Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Spankingové produkty

Zpravodaj

Černá slapper z Mauvais Garçon Ze série MEO

Kombinace tradičního významu a moderního přizpůsobení dělá z této knihy slapper mimořádně fascinující nástroj. Schopnost vytvořit jediným nástrojem tak širokou škálu pocitů, od jemné stimulace až po intenzivní rozkoš a bolest, nabízí oběma partnerům jedinečný zážitek.

Více informací

3823/00

k dispozici na

    Více informací

    Objevte dokonalé nakopnutí pro vaše BDSM sezení: naše slapper v puristickém designu kombinuje funkčnost s estetickou elegancí. Tento výjimečný nástroj je nejen vizuální ozdobou vaší sbírky, ale také zárukou intenzivního zážitku pro všechny zúčastněné.

    Vybaven robustní, hnědou dřevěnou rukojetí a dvojitým řemínkem z vysoce kvalitní PU kůže slapper nabízí působivou délku 47 cm (včetně 18 cm délky rukojeti) a šířku 5 cm. Pečlivé spojení veganské kůže s dřevěnou rukojetí pomocí dvou šroubových spojů slibuje nejen maximální bezpečnost při používání, ale také pozoruhodnou robustnost.

    Design je promyšlený: silná, ergonomicky tvarovaná rukojeť pohodlně padne do ruky a spolu s pružným řemínkem zajišťuje příjemnou hmotnost a dokonalé vyvážení. To usnadňuje manipulaci a zpříjemňuje používání. Na slapper je ideální pro nadšence BDSM, kteří hledají pomůcku k ukázňování neposlušných subíků, protože velmi ohebný řemínek poskytuje tu správnou míru úderu.

    Kombinovat slapper s dalšími potřebami pro BDSM, jako jsou pouta, páska přes oči a rákoska, pro autentickou scénu. Ať už dáváte přednost jemnému trestu, nebo silnému výprasku, tento všestranný slapper se přizpůsobí vašim potřebám a rozbuší srdce všech fanoušků BDSM.

    Naše slapper je nepostradatelnou pomůckou v BDSM vybavení, protože umožňuje přesně dávkovat intenzitu trestu a reagovat tak na individuální limity a preference účastníků. Ergonomická dřevěná rukojeť navíc umožňuje přesné ovládání a manipulaci, což je výhodné zejména při delších sezeních.

    Historické používání plácačky při školních disciplínách jí dodává určitou auru autority a přísnosti, která je při sezení BDSM často žádoucí. slapper slouží nejen jako fyzický, ale také jako psychologický nástroj k posílení dynamiky mezi dominancí a podřízeností.

    Kombinace tradičního významu a moderní adaptace způsobuje, že se šlehačka slapper obzvláště fascinující nástroj. Schopnost vytvořit jediným nástrojem tak širokou škálu pocitů, od jemné stimulace až po intenzivní rozkoš a bolest, nabízí jedinečný zážitek pro oba partnery. Použití PU kůže v moderní verzi Slapperu také oslovuje rostoucí komunitu praktikujících BDSM, kteří oceňují veganské nebo neživočišné produkty, aniž by tím byla ohrožena kvalita nebo účinnost hry.

    Celkově lze říci, že slapper je příkladem toho, jak lze tradiční nástroje začlenit do moderní BDSM kultury a přizpůsobit je dnešním standardům a hodnotám. Jeho popularita podtrhuje přetrvávající fascinaci a potřebu všestranných, účinných a psychologicky přitažlivých nástrojů v umění trestání a disciplíny.

    Další podrobnosti:

    • DALŠÍ INFORMACE: BDSM slapper z Mauvais Garçon Série od MEO
    • Materiál: dřevo, veganská PU kůže
    • Rozměry: Délka 47 cm (včetně 18 cm délky rukojeti) a šířka 5 cm.
    • Čištění: Po použití používejte sprej VERYCLEAN.
    • Při používání našich plácaček je důležité vždy dodržovat zásady SSC (Safe, Sane, and Consensual). Bezpečnost, příčetnost a vzájemný souhlas jsou základními kameny zodpovědného chování v komunitě BDSM. Na slapper by měli používat pouze lidé, kteří jsou si vědomi rizik a přijmou nezbytná opatření, aby nedošlo k újmě. Doporučujeme se předem seznámit s technikami a postupy, které zajistí bezpečné používání. Plácání může vyvolávat silné emoce, proto je důležité, aby se zúčastněné strany dohodly na jasných hranicích a signálech. BDSM aktivity by měly být vždy dobrovolné, informované a v bezpečném prostředí, aby bylo zajištěno blaho všech zúčastněných.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Does exactly what you need

    Does exactly what you need it to, we’ll build, not cheaply made

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Černá slapper z Mauvais Garçon Ze série MEO

    Černá slapper z Mauvais Garçon Ze série MEO

    Kombinace tradičního významu a moderního přizpůsobení dělá z této knihy slapper mimořádně fascinující nástroj. Schopnost vytvořit jediným nástrojem tak širokou škálu pocitů, od jemné stimulace až po intenzivní rozkoš a bolest, nabízí oběma partnerům jedinečný zážitek.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    10 další položky ve stejné kategorii: