Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

E-Stim Systems

Zpravodaj

Nízkoprofilový kabel se 4mm konektory E-Stim Systems - délkou 1,5 metru

Nový

4mm nízkoprofilový kabel od E-Stim Systems je ideální pro připojení elektrostimulačních zařízení od E-Stim Systems k větším nebo přírubovým elektrodám se 4mm zásuvkami. Kabel je vybaven pravoúhlými plochými konektory pro diskrétní a pohodlné použití.

Více informací

3808/00

k dispozici na

Více informací

Nízkoprofilový kabel od společnosti E-Stim Systems: Pro bezpečné a diskrétní používání elektrod.

Nízkoprofilový kabel o průměru 4 mm od společnosti E-Stim Systems E-Stim Systems e-Stim je speciální kabel, který zlepšuje váš zážitek z erotické elektrostimulace. Je ideální pro připojení elektrostimulačních přístrojů zn E-Stim Systems k větším nebo přírubovým elektrodám se 4mm zásuvkami. Kabel je vybaven pravoúhlými konektory s lopatkami pro diskrétní a pohodlné použití.

Hlavní vlastnosti nízkoprofilového kabelu E-Stim Systems:

  • Pravoúhlé konektory s lopatkami: konektory na jednom konci kabelu jsou navrženy tak, aby co nejméně vyčnívaly z elektrody. To umožňuje pohodlnější používání análních nebo vaginálních elektrod, aniž by konektory příliš vyčnívaly z elektrody, což je ideální pro dlouhodobé používání a diskrétní použití. Tyto ploché zástrčky také snižují riziko přetržení kabelu.
  • Optimální délka pro snadnější použití: S délkou 1,5 metru nabízí tento kabel dostatečnou volnost pohybu a flexibilitu použití, např. při cestování. Tento kabel od E-Stim Systems je ideální pro různé kreativní scénáře elektrostimulace.
  • Bezpečné a barevně odlišené přípojky: Kabel má na jednom konci 3,5mm jack konektor a na druhém konci dva barevně odlišené pravoúhlé 4mm konektory. Tyto barevně odlišené konektory umožňují bezpečné a snadné připojení elektrostimulačního zařízení k elektrodě a snižují riziko chyb v připojení.
  • Kvalita a spolehlivost: Kabel byl navržen s ohledem na robustnost a odolnost a je na něj poskytována 3měsíční záruka výrobce. Tato záruka vypovídá o kvalitě a spolehlivosti výrobků od společnosti E-Stim Systems výrobků a činí z nich spolehlivý doplněk vašeho elektrostimulačního zařízení.


Nízkoprofilový kabel od společnosti E-Stim Systems: Zlepšete své erotické elektrostimulační zážitky - i na cestách!

Nízkoprofilový kabel o průměru 4 mm je nezbytným doplňkem pro každého, kdo chce pohodlně a diskrétně připojit své elektrody. Ať už pro sexuální, nebo jiné účely, tento kabel vytváří dokonalé spojení mezi elektrostimulačním zařízením a elektrodou, čímž zvyšuje celkový zážitek, aniž by bylo ohroženo pohodlí nebo diskrétnost. Kabel je kompatibilní s celou řadou zařízení a elektrod od E-Stim Systems díky čemuž je všestranným a cenným doplňkem. Tento kabel se speciálními zástrčkami například umožňuje diskrétní používání anální elektrody po celý den, zatímco elektrostimulační přístroj zůstává v kapse.

Více informací:

  • Příslušenství pro erotickou elektrostimulaci
  • Vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších bezpečnostních předpisů Velké Británie a EU.
  • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
  • E-Stim Systems společnost a MEO se na trhu s elektrostimulačními a BDSM produkty vyznačuje inovacemi a kvalitou. Obě společnosti upřednostňují spokojenost zákazníků a nabízejí komunitě BDSM širokou škálu vysoce kvalitních výrobků. Díky svému závazku k bezpečnosti a vzdělávání zajišťují, že uživatelé mohou prožívat své preference bezpečně a dobře informováni. Díky své globální působnosti nabízejí obě společnosti své výrobky celosvětovému publiku, čímž si upevňují pozici lídrů na trhu v tomto odvětví.
  • MEO je německá značka MEO. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Nízkoprofilový kabel se 4mm konektory E-Stim Systems - délkou 1,5 metru

Nízkoprofilový kabel se 4mm konektory E-Stim Systems - délkou 1,5 metru

4mm nízkoprofilový kabel od E-Stim Systems je ideální pro připojení elektrostimulačních zařízení od E-Stim Systems k větším nebo přírubovým elektrodám se 4mm zásuvkami. Kabel je vybaven pravoúhlými plochými konektory pro diskrétní a pohodlné použití.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: