Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Crops & Canes

Zpravodaj

BDSM jezdecké plodiny od Dr. Sado - dlouhé

BDSM crop od Dr. Sado je vyroben z veganské PU kůže a díky své pružnosti a protiskluzovému provedení rukojeti umožňuje přesné a kontrolované údery pro intenzivní zážitek. Je k dispozici ve třech délkách, přizpůsobí se preferencím a scénářům uživatele a díky řemínku se snadno používá.

Více informací

3828/00

k dispozici na

    Více informací

    BDSM jezdecký bičík od Dr. Sado je všestranný nástroj pro milovníky disciplíny a kontroly, vyrobený z veganské PU kůže. Pozoruhodná flexibilita BDSM jezdeckého bičíku umožňuje přesné údery, které mohou sahat od jemného hlazení až po intenzivní trestání, v závislosti na přání a dynamice účastníků. Protiskluzová rukojeť zajišťuje bezpečnou a pohodlnou manipulaci, zatímco integrovaný řemínek usnadňuje používání a poskytuje další pohodlí.

    Tento jezdecký plod je k dispozici ve třech velikostech - 30 cm, 54 cm a 60 cm - a umožňuje přizpůsobení různým scénářům a preferencím. Různé délky umožňují širokou škálu použití, od přímé, kontrolované interakce, kterou umožňuje verze 30 cm, až po univerzální verzi 54 cm a 60 cm crop, určenou pro intenzivnější a dalekosáhlejší údery.

    Kombinace PU kůže, kovu a akrylu dodává jezdeckému cropu nejen estetickou eleganci, ale také zaručuje odolnost a snadnou údržbu. Černé barevné provedení podtrhuje klasický a zároveň moderní charakter tohoto BDSM doplňku, který je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele. Pečlivé zpracování a vysoce kvalitní materiály zajišťují příjemný pocit a spolehlivý výkon při každém použití.

    Flexibilní jezdecké plodiny jsou v BDSM komunitě oblíbené z několika důvodů. Nabízejí řadu smyslových zážitků, od jemného hlazení až po intenzivní tahy, a umožňují dominantnímu pánovi nebo přísné paní kontrolovat přesnost a intenzitu tahů. Pružnost obřitku přispívá k dynamickému použití, kdy úder vytváří jedinečný zvuk a vyvolává specifickou reakci přijímajícího partnera. Kromě toho obřitek symbolizuje moc a kontrolu a posiluje psychologickou dynamiku mezi partnery.

    Výhody různých délek obřitků:

    Krátký jezdecký obřitek (30 cm):

    • Krátký jezdecký bičík umožňuje díky své krátké délce vysokou přesnost použití. Je ideální pro cílené údery na malé oblasti, jako jsou genitálie nebo bradavky.
    • Blízkost: Krátká délka znamená, že dominantní partner se musí přiblížit k podřízenému partnerovi, což může vést k intenzivnějšímu citovému poutu.
    • Manipulace: Snadná manipulace a ideální pro začátečníky nebo pro scénáře, kde je omezený prostor.


    Středně dlouhý jezdecký bičík (54 cm):

    • Všestrannost: středně dlouhý jezdecký bičík nabízí dobrý kompromis mezi dosahem a kontrolou, což z něj činí univerzální nástroj vhodný pro různé části těla.
    • Dynamika: Středně dlouhý jezdecký bičík umožňuje jak přesné tahy, tak širší, rozmáchlé tahy, které mění smyslový zážitek.
    • Vyváženost: Nabízí dobrou rovnováhu mezi flexibilitou a stabilitou, díky čemuž je oblíbenou volbou mnoha praktikantů BDSM.


    Dlouhý jezdecký bičík (60 cm):

    • Dlouhý jezdecký bičík umožňuje dominantnímu partnerovi udržovat větší vzdálenost od submisivního partnera, což může být výhodné jak pro psychologickou dynamiku, tak pro fyzickou bezpečnost.
    • Intenzita: Díky delší páce mohou být údery dlouhým bičem intenzivnější, takže je ideální pro zkušené uživatele, kteří hledají intenzivnější pocit.
    • Působivost: Délka a vzhled dlouhého ořezávače mohou být působivé a umocňovat atmosféru dominance a podřízenosti.


    Každá délka nabízí jedinečné výhody a lze ji zvolit podle preferencí účastníků, požadované úrovně intenzity a konkrétního scénáře BDSM. Výběr správného jezdeckého bičíku závisí na individuálních potřebách a zkušenostech partnerů.

    Více informací:

    • Více informací o BDSM jezdeckém bičíku od Dr. Sado
    • Délka: 60 cm
    • BDSM jezdecký bičík od Dr. Sado je vyroben z veganské PU kůže.
    • Velmi pružný pro přesné údery
    • Rukojeť je protiskluzová pro lepší manipulaci
    • Smyčka na rukojeti usnadňuje manipulaci
    • Tento BDSM jezdecký bičík je k dispozici ve třech délkách: 30 cm, 54 cm a 60 cm.
    • Materiál: PU kůže, kov, akryl
    • Barva: černá
    • SSC (Safe, Sane, and Consensual) je základní princip v BDSM komunitě, který klade důraz na bezpečnost, příčetnost a souhlas všech účastníků. Zdůrazňuje význam zodpovědných BDSM praktik tím, že zajišťuje, aby všechny akty byly bezpečné (bez zbytečného rizika zranění nebo újmy), příčetné (v souladu se zdravým rozumem a psychologickými hranicemi účastníků) a konsensuální (s výslovným souhlasem všech účastníků). SSC podporuje kulturu otevřené komunikace, kdy jsou hranice a přání jasně definovány a respektovány před zahájením sezení, aby byl zajištěn pozitivní a naplňující zážitek pro všechny zúčastněné.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    ottimo per il costo

    ottimo prodotto per il bdsm, da avere nell'attrezzatura ........

      Napište vlastní recenzi

      BDSM jezdecké plodiny od Dr. Sado - dlouhé

      BDSM jezdecké plodiny od Dr. Sado - dlouhé

      BDSM crop od Dr. Sado je vyroben z veganské PU kůže a díky své pružnosti a protiskluzovému provedení rukojeti umožňuje přesné a kontrolované údery pro intenzivní zážitek. Je k dispozici ve třech délkách, přizpůsobí se preferencím a scénářům uživatele a díky řemínku se snadno používá.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      20 další položky ve stejné kategorii: