková délka: 167 mm
    • Zasouvací délka: 135 mm
    • Maximální průměr: 50 mm
    • Obvod: 157 mm
    • Hmotnost: 644 g
    • Připojení: 2 x 4mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim jsou navrženy a vyrobeny podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Positive Überraschung

    Ich war mir zuerst nicht sicher, ob ich das Produkt von MEO kaufen sollte, wegen der Elektrostimulation, die für mich neu war. Ich habe es dann aber doch ausprobiert und war positiv überrascht, dass es doch geiler ist als erwartet. Ich benutze die Elektrode übrigens mit dem E-Stim Gerät Sexbox von MEO.

      Hodnocení 

      magnum

      rien a redire, conforme a la description et au prix tres competitif , rien a redire au niveau qualité, facile d'utilisation

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Funziona benissimo

      Funziona benissimo

        Hodnocení 

        This is a must have

        Unbelievable!!!!. I am enjoying the ass pounding sensations that this product delivers. One of the best investments I've made to date for the E-Stim. It would be nice to have a bigger base to keep it from being pulled in and I would truely love to see one longer and thicker. The larger toy looses its contact once my ass has been streched in preparation for some full on anal activities

          Napište vlastní recenzi

          Velká elektroda Magnum™ z E-Stim Systems

          Velká elektroda Magnum™ z E-Stim Systems

          Velká elektroda Magnum™ od E-Stim Systems je skutečným mistrovským dílem elektrostimulace, které nabízí bezkonkurenční potěšení pro vaginální i anální použití. Precizně zpracovaná elektroda s jedinečným tvarem se nejen snadno zavádí, ale také poskytuje intenzivní a hluboce uspokojující zážitek.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: