Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Crops & Canes

Zpravodaj

BDSM plodiny v černé barvě pro začátečníky i profesionály

Tato působivá BDSM plodina by mohla být prvním krokem k prožití vašich tajných fantazií nebo k rozšíření vašich BDSM zkušeností. BDSM crop má vše, co potřebujete pro fascinující hru na dominanci a podřízení: snadnou manipulaci, ovládání a všestrannost.

Více informací

3502/00

k dispozici na

    Více informací

    Tato působivá BDSM plodina by mohla být prvním krokem k prožití vašich tajných fantazií nebo k rozšíření vašich BDSM zkušeností. BDSM crop má vše, co potřebujete pro fascinující hru na dominanci a podřízení: snadnou manipulaci, ovládání a všestrannost. Navíc je BDSM crop atraktivní a stylový, což může vaše BDSM sezení posunout na zcela novou úroveň.

    Nejdůležitější vlastnosti černého BDSM cropu:

    • Pružný dřík cropu: Umožňuje přesnou kontrolu intenzity úderu BDSM cropu.
    • Důmyslně opletená rukojeť: Zajišťuje optimální manipulaci a elegantní vzhled.
    • Odolný materiál: Vysoce kvalitní kůže zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost.
    • Poutko na ruku: Pro dodatečnou kontrolu při používání bičíku BDSM.
    • Všestranný: Ideální pro jemné doteky i silné údery, ideální pro začátečníky i pokročilé uživatele.


    Flexibilní BDSM bičík umožňuje jak jemné doteky, tak přesné a silné údery v závislosti na vašich preferencích a preferencích vašeho partnera. Pásek na zápěstí na konci rukojeti BDSM cropu poskytuje dodatečnou stabilitu při používání.

    Náš černý BDSM crop je vyroben z veganské kůže a je extrémně odolný. Nabízí vám možnost zažít hru dominance a podřízenosti, mezi bolestí a rozkoší, a to zcela výjimečným způsobem, aniž byste museli dělat kompromisy v kvalitě a bezpečnosti.

    Díky své sytě černé barvě a pečlivě opletené rukojeti působí tento BDSM crop sofistikovaně a tajemně, což celý zážitek ještě umocňuje. Nejenže je skvělým doplňkem pro objevování BDSM, ale je také estetickým vrcholem, který doplní vaši sbírku.

    Ať už s fascinujícím světem BDSM teprve začínáte, nebo jste již zkušení, tento BDSM crop je pro vás tím pravým doplňkem. Díky němu můžete prožít své nejdivočejší fantazie a objevit novou úroveň intimity a potěšení.

    Nechte se okouzlit vzrušující kombinací elegance, preciznosti a síly. Zažijte nezapomenutelné chvíle chtíče a dominance s tímto nádherným BDSM náčiním. Je čas prožít své nejtemnější fantazie a BDSM plodina bude vaším věrným spojencem.

    Více informací:

    • Černá BDSM plodina pro Impact Play a výprask
    • Impact Play Příslušenství z naší série Mauvais Garçon
    • Barva: černá
    • Materiál: veganská kůže, dřevo, nylon
    • Délka: cca 70 cm
    • Použití BDSM cropu: Při používání našeho BDSM cropu je důležité chovat se vždy zodpovědně a opatrně. BDSM hrátky by měly být vždy založeny na principu SSC (Safe, Sane, Consensual), což znamená, že všechny aktivity musí být bezpečné, rozumné a konsensuální. Klíčovými prvky jsou komunikace a vzájemná důvěra, aby si všichni zúčastnění zážitek užili a cítili se při něm dobře.
    • Před použitím BDSM pomůcek je důležité seznámit se s partnerovými hranicemi a signály. Vždy by mělo být dohodnuto bezpečné slovo nebo znamení, aby bylo možné scénu v případě potřeby okamžitě ukončit. Doporučujeme si předem přečíst informace o technikách a bezpečnostních opatřeních, zejména pokud jste ve světě BDSM nováčkem. Pomůže vám to vyhnout se nechtěným zraněním a zajistit bezpečný a uspokojivý zážitek pro oba partnery.
    • Nezapomeňte, že BDSM je víc než jen fyzická hra; jde také o psychickou pohodu. Po intenzivních scénách si nezapomeňte vyhradit dostatek času na následnou péči a vzájemnou výměnu, abyste zajistili emocionální i fyzické bezpečí všech zúčastněných. S tímto přístupem bude používání našich BDSM plodin obohacujícím a příjemným zážitkem pro všechny.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Prodotto di ottima fattura

    Prodotto di ottima fattura

      Napište vlastní recenzi

      BDSM plodiny v černé barvě pro začátečníky i profesionály

      BDSM plodiny v černé barvě pro začátečníky i profesionály

      Tato působivá BDSM plodina by mohla být prvním krokem k prožití vašich tajných fantazií nebo k rozšíření vašich BDSM zkušeností. BDSM crop má vše, co potřebujete pro fascinující hru na dominanci a podřízení: snadnou manipulaci, ovládání a všestrannost.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      20 další položky ve stejné kategorii: