Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Střední Magnum™ Elektroda z E-Stim Systems

Středně velká elektroda Magnum™, která patří do exkluzivní řady Magnum™ od společnosti E-Stim Systemsje bipolární zaváděcí elektroda určená pro hluboce uspokojující anální/vaginální elektrostimulaci.

Více informací

3799/00

k dispozici na

    Více informací

    Středně velká elektroda Magnum™ od společnosti E-Stim Systems: více potěšení a pohodlí při erotické elektrostimulaci!

    Středně velká elektroda Magnum™, součást exkluzivní řady Magnum™ od společnosti E-Stim Systems E-Stim Systemsje výjimečná bipolární zaváděcí elektroda určená pro jedinečný zážitek z anální/vaginální elektrostimulace. Je vyrobena z vysoce kvalitní, pevné slitiny leteckého hliníku a je určena pro každého, kdo chce posunout své zážitky z elektrosexu na vyšší úroveň.

    Zažijte absolutní vzrušení s elektrodou Magnum™ od společnosti E-Stim Systems!

    Inovativní elektroda Magnum™ od společnosti E-Stim Systemskterá byla vyvinuta pro anální i vaginální elektrostimulaci, můžete prožívat své nejodvážnější fantazie. Elektroda je vyrobena z vysoce kvalitního leteckého hliníku a nabízí intenzivní a zároveň příjemný zážitek, ideální pro každého, kdo chce prohloubit své zkušenosti s elektrostimulací.

    Co je na této elektrodě tak výjimečného?

    • Dokonalá velikost pro intenzivní potěšení: Díky své střední velikosti Magnum™ poskytuje naplňující pocit, aniž by byla příliš velká, takže je vhodná pro širokou škálu uživatelů.
    • Jedinečný design: Speciální design zajišťuje hladké vaginální/anální zavádění a příjemné pohodlí, díky čemuž je každé odhadování fantastickým zážitkem.
    • Všestranné použití: Ať už se jedná o vaginální nebo anální elektrostimulaci, elektroda Magnum™ Elektroda přizpůsobí všem preferencím a poskytuje hluboké, pulzující pocity.


    Rozměry a technická data:

    Středně velký Magnum™ z E-Stim Systems je bipolární elektroda, která je vhodná pro vaginální i anální elektrostimulaci. Tato elektroda má délku 135 mm, která umožňuje hlubší a intenzivnější elektrostimulaci, a zaváděcí délku 110 mm, která zajišťuje optimální průnik i pohodlí při používání. S maximálním průměrem 38 mm je tato elektroda ideální volbou pro ty, kteří chtějí intenzivnější pocit, který je zároveň stimulující a snadno ovladatelný z hlediska rozměrů. S hmotností 331 g nabízí naše elektroda dokonalou rovnováhu mezi výkonem a ovladatelností pro dobře zvládnutou aplikaci. Elektroda je na základně vybavena dvěma 4mm zásuvkami, které jsou kompatibilní se širokou škálou elektrostimulačních zařízení a umožňují všestranný a přizpůsobivý zážitek z elektrostimulace.

    Design a použití:

    Středně velká elektroda Magnum™ má "balistické zakřivení", které umožňuje snadné zavádění a pohodlnou aplikaci pro anální i vaginální elektrostimulaci. Saténový povrch nejenže poskytuje luxusní vzhled, ale také umocňuje celkový smyslný zážitek. Tato elektroda je ideální pro každého, kdo již má zkušenosti s menšími elektrodami a chce zažít intenzivnější a hlubší elektrostimulaci.

    Péče a čištění:

    Tato elektroda se velmi snadno udržuje. Stačí ji omýt teplou vodou s jemným mycím prostředkem nebo použít sprej VERYCLEAN a před uskladněním se ujistit, že je elektroda včetně zásuvek zcela suchá. Pro maximalizaci zážitku z elektrostimulace byste měli používat lubrikant na vodní bázi, například náš ESHOCK. Usnadňuje zavádění elektrody a zlepšuje elektrickou vodivost. Upozorňujeme, že je třeba se vyhnout lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridů a že kondomy nejsou s elektrodami kompatibilní E-Stim Systems elektrod.

    Doživotní záruka:

    Stejně jako všechny prémiové elektrody od společnosti E-Stim Systems Magnum™ má doživotní záruku. Na Magnum™ Elektrody jsou ideální pro každého, kdo chce vylepšit své elektrostimulační zážitky produktem, který slibuje větší potěšení i sexuální uspokojení.

    Více informací:

    • Střední Magnum™ Elektrody od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolární, zaváděcí
    • Celková délka: 135 mm
    • Vkládací délka: 110 mm
    • Maximální průměr: 38 mm
    • Obvod/velikost: 116 mm
    • Hmotnost: 331 g
    • Připojení: 2 x 4mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim jsou navrženy a vyrobeny podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Stromübertragung gut

    Die Elektrode ist aufgrund ihrer Größe (ca. 4 cm Durchmesser) gut einzuführen. Stromübertragung gut, mit Kontaktgel Eshock noch viel besser. Angemessener Preis, schnelle Lieferung, die Beantwortung von Fragen funktioniert bei MEO immer einwandfrei - schnell und hilfreich. Eindeutige Empfehlung wenn man harte Orgasmen erleben will.

      Hodnocení 

      Amazing

      My boyfriend and I have both enjoyed it beyond measure. I highly recommend it as either of you can have a handsfree orgasm or better yet, use it on each other for ultimate pleasures.

        Napište vlastní recenzi

        Střední Magnum™ Elektroda z E-Stim Systems

        Střední Magnum™ Elektroda z E-Stim Systems

        Středně velká elektroda Magnum™, která patří do exkluzivní řady Magnum™ od společnosti E-Stim Systemsje bipolární zaváděcí elektroda určená pro hluboce uspokojující anální/vaginální elektrostimulaci.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: