Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Crops & Canes

Zpravodaj

BDSM plodiny v růžové barvě pro začátečníky i profesionály

Nový

Ponořte se do světa Impact Play s tímto BDSM bičíkem v jemné růžové barvě. Tento BDSM bičík v růžové barvě je ideálním doplňkem pro zkušené milovníky BDSM i začátečníky, kteří chtějí prozkoumat vzrušující svět dominantního podřízení.

Více informací

3504/00

k dispozici na

    Více informací

    Ponořte se do světa Impact Play s touto BDSM plodinou v jemné růžové barvě. Tento růžový BDSM crop je ideálním doplňkem pro zkušené milovníky BDSM i začátečníky, kteří chtějí prozkoumat vzrušující svět dominantního podřízení.

    Každý detail našeho BDSM cropu byl navržen s maximální péčí, aby poskytl intenzivní, ale bezpečný zážitek. Rukojeť BDSM cropu je šikovně opletená a zajišťuje nejen optimální manipulaci při výprasku, ale zaujme i svým elegantním vzhledem. Na konci řemdihu je praktické kožené poutko, které poskytuje dodatečnou bezpečnost a kontrolu při používání.

    Nejdůležitější vlastnosti růžového BDSM řemdihu:

    • Pružnost: umožňuje přesnou kontrolu intenzity úderu BDSM plácačky.
    • Uměle opletená rukojeť: Zajišťuje optimální manipulaci a elegantní vzhled.
    • Odolný materiál: Veganská kůže zaručuje odolnost a dlouhou životnost.
    • Poutko na ruku: Poskytuje dodatečnou kontrolu při používání bičíku BDSM.
    • Všestranné použití: Ideální pro jemné údery i silné rány, ideální pro začátečníky i pokročilé uživatele.


    Pružný dřík BDSM bičíku umožňuje přesně ovládat intenzitu - od jemných doteků až po silné údery. Díky vysoce kvalitnímu materiálu a pečlivému zpracování je BDSM crop odolný a robustní - ideální pro vášnivá BDSM sezení.

    S tímto růžově zbarveným BDSM cropem můžete svému partnerovi dopřát jemné doteky nebo intenzivní údery a prozkoumat hranice svého chtíče. Jemná růžová barva BDSM cropu dodává estetickou složku, která jemným a přitažlivým způsobem podtrhuje erotické napětí mezi dominancí a podřízeností.

    BDSM crop je velmi univerzální pomůcka pro Impact Play, která by neměla chybět v žádné BDSM výbavě. Ať už jste zkušená domina, nebo zvědavá Sub, tento BDSM crop se stane středobodem vaší sbírky a poskytne vám nezapomenutelné okamžiky.

    Vyzkoušejte vzrušující kombinaci rafinovanosti, preciznosti a intenzity s naším BDSM cropem v růžové barvě. Je čas splnit si své nejdivočejší fantazie - s BDSM cropem, který skutečně splní všechny vaše touhy.

    Více informací:

    • Růžové BDSM plodiny pro Impact Play a výprask
    • Impact Play Příslušenství z naší řady Mauvais Garçon
    • Barva: růžová
    • Materiál: veganská kůže, dřevo, nylon
    • Délka: cca 70 cm
    • Při používání našeho BDSM biče je důležité vždy jednat zodpovědně a opatrně. BDSM hrátky by měly být vždy založeny na principu SSC (Safe, Sane, Consensual), což znamená, že všechny aktivity musí být bezpečné, rozumné a konsensuální. Klíčovými prvky jsou komunikace a vzájemná důvěra, které zajistí, že si všichni zúčastnění zážitek užijí a budou se při něm cítit dobře.
    • Použití BDSM plodiny: Před použitím BDSM plodiny je důležité seznámit se s partnerovými hranicemi a signály. Vždy by mělo být dohodnuto bezpečné slovo nebo signál, aby bylo možné scénu v případě potřeby okamžitě ukončit. Doporučujeme si předem přečíst informace o technikách a bezpečnostních opatřeních, zejména pokud jste ve světě BDSM nováčci. Pomůže vám to vyhnout se nechtěným zraněním a zajistit bezpečný a uspokojivý zážitek pro oba partnery.
    • Nezapomeňte, že BDSM je víc než jen fyzická hra; jde také o psychickou pohodu. Po intenzivních scénách si nezapomeňte vyhradit dostatek času na následnou péči a vzájemnou výměnu, abyste zajistili emocionální i fyzické bezpečí všech zúčastněných. S tímto přístupem bude používání našich BDSM plodin obohacujícím a příjemným zážitkem pro všechny.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top

    Meraviglioso per il divertimento di coppia, dimensioni perfette per il divertimento di Dom e slave!

      Napište vlastní recenzi

      BDSM plodiny v růžové barvě pro začátečníky i profesionály

      BDSM plodiny v růžové barvě pro začátečníky i profesionály

      Ponořte se do světa Impact Play s tímto BDSM bičíkem v jemné růžové barvě. Tento BDSM bičík v růžové barvě je ideálním doplňkem pro zkušené milovníky BDSM i začátečníky, kteří chtějí prozkoumat vzrušující svět dominantního podřízení.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      20 další položky ve stejné kategorii: