Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Crops & Canes

Zpravodaj

BDSM plodiny v červené barvě pro začátečníky i profesionály

Nový

Objevte fascinující svět Impact Play s naší 70 cm dlouhou BDSM plodinou v jasně červené barvě. Tento BDSM crop je dokonalým doplňkem pro zkušené milovníky BDSM i nováčky, kteří chtějí prozkoumat vzrušující hru dominance a podřízení.

Více informací

3503/00

k dispozici na

    Více informací

    Objevte fascinující svět Impact Play s naší 70 cm dlouhou BDSM plodinou v jasně červené barvě. Tento BDSM crop je dokonalým doplňkem pro zkušené milovníky BDSM i nováčky, kteří chtějí prozkoumat vzrušující hru na dominanci a podřízení.

    Každý detail našeho BDSM cropu byl pečlivě promyšlen tak, aby zajistil intenzivní a zároveň bezpečný zážitek. Rukojeť BDSM cropu je pletená a zajišťuje nejen optimální manipulaci, ale také elegantní vzhled. Na konci BDSM cropu je kožený pásek na zápěstí, který zajišťuje dodatečnou bezpečnost a kontrolu při používání.

    Nejdůležitější vlastnosti červeného BDSM cropu:

    • Pružinová hřídel: Umožňuje přesnou kontrolu intenzity úderů.
    • Uměle opletená rukojeť: Zajišťuje optimální manipulaci a elegantní vzhled BDSM cropu.
    • Odolný materiál: Vysoce kvalitní kůže zajišťuje robustnost a dlouhou životnost.
    • Poutko na ruku: Poskytuje dodatečnou kontrolu při používání bičíku BDSM.
    • Všestranné použití: Ideální pro jemné doteky i intenzivní údery, ideální pro začátečníky i pokročilé uživatele.


    Hřídel BDSM bičíku je pružná, což umožňuje přesně nastavit intenzitu - od jemného hlazení až po silné údery. Vysoce kvalitní materiál a vynikající zpracování zaručují, že BDSM bičík je odolný a robustní, ideální pro vášnivá BDSM sezení.

    S tímto BDSM bičíkem můžete svému partnerovi dopřát jemné doteky nebo intenzivní pohlazení a prozkoumat hranice rozkoše novým způsobem. Červená barva BDSM cropu dodává vizuální složku, která podtrhuje erotické napětí mezi dominancí a podřízeností.

    BDSM crop je univerzální nástroj pro Impact Play, který by neměl chybět v žádné BDSM výbavě. Ať už jste zkušený Dom nebo zvědavý Sub, tento BDSM crop se stane středobodem vaší sbírky a poskytne vám nezapomenutelné okamžiky.

    Vyzkoušejte vzrušující kombinaci elegance, přesnosti a intenzity s naším BDSM cropem hned teď. Je čas splnit si své nejhlubší fantazie - s naším červeným BDSM cropem, který nenechá nic náhodě.

    Více informací:

    • Červená BDSM plodina pro Impact Play a výprask
    • Impact Play Příslušenství z naší série Mauvais Garçon
    • Barva: červená
    • Materiál: veganská kůže, dřevo, nylon
    • Délka: cca 70 cm
    • Při používání našeho BDSM biče je důležité vždy jednat zodpovědně a opatrně. BDSM hrátky by měly být vždy založeny na principu SSC (Safe, Sane, Consensual), což znamená, že všechny aktivity musí být bezpečné, rozumné a konsensuální. Klíčovými prvky jsou komunikace a vzájemná důvěra, které zajistí, že si všichni zúčastnění zážitek užijí a budou se při něm cítit dobře.
    • Použití BDSM plodiny: Před použitím BDSM plodiny je důležité seznámit se s partnerovými hranicemi a signály. Vždy by mělo být dohodnuto bezpečné slovo nebo signál, aby bylo možné scénu v případě potřeby okamžitě ukončit. Doporučujeme si předem přečíst informace o technikách a bezpečnostních opatřeních, zejména pokud jste ve světě BDSM nováčci. Pomůže vám to vyhnout se nechtěným zraněním a zajistit bezpečný a uspokojivý zážitek pro oba partnery.
    • Nezapomeňte, že BDSM je víc než jen fyzická hra; jde také o psychickou pohodu. Po intenzivních scénách si nezapomeňte vyhradit dostatek času na následnou péči a vzájemnou výměnu, abyste zajistili emocionální i fyzické bezpečí všech zúčastněných. S tímto přístupem bude používání našich BDSM plodin obohacujícím a příjemným zážitkem pro všechny.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Lo schiaffetto è sonoro

    E' evidente che questo prodotto non si usa per equitazione. Mi è piaciuta molto la sonorità dello schiaffo che dà il terminale. Al di là di questo, la fattura sembra buona e anche l'aspetto. Si usa bene e si dosa bene l'intensità. Mi sono trovato bene nei due ruoli.

      Napište vlastní recenzi

      BDSM plodiny v červené barvě pro začátečníky i profesionály

      BDSM plodiny v červené barvě pro začátečníky i profesionály

      Objevte fascinující svět Impact Play s naší 70 cm dlouhou BDSM plodinou v jasně červené barvě. Tento BDSM crop je dokonalým doplňkem pro zkušené milovníky BDSM i nováčky, kteří chtějí prozkoumat vzrušující hru dominance a podřízení.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      20 další položky ve stejné kategorii: