Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Ball stretcher

Zpravodaj

Ball stretcher kůže - Erection Maker

Mužný, sexy a neuvěřitelně pohodlný - Erektion Maker! Náš vysoce kvalitní ball stretcher z kůže posune vaše potěšení na novou úroveň. Díky svému inovativnímu designu Erection Maker nejenže kombinuje funkce erekčního kroužku, ball stretcher a rozdělovače kuliček, ale také vám slibuje jedinečnou a intenzivní stimulaci.

Více informací

4613/00

29,90 €


-10,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Mužný, sexy a neuvěřitelně pohodlný - Erektion Maker! Naše vysoce kvalitní kožené stránky ball stretcher posunou vaše potěšení na zcela novou úroveň. Díky svému inovativnímu designu Erection Maker nejenže kombinuje funkce erekčního kroužku, ball stretcher a rozdělovače kuliček, ale také vám slibuje jedinečnou a intenzivní stimulaci.

     

    Muži na něj přísahají - The Erection Maker!

     

    Tento mimořádný ball stretcher z vysoce kvalitní telecí kůže se dokonale přizpůsobí penisu a varlatům a nabízí optimální komfort při nošení. Je to však mnohem víc než jen ball stretcher - protože Erection Maker splňuje to, co slibuje jeho název!

     

    Přemýšleli jste někdy o tom, co odlišuje dobrý ball stretcher od vynikajícího ball stretcher? Odpověď najdete na Erection Maker. Má integrovaný rozdělovač kuliček, který vám nabízí zcela nový zážitek ze stimulace. Rozdělovač kuliček odděluje a roztahuje varlata. To vytváří jedinečný, intenzivní pocit, který mnozí muži popisují jako extrémně vzrušující. Tento důmyslný detail odlišuje Erection Maker od ostatních a dělá z něj nezbytnou pomůcku, pokud chcete posunout ball stretching na další úroveň.

     

    Erection Maker má vícenásobně nastavitelnou velikost, takže si jej můžete přizpůsobit svým potřebám. Je vybaven erekčním kroužkem, který lze nastavit v rozmezí 4 až 6 cm, a 3,5 cm vysokým ball stretcher a nenechává nic náhodě. Možnost nastavení průměru kuličkového nástavce pomocí lisovacích cvočků zajišťuje přizpůsobení a pohodlné nošení.

     

    Na Erection Maker se snoubí vysoký komfort se snadnou manipulací!

     

    Pochopili jsme potřeby našich zákazníků a vybavili jsme nosítko Erection Maker lisovacími čepy. Díky těmto lisovacím čepům se snadno používá, rychle nasazuje a je dokonale přizpůsobitelný různým velikostem penisu a varlat. To znamená, že Erection Maker lze dokonale přizpůsobit vašim osobním požadavkům bez ohledu na to, zda je váš penis menší či větší nebo zda jsou vaše varlata velmi velká či malá. Stránku Erection Maker si můžete nastavit tak, aby vyhovovala vašim potřebám a optimalizovala vaše pohodlí.

     

    Další vrcholná funkce Erection Makeru:

     

    Integrovaný D-kroužek ve spodní části kuličkového natahovače umožňuje připevnit další závaží, aby bylo ball stretching nebo natahování šourku ještě intenzivnější. Případně lze připojit i vodítko. Vysoce kvalitní přezky a nýty z nerezové oceli dotvářejí celkové balení a svědčí o naší oddanosti kvalitě a důrazu na detail.

     

    Bezkonkurenční pohodlí při nošení:

     

    K jedinečnému pohodlí při nošení přispívá i materiál, z něhož je Erection Maker vyroben. Záměrně jsme zvolili měkkou telecí kůži pro její vynikající vlastnosti. Tato vysoce kvalitní kůže poskytuje nesrovnatelně příjemný pocit a dokonale se přizpůsobí tělu. Telecí kůže je také mimořádně odolná a zároveň příjemně měkká, což zajišťuje maximální pohodlí. S naší Erection Maker zažijete to nejlepší z obou světů: Intenzivní potěšení a optimální pohodlí.

     

    Seznamte se s Erection Maker - ball stretcher, který nejen splní vaše očekávání, ale ještě je předčí. Jste připraveni na vylepšení svého sexuálního života?

     

    Více informací:

     

    • Erection Maker
    • Kombinace ball stretcher, rozdělovače kuliček a erekčního kroužku.
    • Materiál: telecí kůže, nýty z nerezové oceli
    • Vnitřní průměr roztahovače koulí nastavitelný od 3 cm do 4 cm.
    • Výška ball stretcher cca 3,5 cm.
    • Rozměry erekčního kroužku: nastavitelný vnitřní průměr od 4 cm do 6 cm.
    • MEO, přední obchod se všemi druhy ball stretcher, vám nabízí širokou škálu vysoce kvalitních výrobků, které posunou váš sexuální život na novou úroveň. Naše ball stretcher byly speciálně navrženy tak, aby svým tvarem nebo hmotností jemně stahovaly varlata směrem dolů a vytvářely tak intenzivní pocit stimulace. Ať už se jedná o lehké protažení nebo intenzivní protažení šourku, naše ball stretcher nabízí celou řadu možností, které splní vaše individuální preference. Díky různým materiálům, jako je vysoce kvalitní kůže, robustní nerezová ocel nebo pohodlný silikon, nabízíme ball stretcher pro každý vkus a pohodlí. Od nastavitelných přítlačných cvočků a magnetických zapínání až po pásky se zapínáním na přezku - máme pro vás dokonalé řešení pro optimální protažení koulí. Objednávejte z pohodlí domova v našem internetovém obchodě a užívejte si diskrétního a rychlého doručení. Náš tým zákaznického servisu je vám vždy k dispozici, aby zodpověděl vaše dotazy a pomohl vám vybrat ten správný ballstretcher. Prohlédněte si naši širokou nabídku a najděte si dokonalý ball stretcher, který splní vaše nejkrásnější fantazie. Objevte intenzivní potěšení, které vám MEO může nabídnout! ball stretching vám může nabídnout!

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Hard to put on at first, great play tool after all with nice bal

    Hard to get on at first, needs to be used a bit before you easily can put in on and around your cock.
    Great for hard erections, nice to stretch your balls and it has some ball separator with some ring on in order to pull the balls very hard, attach some weights or even a water bucket on.
    Good play tool but as I said, the first few times is not so easy to get on.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Schön prall und empfindlich

    Da der Cockgurt und der Hodenstretcher-Gurt soviel Spannung erzeugen, dass die Hoden schön prall und empfindlich in Szene gesetzt werden und der Prügel hammerhart wird, gibt es aus Zürich volle 5 Sterne
    Sehr schöne Lederverarbeitung - duftet nach feinstem Rindsleder. LECKER!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    praller hammer

    finde er ist mit der beste den ich je getragen habe!!!!!!
    sehr angenehm zu tragen sitzt super, und sieht noch besser aus!!!!
    hier sieht man dann auch wieder warum er von meoteam ist !!!!!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    I'd recommend buying one.

    My wife has had me wear this off and on for about a year now. About two hours every day. Last night when she had me put it on we had sex with it for the first time. We both loved it. She said she really liked the way my balls slammed her with every stroke and I loved the feeling when I ejaculated. She said I'd be spending a lot more time with it on now. I'd recommend buying one.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    it makes for some damn good blowjobs!

    received a couple weeks ago. leather was very stiff at first, so I did put some leather condition on it to soften it up some. Hard to get on at first, but goes on eaiser now(at least on the first snaps). My wife only gets in a few minutes of ball-sucking before I cum, and haven't lasted long enuff to fuck with while wearing it, but it makes for some damn good blowjobs!! last I tried to get it to the second set of snaps, and came all over before I could get it snapped. Man, this things is tight!

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Ball stretcher kůže - Erection Maker

    Ball stretcher kůže - Erection Maker

    Mužný, sexy a neuvěřitelně pohodlný - Erektion Maker! Náš vysoce kvalitní ball stretcher z kůže posune vaše potěšení na novou úroveň. Díky svému inovativnímu designu Erection Maker nejenže kombinuje funkce erekčního kroužku, ball stretcher a rozdělovače kuliček, ale také vám slibuje jedinečnou a intenzivní stimulaci.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: