Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Electrosex Anal Plug - XL - od E-Stim Systems


Na stránkách Electrosex Anal Plug XL je největší model z řady čtyř bipolárních elektrod z řady XL E-Stim Systems a byl vyvinut pro ty, kteří mají zkušenosti s anální nebo vaginální elektrostimulací a hledají ještě větší výzvu. Verze XL vychází z designu oblíbeného análního kolíku Bobble™, je však větší a má saténový povrch.

Více informací

3775/00

k dispozici na

    Více informací

    Electrosex Anal Plug - XL - od společnosti E-Stim Systems: Vaše největší výzva v oblasti anální elektrostimulace!

    Electrosex Anal Plug XL je největší model z řady čtyř bipolárních elektrod od společnosti E-Stim Systems a byl vyvinut pro ty, kteří již mají dostatečné zkušenosti s anální nebo vaginální elektrostimulací a hledají ještě větší výzvu. Verze XL vychází z designu oblíbeného análního kolíku Bobble™, je však výrazně větší a má luxusní saténový povrch.

    Anální elektrostimulace (anální e-stim) nabízí jedinečný a intenzivní zážitek, který se liší od tradičního análního sexu s dildem nebo vibrátorem, a to především díky cílené stimulaci nervů. Anální oblast, která je bohatá na citlivé nervy, intenzivně reaguje na elektrické impulzy a vyvolává hlubší a často intenzivnější pocity než manuální stimulace. Tento cílený přístup umožňuje stimulaci, jejíž intenzitu a rytmus lze přesně řídit, a nabízí tak škálu pocitů od mírného brnění až po velmi silné rytmické impulzy. Anální elektrostimulace navíc může trénovat svalstvo svěrače, což vede k silným, ale příjemným svalovým kontrakcím. Lze ji používat zcela "bez použití rukou" a nabízí jedinečný typ stimulace, která je nepřetržitá a lze ji udržovat po delší dobu. Tento typ anální elektrostimulace vede k jedinečným pocitům a zážitkům, a proto je oblíbenou volbou pro každého, kdo chce objevit novou dimenzi sexuality.

    Elegantní design a silná stimulace:

    • Inspirován oblíbeným análním kolíkem Bobble™, náš Electrosex Anal Plug větší a vybavený luxusním, saténovým povrchem.
    • Hladká kulovitá hlavička zajišťuje jemné zavádění do análního otvoru, zatímco dvojnásobně rozšířený design poskytuje pohodlné držení v análním kanálku a cílenou stimulaci.
    • První pas soustředí pocity kolem análního otvoru, zatímco zavedení až do druhého pasu umožňuje hlubší stimulaci v často nedostupných místech.


    Optimalizováno pro pohodlí a stimulaci:

    • Elektrické kontakty jsou integrovány v horní a dolní části, takže při pohybu elektrody po těle působí přirozeněji.
    • Výrobek je vhodný pro vaginální i anální stimulaci a dokonale se přizpůsobuje vnitřní anatomii těla.


    Snadné čištění a údržba:

    • Stačí čistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem VERYCLEAN. Ujistěte se, že Electrosex Anal Plug včetně zásuvek zcela suchý, než jej uložíte.
    • Pro důkladné čištění můžete nástavec rozebrat Electrosex Anal Plug a kovové části umýt zvlášť. Při demontáži a montáži však postupujte podle pokynů výrobce.


    Příprava na anální / vaginální elektrostimulaci:

    • Pro snadné zavádění a optimální elektrickou vodivost použijte lubrikant na vodní bázi ESHOCK od MEO.
    • Nepoužívejte silikonové nebo hybridní lubrikanty. Kondomy nejsou s elektrodami kompatibilní E-Stim Systems nejsou kompatibilní.


    Electrosex Anal Plug XL od společnosti E-Stim Systems: odvážný krok k extrémní anální elektrostimulaci.

    Electrosex Anal Plug XL je víc než jen anální erotická hračka, je to nejvyšší výzva v oblasti anální nebo vaginální elektrostimulace. Pro všechny, kteří jsou připraveni vydat se do zcela nové dimenze sexuálního uspokojení, je určen extra velký Electrosex Anal Plug nabízí vzrušující a intenzivní zážitek. A dokonce se na něj vztahuje doživotní záruka od E-Stim Systems.

    Více informací:

    • Electrosex Anal Plug - XL od E-Stim Systems
    • Dimensions: Délka 163 mm, průměr 62 mm, zasouvací délka 120 mm.
    • Hmotnost: 974 g
    • Konektory: XL, XL, XL, XL, XL, XL, XL, XL, XL, XL, XL: Kompatibilní se standardním kabelem 4 mm od výrobce E-Stim Systems.
    • Široká základna Electrosex Anal Plug umožňuje použití nízkoprofilového kabelu od E-Stim Systemspokud má být anální zástrčka používána po delší dobu.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems je nejvyšší prioritou.
    • Navrženo podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů a vyrobeno ve Velké Británii.
    • Dodává se s doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit bezpečnostní otázky s ní spojené. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.

     

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Perfektion trifft Komfort

    Habe den Estim-Analplug von MEO bestellt aufgrund seiner Länge. Mir war nicht bewusst das der Durchmesser über 60mm ist an der dicksten Stelle.

    Ungedehnt dauert es schon ein Weilchen bis der Estim-Analplug im Po versenkt ist.....mit viel Gleitmittel und Geduld war er dann doch drin.

    Ist der Estim-Analplug einmal drin sitzt er bombenfest und rutscht aufgrund seiner Form nicht mehr von alleine heraus. Daher kann man den Plug auch unbemerkt im Alltag tragen, egal bei welchen Aktivitäten von alleine rutscht der Plug nicht mehr raus.

    Selbst beim sitzen ist der Estim-Analplug absolut komfortabel.....nichts drückt und nichts kneift. Einfach perfekt!

    Dann habe ich den Estim-Analplug an mein Tensgerät angeschlossen und ihn "arbeiten" lassen......eine Prostatamassage und drei Orgasmen vom feinsten.

    Auch die Anschlüsse für Kabel im Sockel sind so angeordnet das man sich ganz normal setzen und bewegen kann. Die Stecker sitzen bombenfest und lösen sich nicht von alleine.

    Kann diesen Estim-Analplug nur jedem empfehlen der es gerne eine Nummer größer mag. Den Elektro-Plugs für Tensgeräte gibt es viele, aber dieser Estim-Analplug von MEO ist schon ein dickes Ding....der richtig ausfüllt!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Electrosex Anal Plug - XL - od E-Stim Systems

    Electrosex Anal Plug - XL - od E-Stim Systems


    Na stránkách Electrosex Anal Plug XL je největší model z řady čtyř bipolárních elektrod z řady XL E-Stim Systems a byl vyvinut pro ty, kteří mají zkušenosti s anální nebo vaginální elektrostimulací a hledají ještě větší výzvu. Verze XL vychází z designu oblíbeného análního kolíku Bobble™, je však větší a má saténový povrch.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: