Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

E-Stim Systems

Zpravodaj

Dual Splitter z E-Stim Systems

Nový

Na stránkách Dual Splitter z E-Stim Systems je inovativní příslušenství, které umožňuje připojit více elektrod k jednomu výstupu elektrostimulačního zařízení. Tento adaptér se dokonale hodí k zařízením, jako je E-Stim Series 1 Remote, a rozšiřuje možnosti erotické elektrostimulace.

Více informací

3820/00

k dispozici na

Více informací

Dual Splitter od společnosti E-Stim Systems: znásobte potenciál svého elektrostimulačního zařízení.

Dual Splitter z E-Stim Systems je inovativní příslušenství, které umožňuje připojit více elektrod k jednomu výstupu elektrostimulačního zařízení. Tento adaptér se dokonale hodí k přístrojům, jako je E-Stim Series 1 Remote, a rozšiřuje možnosti erotické elektrostimulace.

Když k tomuto adaptéru připojíte dvě elektrody, můžete si je Dual Splitter jsou prakticky ve stejném obvodu. Toto uspořádání může vést k fascinujícím stimulačním vzorcům, protože změny stimulace na jedné elektrodě mohou ovlivnit druhou elektrodu. Například změna intenzity nebo vzoru elektrických impulzů na jedné elektrodě může ovlivnit odezvu druhé elektrody, která je připojena prostřednictvím Dual Splitter je připojena k systému E-Stim.

Nejdůležitějšími vlastnostmi systému E-Stim je, že je připojen k tzv Dual Splitter systému E-Stim:

  • Připojení více elektrod: Dual Splitter je vybaven dvěma 3,5mm adaptéry, které umožňují připojit několik elektrod k jednomu výstupu elektrostimulačního zařízení z řady E-Stim E-Stim Systems elektrostimulačního zařízení. Tato funkce umožňuje stimulovat více oblastí těla (např. anální a vaginální nebo penis a varlata) současně, čímž se zvyšuje všestrannost a intenzita elektrostimulace.
  • Ideální pro dálkové ovládání Series 1 a další: Přestože se Dual Splitter ideální pro E-Stim Series 1 Remote, je kompatibilní se všemi elektrostimulačními zařízeními od E-Stim Systems což z něj činí univerzální doplněk.
  • Interaktivní elektrostimulace: Protože rozdělovač pracuje v režimu piggyback, dochází k určité interakci mezi připojenými elektrodami. To může vést k zajímavým a dynamickým stimulačním vzorům, které dodávají elektrostimulaci úchvatnou dynamiku.
  • Kompaktní a uživatelsky přívětivý: Kompaktní design duálního rozdělovače usnadňuje jeho začlenění do osobní sestavy Estim, aniž by ji příliš komplikoval. Jeho jednoduchá funkčnost usnadňuje připojení více elektrod.


Dual Splitter od společnosti E-Stim Systems: Rozšířené možnosti připojení elektrod pro sexuální elektrostimulaci.

S Dual Splitter můžete vyzkoušet nové konfigurace elektrostimulace, díky nimž je elektrostimulace komplexnější a rozmanitější. Ať už chcete experimentovat s různými uspořádáními elektrod nebo stimulovat několik oblastí těla či otvorů najednou, můžete si na Dual Splitter je neocenitelným nástrojem. Nabízí vám jedinečné a vzrušující zážitky a je nezbytným příslušenstvím pro každého, kdo chce rozšířit škálu elektrostimulace.

Více informací:

  • Příslušenství pro erotickou elektrostimulaci
  • Vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších bezpečnostních předpisů Velké Británie a EU.
  • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
  • E-Stim Systems a MEO se vyznačují inovacemi a kvalitou na trhu elektrostimulačních a BDSM produktů. Obě společnosti upřednostňují spokojenost zákazníků a nabízejí komunitě BDSM širokou škálu vysoce kvalitních výrobků. Díky svému závazku k bezpečnosti a vzdělávání zajišťují, že uživatelé mohou prožívat své preference bezpečně a dobře informováni. Díky své globální působnosti nabízejí obě společnosti své produkty celosvětovému publiku, čímž si upevňují pozici lídrů na trhu v tomto odvětví.
  • MEO je německá značka MEO. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Dual Splitter z E-Stim Systems

Dual Splitter z E-Stim Systems

Na stránkách Dual Splitter z E-Stim Systems je inovativní příslušenství, které umožňuje připojit více elektrod k jednomu výstupu elektrostimulačního zařízení. Tento adaptér se dokonale hodí k zařízením, jako je E-Stim Series 1 Remote, a rozšiřuje možnosti erotické elektrostimulace.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: