Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Estim butt plug Pro - Anální vibrátor s elektrostimulací

Zažijte elektrizující dobrodružství ve své třídě s tímto anatomicky tvarovaným Estimem butt plug - od něžného po tvrdý! Vibrační silikonový anální kolík E-Stim Pro kombinuje tradiční anální stimulaci se vzrušujícím světem elektrostimulace, a to bez potřeby napájení, kabelů nebo elektrod.

Více informací

3422/00

Brzy k dispozici

    Více informací

    Zažijte elektrizující dobrodružství ve své třídě s tímto anatomicky tvarovaným Estimem butt plug - od něžného po tvrdý! Vibrační silikonový anální kolík E-Stim Pro kombinuje tradiční anální stimulaci se vzrušujícím světem elektrostimulace, a to bez potřeby napájení, kabelů nebo elektrod. Zažijte naplňující pocit z průniku v kombinaci se svůdnými elektrickými impulsy hluboko uvnitř vašeho těla!

     

    Anální kolík E-Stim Pro s dálkovým ovládáním: Tato erotická hračka EStim způsobí revoluci ve vašem milostném životě!

     

    Volba mezi měkkým a tvrdým: Vyberte si mezi 5 vibračními funkcemi a 5 elektrostimulačními funkcemi pro dokonalé anální potěšení. Používejte vibrace a elektrostimulaci samostatně nebo v kombinaci a najděte si dokonalou anální stimulaci pro sebe. Použijte tento Estim butt plug pro větší potěšení s elektrickým kopancem při sexu s partnerem nebo si užijte butt plug samostatně a dodejte svému sezení zvláštní nádech.

     

    Bezdrátové ovládání: Erotické hračky MEO E-Stim Pro jsou vybaveny bezdrátovým dálkovým ovládáním s velkým, snadno čitelným displejem, takže vždy přesně víte, jaké vibrace a proud jsou aktivní. Ideální pro nalezení ideální kombinace vibrací a elektrostimulace, která posune vaše potěšení na novou úroveň.

     

    Předejte ovládání: Bezdrátové dálkové ovládání nastavuje nová měřítka pro erotická nebo dokonce dominantní překvapení. Představte si večer s partnerem, kdy zcela předáte otěže do svých rukou. Uprostřed večeře nebo na večírku tajné stisknutí tlačítka náhle spustí elektrizující impuls nebo hlubokou vibraci hluboko ve vašem těle.

     

    Čistý luxus: každý výrobek řady MEO E-Stim Pro je dobíjecí prostřednictvím přiloženého nabíjecího USB kabelu a je vyroben ze sametově hebkého silikonu bez ftalátů a latexu - pro bezpečný a obzvláště příjemný zážitek. Pro maximální potěšení doporučujeme používat s elektrodovým gelem na vodní bázi.

     

    Sexuální hračka s vibracemi a elektrostimulací nabízí v kontextu BDSM nepřeberné množství možností, jak zintenzivnit hru mezi rozkoší a bolestí, dominancí a podřízeností, kontrolou a odevzdaností. Zde uvádíme několik možných aplikací a technik, jak plně využít potenciál erotických hraček Estim:

     

    Zvýšení citlivosti: Začněte jemnými vibracemi, které zvýší citlivost submisivního partnera. Po chvíli elektrostimulace zesílí, čímž se zvýší pocit vzrušení a zároveň přecitlivělosti.

     

    Řízená rozkoš: Dominantní partner může ovládat intenzitu a rytmus vibrací a elektrostimulace. To umožňuje přivést submisivního partnera na pokraj orgasmu a pak ho zase zastavit (dráždění a popírání).

     

    Trest a odměna: Použijte vyšší úrovně elektrostimulace jako "trest" a vibrace jako "odměnu". To může submisivnímu partnerovi pomoci získat pocit, že si rozkoš musí "zasloužit".

     

    Svazování: Submisivní partner je svázán a k navození pocitu bezmoci se používá erotická hračka Estim. Kombinace bondáže a erotické elektrické stimulace může pocit podřízenosti ještě zvýšit.

     

    Smyslová deprivace: Zavažte partnerovi oči a použijte špunty do uší, abyste vypnuli ostatní smysly. Tím se zvýší soustředění na elektrickou stimulaci a vibrace, což zvyšuje intenzitu prožitku.

     

    Hraní rolí: Zapojte erotickou hračku Estim do různých rolových her, např. jako "lékařský přístroj" ve scénáři kliniky.

     

    Kombinace s jinými erotickými pomůckami: Používejte erotickou pomůcku Estim v kombinaci s dalšími BDSM pomůckami, jako jsou bičíky, svorky na bradavky nebo vosk. V závislosti na kontextu to může zvýšit potěšení nebo bolest.

     

    Tip: Pro obzvlášť intenzivní zážitek doporučujeme použít gel na bázi vody s elektrodami, například náš lubrikant ESHOCK. Před a po použití byste měli erotickou pomůcku Estim očistit naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Nechte se hýčkat tímto dokonalým e-stimulátorem butt plug a zvyšte svou rozkoš díky mravenčení, jaké jste ještě nezažili!

     

    Více informací:

     

    • Estim butt plug - Anální vibrátor s elektrostimulací
    • S dálkovým ovládáním
    • Se 3 různými intenzitami Estim, 2 stimulačními vzory, 3 rychlostmi vibrací a 2 vibračními vzory.
    • Rozměry: Celková délka 104 mm, zasouvací délka 81 mm, největší zasouvací průměr 41 mm.
    • Materiál: silikon a ABS plast.
    • Poznámka: Napájení na baterie s 1 baterií CR2032, která je součástí balení.
    • Sexuální hračky s vibracemi a elektrickou stimulací mohou být vzrušujícím doplňkem BDSM sezení, i když bezpečnost by měla být vždy prioritou. Je důležité předem stanovit jasné hranice a bezpečná slova a vždy věnovat pozornost reakcím partnera. Elektrostimulaci je třeba vždy používat s opatrností a po důkladném přečtení návodu k použití od výrobce.
    • Poznejte fascinující svět erotické elektrostimulace s MEO - jedním z lídrů v oboru e-stimulačních produktů. Díky dlouholetým zkušenostem jsme vyvinuli exkluzivní řadu produktů, které splní i ty nejdivočejší fantazie. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Pociťte intenzivní a jedinečný pocit elektrických impulzů pulzujících hluboko ve vašem nitru. Naše E-Stim dilda a anální kolíky jsou nejen ergonomicky navržené, ale nabízejí také bezpečné a příjemné použití pro dechberoucí chvíle. Elektrické kroužky na penis: Posuňte své vzrušení na novou úroveň! Naše kroužky na penis slibují nejen tvrdší a delší erekci, ale také mravenčení, které zintenzivní každý dotek. Elektrické polštářky a elektrody: Ideální pro začátečníky i pokročilé uživatele. Umístěte je tam, kde si chcete elektrickou stimulaci užít nejvíce, a zažijte zcela nové spektrum pocitů. Ovladače E-Stim: Od jemného mravenčení až po intenzivní nárazy - díky našim ovladačům budete mít svá elektrická dobrodružství plně pod kontrolou. MEO znamená kvalitu, bezpečnost a inovace. Všechny naše výrobky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a nabízejí vám to nejlepší v oblasti erotické elektrostimulace. Nechte se inspirovat rozmanitostí našich výrobků Estim a ponořte se do světa elektrické extáze.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr gut

    Sehr gut stimulierend oder sehr gut bestrafend. Ich liebe es!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Awesome

    Good piece to ease into estim play. Remote makes for a great restraint/bondage tool and allows great control over the intensity. My sub goes wild with this in her.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Good feeling

    I love the way it vibrates and shocks gave me pleasure but even better when Electro Sex Gel ESHOCK is used. The only thing I don't like is you can't stop either action unless you turn it off but other than that great toy to use.

      Hodnocení 

      Good first e-stim toy

      The size and shape are perfect, the vibrations are just right, it's easy to pull out, and the e-stim is not too extreme for a beginner. I'm looking forward to trying it with the gel next. Most of the time it works just like the instructions say, and you can actually turn off one or both or the other without turning off the whole she-bang, but you have to read the instructions to learn how. It's not intuitive to learn how to use. That said, I had it get stuck on the lowest e-stim and vibe setting once, but it was mild enough to be more of a hilarious situation than truly uncomfortable, don't know what happened to cause it because it never happened again.

      When I wear this out, which I probably will, I'll buy it again. Absolutely worth it, especially for the relatively low price.

        Napište vlastní recenzi

        Estim butt plug Pro - Anální vibrátor s elektrostimulací

        Estim butt plug Pro - Anální vibrátor s elektrostimulací

        Zažijte elektrizující dobrodružství ve své třídě s tímto anatomicky tvarovaným Estimem butt plug - od něžného po tvrdý! Vibrační silikonový anální kolík E-Stim Pro kombinuje tradiční anální stimulaci se vzrušujícím světem elektrostimulace, a to bez potřeby napájení, kabelů nebo elektrod.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: