Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Biče a flogger

Zpravodaj

Kožený bičík

Pro intenzivní sadomasochistickou erotiku: S tímto účinným bičem na býky z kvalitní kůže můžete hýčkat nebo trestat své Sub přesně tak, jak se vám to líbí ...

Více informací

4264/00

k dispozici na

    Více informací

    Pro intenzivní SM erotiku: S tímto účinným bičem na býky z kvalitní kůže můžete hýčkat nebo trestat své Sub přesně tak, jak se vám to líbí ...

     

    S měkkým koncem SM bičíku z vysoce kvalitní kůže můžete rozdávat jemné údery a něžně dráždit svého partnera. Býčí bičík je však také dostatečně dlouhý a pohotový, abyste mohli rozdávat tvrdé rány.

    Ergonomická rukojeť zajišťuje optimální manipulaci s býčím bičíkem, takže údery lze umístit přesně a s požadovanou intenzitou. Vynikající kůže zaručuje dlouhou životnost elegantního trestajícího nástroje. Poutko na zápěstí pomáhá bičík pevně držet.

     

    Intenzivní SM sezení nebo dobrý výprask závisí nejen na souhře obou partnerů, ale také do značné míry na kvalitě bičovacího nástroje. Při výrobě našich bičů máme vždy přímý vliv na všechny detaily zpracování, protože většinu úderných nástrojů vyvíjíme přímo u nás, se zkušenými bičaři.

     

    Péče o biče SM z kůže:

     

    Již během procesu činění se do kůže přidává malé množství oleje, který zvyšuje hmotnost hotové kůže a dodává jí mimořádně příjemný omak a vyšší pružnost. V průběhu používání se stává spíše měkčí než tvrdší (na rozdíl od levné kůže nebo imitace kůže, která se časem stává tvrdší a křehčí). Tato kůže má ráda, když se o ni čas od času pečuje tukem na kůži, ale v případě potřeby ji lze také trochu naolejovat. Mělo by se to však dělat šetrně, aby se nevytvořil trvalý mastný film.

     

    Co je třeba ještě zvážit?

     

    Erotické plácání s našimi výrobky lze praktikovat mnoha různými způsoby. Paleta sahá od něžného hlazení přes výchovné hry až po přísné trestání se svazováním. Ať už se erotický výprask praktikuje jakýmkoli způsobem, rozhodujícím základem erotického výprasku je podle všeobecného konsenzu zásada absolutní bezpečnosti, přiměřenosti a konsenzuálnosti (Safe, Sane, Consensual).

     

    Více informací:

     

    • SM bičík
    • Takzvaný "býčí bič" z Texasu má dvojitě prošívanou koženou rukojeť s koncovou karabinou (délka rukojeti cca 20 cm).
    • Ručně propracovaný oplet, délka cca 45 cm (plus délka rukojeti).
    • Konec biče může být při správném úderu urychlen na nadzvukovou rychlost, což způsobí "prásknutí biče".

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Perfecto

    De los mejores que he probado. Buen tacto. Buena longitud. Buen olor. Da muy buena sensación con diferentes intensidades.

      Hodnocení 

      Tolle Peitsche

      Dank Karabiner kann man die gut am Gürtel befestigen, war erst irritiert durch das leichte Gewicht aber erfüllt voll und ganz den Nutzen zu absoluter Zufriedenheit

        Hodnocení 

        Ci piace davvero usarlo.

        Ci piace davvero usarlo. È meraviglioso vedere quanto è sensibile il tuo partner

          Hodnocení 

          Absolut gut zu gebrauchen

          Absolut zu gebrauchen, hält auch härteren Gebrauch gut aus. Sie ist nicht ganz billig aber es lohnt sich absolut. Würde die Bullenpeitsche wieder kaufen.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          I am really enjoying the sessions.

          My owner has been using this bull whip for several months to discipline me for bad behaviour. After a few weeks getting used to the "sting" I am now really enjoying the sessions.

          • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          excellent

          my wife uses this whip every evening on my bare back as i wash up and do the housework. its quite harsh but she loves the crack and to see weals on my back

          • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Kožený bičík

          Kožený bičík

          Pro intenzivní sadomasochistickou erotiku: S tímto účinným bičem na býky z kvalitní kůže můžete hýčkat nebo trestat své Sub přesně tak, jak se vám to líbí ...

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          24 další položky ve stejné kategorii: