Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Elektrody Stuffer™ z E-Stim Systems

Elektroda Stuffer™ od společnosti E-Stim Systems je odvážným a působivým přírůstkem do řady větších elektrod pro naše zkušené zákazníky. Tato elektroda je dalším vývojem velké elektrody Torpedo™ a díky své značné velikosti představuje velkou anální nebo vaginální výzvu.

Více informací

3797/00

k dispozici na

    Více informací

    Elektroda Stuffer™ od společnosti E-Stim Systems: velký krok vpřed pro zkušené uživatele!

    Elektroda Stuffer™ od společnosti E-Stim Systems: velký krok vpřed pro zkušené uživatele! E-Stim Systems je odvážným a působivým přírůstkem do řady větších elektrod pro naše zkušené zákazníky. Tato elektroda je dalším vývojem velké elektrody Torpedo™ a díky svým značným rozměrům představuje velkou anální nebo vaginální výzvu.

    Nejdůležitější vlastnosti elektrody Stuffer™:

    • Bipolární a zaváděcí: Stuffer™ je bipolární elektroda a je ideální pro ty, kteří touží po intenzivní a silné elektrostimulaci.
    • Impozantní rozměry: S celkovou délkou 152 mm a zasouvací délkou 110 mm je určena pro ty, kteří zvládnou větší rozměry. Průměr elektrody je působivých 63,5 mm a zajišťuje obzvláště naplňující a intenzivní zážitek při anální/vaginální elektrostimulaci.
    • Výrazná hmotnost: Stuffer™ váží pozoruhodný 1 kg a poskytuje solidní a intenzivní pocit při používání.
    • Vylepšená rukojeť pro snadnou manipulaci: Základna elektrolýzy se Stuffer™ je vybavena vyfrézovanou drážkou, která usnadňuje anální/vaginální zavádění a vyjímání.
    • Vysoce kvalitní materiály a zpracování: Tato bipolární elektroda je vyrobena z materiálů letecké kvality a je navržena tak, aby dlouho vydržela. Lze ji dokonce rozebrat pro důkladné čištění a je na ni poskytována doživotní záruka.


    Rozměry a technické údaje

    Stuffer™ z E-Stim Systems je bipolární, vaginální nebo anální zaváděcí elektroda, která našim odvážným zákazníkům nabízí působivý zážitek z elektrostimulace. S celkovou délkou 152 mm a zaváděcí délkou 110 mm je vhodná pro každého, kdo chce intenzivní a mimořádně uspokojivou elektrostimulaci. Průměr této masivní elektrody je 63,5 mm a její obvod činí působivých 200 mm, což zaručuje kompletní a působivý zážitek. Stránky Stuffer™ váží 1 kg a dodává elektrodě působivou hmotnost. V základně Stuffer™ jsou dvě 4mm zásuvky, díky nimž je kompatibilní s celou řadou elektrostimulačních zařízení. Jedinečná kombinace všech těchto vlastností činí z elektrody Stuffer™ sofistikovanou, ale uspokojivou volbu pro zkušené milovníky erotické elektrostimulace.

    Údržba a péče:

    Chcete-li Stuffer™ vyčistit, jednoduše jej omyjte ve vodě Stuffer™ čištění ji jednoduše umyjte v horké vodě s jemným čisticím prostředkem nebo použijte VERYCLEAN sprej. Před uskladněním se ujistěte, že je elektroda včetně zásuvek zcela suchá.

    Doporučení pro optimální použití:

    Pro optimální zážitek byste měli používat lubrikant na vodní bázi ESHOCK. Usnadňuje zavádění elektrody, a to jak análně, tak vaginálně, a zajišťuje optimální elektrickou vodivost. Lubrikanty na bázi silikonu nebo hybridní lubrikanty by se neměly používat. Je také důležité si uvědomit, že kondomy nejsou s elektrodami kompatibilní E-Stim Systems kompatibilní.

    Elektroda The Stuffer™: Odvážná volba pro anální/vaginální elektrostimulaci!

    Elektroda The Stuffer™ je odvážnou volbou pro naše zkušené zákazníky. Její značné rozměry a hmotnost v kombinaci s kvalitní konstrukcí a propracovaným designem z ní činí ideální elektrodu pro každého, kdo chce posunout své hranice při anální nebo vaginální elektrostimulaci.

    Více informací:

    • Více informací o elektrodách Stuffer™ z E-Stim Systems
    • Typ: BiPolární, zaváděcí elektroda
    • Celková délka: 152 mm
    • Zasouvací délka: 110 mm
    • Průměr: 63,5 mm
    • Obvod/velikost: 200 mm
    • Hmotnost: 1 kg
    • Připojení: 2 x 4mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr groß aber sehr sehr geil

    Trotz der großen Dimensionen leicht einzuführen, erfüllt den Zweck absolut atemberaubend geil. Bitte mit kleiner Stromstärke anfangen....

      Hodnocení 

      Amazing

      This is simply amazing for men or women. My boyfriend said it was intense but wonderful and I think it's probably the best hands free O I've ever had. Simply amazing and you'll notice your abs get a workout too

        Napište vlastní recenzi

        Elektrody Stuffer™ z E-Stim Systems

        Elektrody Stuffer™ z E-Stim Systems

        Elektroda Stuffer™ od společnosti E-Stim Systems je odvážným a působivým přírůstkem do řady větších elektrod pro naše zkušené zákazníky. Tato elektroda je dalším vývojem velké elektrody Torpedo™ a díky své značné velikosti představuje velkou anální nebo vaginální výzvu.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: