Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Crops & Canes

Zpravodaj

Klasická hůl "Andiamo

Když se paní učitelka ohnala rákoskou... Naše rákoska ANDIAMAO je klasickým nástrojem trestu, jaký se dříve používal ve školách, a dnes by neměla chybět v žádném BDSM vztahu.

Více informací

1563/00

32,90 €


-10,00 €

22,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Když se paní učitelka ohnala rákoskou... Naše rákoska ANDIAMAO je klasickým nástrojem trestu, jaký se v minulosti používal ve školách, a dnes by neměla chybět v žádném BDSM vztahu.

     

     

    Rákoska ANDIAMO z naší úspěšné řady HURTME přesvědčí svým jednoduchým, ale účinným designem.

     

    Komu se vybaví rákoska, ten si pravděpodobně vybaví především její intenzivní bolestivý účinek, možná také erotický lechtivý pocit, který její použití často doprovází, což z ní činí nástroj, který je stejně oblíbený jako obávaný. Ale naše rákoska má prý i další úžasné účinky, například mnoho našich zákazníků se po výprasku s ANDIAMO cítí zpočátku citelně potrestáno, ale pak také vnitřně osvobozeno, uvolněno, osvěženo - a samozřejmě vzrušeno.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Více informací o rákoskách z řady HURTME
    • 3 ratanové hole s koženou rukojetí
    • Ratan o průměru cca 6 mm, loupaný, velmi pružný, ale ne měkký
    • Délka cca 60 cm
    • S otevřenými konci, takže je možné zalévání
    • Díky tenkému materiálu a jeho speciálním vlastnostem je hůl velmi ohebná a nedává tak silné rány, jaké můžete znát z běžných holí. Ale právě to činí rákosku tak atraktivní, protože se používá k výprasku.
    • Cílem výprasku je vyvolat potěšení. Pro mnoho lidí je obzvláště dráždivé a vzrušující, když se sex kombinuje s trochou bolesti. Koneckonců bolest uvolňuje v těle endorfiny, které následně poskytují pocity štěstí. Při výprasku nemusíte svého milence divoce mlátit rákoskou, ale i lehké údery rákoskou vnesou do postele novou energii.

     

    Správné zalévání rákoskou / péče o rákosku:

     

    • Napojená rákoska má zcela jiný účinek než suchá. Voda dodává rákosce větší hybnost a pružnost, takže je méně náchylná ke zlomení. Kromě toho je vyvolaná bolest vnímána jako mnohem příjemnější.
    • Hůl MEO® by měla být pravidelně alespoň jeden den před sezením umístěna ve vysoké úzké láhvi s vodou. Když jsou pak hole dobře navlhčené, vyjměte je a vyzkoušejte, jak jsou ohebné. Často se stává, že nabraly příliš mnoho vody, takže se pak nekontrolovatelně houpou. Pak je jednoduše nechte trochu vyschnout (alespoň dokud už nejsou zvenku úplně mokré).
    • Na závěr pak tyčinky namažte trochou oleje. Jednoduše rozetřete v ruce trochu dětského oleje nebo něčeho podobného a hůlky protáhněte. Otevřené konce se trochu více, takříkajíc jako utěsní, takže voda zůstane v tyčince déle.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    TOP Preis / Leistungsverhältnis

    EINDEUTIGE KAUFEMPFEHLUNG! Zuerst meint man hoppla - das soll wehtun? .. aber nach einer Minute merkt man schon die Schläge und es brennt ...
    Preis / Leistungsverhältnis ist bei diesem Produkt TOP ... Klare Kaufempfehlung!

    • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Toller Rohrstock

    Toller Rohrstock mit schlagkräftiger Wirkung und schönem Lederbezug.

      Hodnocení 

      Sehr wirkungsvoll

      Der erste Einsatz des Rohrstocks war angenehm wirkungsvoll, hinterliess deutliche Spuren und blieb in aufregender Erinnerung.

        Napište vlastní recenzi

        Klasická hůl "Andiamo

        Klasická hůl "Andiamo

        Když se paní učitelka ohnala rákoskou... Naše rákoska ANDIAMAO je klasickým nástrojem trestu, jaký se dříve používal ve školách, a dnes by neměla chybět v žádném BDSM vztahu.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        19 další položky ve stejné kategorii: