Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Spankingové produkty

Zpravodaj

Červená slapper z Mauvais Garçon Ze série MEO

Naše slapper je nepostradatelnou pomůckou v BDSM vybavení, protože umožňuje přesně dávkovat intenzitu trestu a vyhovět individuálním limitům a preferencím účastníků. Ergonomická dřevěná rukojeť navíc umožňuje přesné ovládání a manipulaci, což je výhodné zejména při delších sezeních.

Více informací

3824/00

k dispozici na

    Více informací

    Objevte dokonalý doplněk pro vaše BDSM sezení: naše slapper v puristickém designu kombinuje funkčnost s estetickou elegancí. Tento výjimečný nástroj je nejen vizuální ozdobou vaší sbírky, ale také zárukou intenzivního zážitku pro všechny zúčastněné.

    Vybaven robustní, hnědou dřevěnou rukojetí a dvojitým řemínkem z vysoce kvalitní PU kůže slapper nabízí působivou délku 47 cm (včetně 18 cm délky rukojeti) a šířku 5 cm. Pečlivé spojení veganské kůže s dřevěnou rukojetí pomocí dvou šroubových spojů slibuje nejen maximální bezpečnost při používání, ale také pozoruhodnou robustnost.

    Design je promyšlený: silná, ergonomicky tvarovaná rukojeť pohodlně padne do ruky a spolu s pružným řemínkem zajišťuje příjemnou hmotnost a dokonalé vyvážení. To usnadňuje manipulaci a zpříjemňuje používání. Na slapper je ideální pro nadšence BDSM, kteří hledají pomůcku k ukázňování neposlušných subíků, protože velmi ohebný řemínek poskytuje tu správnou míru úderu.

    Kombinovat slapper s dalšími potřebami pro BDSM, jako jsou pouta, páska přes oči a rákoska, pro autentickou scénu. Ať už dáváte přednost jemnému trestu, nebo silnému výprasku, tento všestranný slapper se přizpůsobí vašim potřebám a rozbuší srdce všech fanoušků BDSM.

    Naše slapper je nepostradatelnou pomůckou v BDSM vybavení, protože umožňuje přesně dávkovat intenzitu trestu a reagovat tak na individuální limity a preference účastníků. Ergonomická dřevěná rukojeť navíc umožňuje přesné ovládání a manipulaci, což je výhodné zejména při delších sezeních.

    Historické používání plácačky při školních disciplínách jí dodává určitou auru autority a přísnosti, která je při sezení BDSM často žádoucí. slapper slouží nejen jako fyzický, ale také jako psychologický nástroj k posílení dynamiky mezi dominancí a podřízeností.

    Kombinace tradičního významu a moderní adaptace způsobuje, že se šlehačka slapper obzvláště fascinující nástroj. Schopnost vytvořit jediným nástrojem tak širokou škálu pocitů, od jemné stimulace až po intenzivní rozkoš a bolest, nabízí jedinečný zážitek pro oba partnery. Použití PU kůže v moderní verzi Slapperu také oslovuje rostoucí komunitu praktikujících BDSM, kteří oceňují veganské nebo neživočišné produkty, aniž by museli dělat kompromisy v kvalitě nebo účinnosti hry.

    Celkově lze říci, že slapper je příkladem toho, jak lze tradiční nástroje začlenit do moderní BDSM kultury a přizpůsobit je dnešním standardům a hodnotám. Jeho popularita podtrhuje přetrvávající fascinaci a potřebu univerzálních, účinných a psychologicky přitažlivých nástrojů v umění trestání a disciplíny.

    Další podrobnosti:

    • DALŠÍ INFORMACE: BDSM slapper z Mauvais Garçon Série od MEO
    • Materiál: dřevo, veganská PU kůže
    • Rozměry: Délka 47 cm (včetně 18 cm délky rukojeti) a šířka 5 cm.
    • Čištění: Po použití používejte sprej VERYCLEAN.
    • Při používání našich plácaček je důležité vždy dodržovat zásady SSC (Safe, Sane, and Consensual). Bezpečnost, příčetnost a vzájemný souhlas jsou základními kameny zodpovědného chování v komunitě BDSM. Na slapper by měli používat pouze lidé, kteří jsou si vědomi rizik a přijmou nezbytná opatření, aby nedošlo k újmě. Doporučujeme se předem seznámit s technikami a postupy, které zajistí bezpečné používání. Plácání může vyvolávat silné emoce, proto je důležité, aby se zúčastněné strany dohodly na jasných hranicích a signálech. BDSM aktivity by měly být vždy dobrovolné, informované a v bezpečném prostředí, aby bylo zajištěno blaho všech zúčastněných.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Gut für Anfänger geeignet

    Gut für Anfänger geeignet. Sieht toll aus

      Hodnocení 

      Schön anzusehen , aber …

      Bisher immer sehr zufrieden gewesen mit meinen Bestellungen hier.
      Aber diesmal leider nur 2 Sterne .
      Für die stylische Optik und die gute Idee.
      Doch leider schlecht verarbeitet.
      Bei der ersten Session ist das Band schon ausgerissen .
      Also eigentlich eher für Kuschel SM
      Schade

        Hodnocení 

        Fun times

        What fun! It makes a loud slapping noise that sounds much worse than it is... exciting! While nice for nice rosy skin, would take a lot of effort to make marks.

          Napište vlastní recenzi

          Červená slapper z Mauvais Garçon Ze série MEO

          Červená slapper z Mauvais Garçon Ze série MEO

          Naše slapper je nepostradatelnou pomůckou v BDSM vybavení, protože umožňuje přesně dávkovat intenzitu trestu a vyhovět individuálním limitům a preferencím účastníků. Ergonomická dřevěná rukojeť navíc umožňuje přesné ovládání a manipulaci, což je výhodné zejména při delších sezeních.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          10 další položky ve stejné kategorii: