Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Malé ElectroWand™ z E-Stim Systems

Malý ElectroWand™ z E-Stim Systems nabízí novou metodu elektrostimulace, která kombinuje vzrušující elektrické impulsy s cílenou anální nebo vaginální penetrací. Jako monopolární elektroda je ElectroWand® skvělým doplňkem každého elektrostimulačního zařízení!

Více informací

3792/00

k dispozici na

    Více informací

    Malý ElectroWand™ od společnosti E-Stim Systems: revoluce v anální a vaginální elektrostimulaci!

    The small ElectroWand™ od E-Stim Systems nabízí novou metodu elektrostimulace, která kombinuje vzrušující elektrické impulsy s cílenou anální nebo vaginální penetrací. Jako monopolární elektroda je ElectroWand® skvělým doplňkem každého elektrostimulačního zařízení!

    ElectroWand® je monopolární, ruční elektroda ve tvaru hůlky. Tento revoluční výrobek od E-Stim Systems electroWand® přináší novou úroveň ovládání a intenzity sexuální elektrostimulace.

    Nejdůležitější vlastnosti malé elektrody ElectroWand®:

    • Monopolární elektroda: Elektroda je vybavena ElectroWand™ je monopolární elektroda, která k dokončení obvodu vyžaduje další elektrodu (například Estimovu lepicí elektrodu). To umožňuje cílenou a kontrolovanou elektrostimulaci.
    • Ruční a zaváděcí: Vzhledem k tomu, že ElectroWand™ je ruční a zaváděcí, lze ji přesně ovládat a umožňuje cílenou stimulaci jak vaginálně, tak análně a na povrchu kůže.
    • Izolovaná rukojeť pro pohodlné používání: ElectroWand™ má izolovanou rukojeť, která umožňuje pohodlnou manipulaci během elektrostimulace. To zajišťuje, že se příjemné pocity soustředí pouze na žebrovanou hřídel a leštěnou hlavici ElectroWand™ soustředí pouze na žebrovanou hřídel a leštěnou hlavici.
    • Vysoce kvalitní materiály a zpracování: Malý ElectroWand™ je vyroben podle vysokých standardů kvality a má zapuštěnou 4mm objímku. Je vyrobena z odolných materiálů a vztahuje se na ni doživotní záruka výrobce E-Stim Systems.


    Rozměry a technické údaje: Rozměry a technické údaje: Rozměry jsou uvedeny v tabulce 1:

    Malý ElectroWand™ má celkovou délku 250 mm, zasouvací délku 130 mm, průměr 38 mm a váží 639 gramů. Pro ty, kteří dávají přednost většímu průměru, je určen model ElectroWand™ k dispozici také ve větší velikosti.

    Čištění a péče:

    Čištění elektrody ElectroWand™ je jednoduché: vyčistěte elektrodu teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo použijte náš VERYCLEAN sprej a poté ji otřete do sucha. Před uskladněním se ujistěte, že je elektroda včetně zásuvek zcela suchá.

    Pro ještě větší potěšení z elektrostimulace:

    Pro snadné anální/vaginální zavádění a optimální elektrickou vodivost používejte lubrikant ESHOCK. Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům a vezměte na vědomí, že kondomy nejsou s elektrodami kompatibilní E-Stim Systems elektrodami.

    Malá elektroda ElectroWand™: Absolutní přesnost anální a vaginální elektrostimulace!

    Malá elektroda ElectroWand™ nabízí díky svému jedinečnému designu a univerzálnosti nový a vzrušující způsob objevování a zpestřování erotické elektrostimulace. Ať už pro anální/vaginální stimulaci nebo jako elektroda pro kontakt s pokožkou, nabízí elektrizující zážitek, a je proto cenným doplňkem každého elektrostimulačního zařízení.

    Více informací:

    • Malé ElectroWand™ z E-Stim Systems
    • Použití: Připojení monopolární elektrody ElectroWand™ k jednomu výstupu vašeho elektrostimulačního zařízení. Jako druhý pól můžete použít samolepicí podložku Estim nebo jinou monopolární elektrodu, kterou rovněž připojíte ke svému elektrostimulačnímu zařízení. Izolovaná, elektricky nevodivá rukojeť elektrody ve tvaru tyče ElectroWand™ vám umožní ji umístit, zasunout (análně/vaginálně) a pohybovat s ní přesně na tom správném místě, zatímco vaše partnerka bude přijímat vzrušující elektrostimulaci nejen přes vysoce leštěnou, drážkovanou násadu, ale také přes hlavici elektrody ElectroWand™.
    • Typ: Monopolární elektroda, zaváděcí
    • Celková délka: 250 mm
    • Zasouvací délka: 130 mm
    • Průměr: 38 mm
    • Obvod/velikost: 119 mm
    • Hmotnost: 639 g
    • Connections: Jednoduchá 4mm zásuvka v základně
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Die Electro Wand ist für jedermann / frau empfehlenswert.

    Die Lieferung, Versand und Verpackung - wie gewohnt gut bei MEO. Die Electro Wand lässt sich sehr gut einführen. Das Estim-Empfinden ist mehr als zufriedenstellend. Dadurch, dass die Einführ-Tiefe von einem selber einstellbar ist, ist es auch sehr gut möglich die entsprechenden Körper-Regionen (bspw. ProstataI) zu finden. Auch für den Vaginalen Einsatz. Die Electro Wand ist somit für jedermann / frau empfehlenswert.

      Hodnocení 

      Best electro purchase ever

      I bought these secretly for my wife. I'm the kinky one, and she reluctantly goes along with toys, sometimes. She really wasn't into the electrosex thing at first, so I bought the small Electro Wand for her to use as a dildo. I convinced her to try it out, and HOLY SHIT. She came completely hands free, no clit stimulation, in about 2 minutes, then came again, and was begging for my cock before her third orgasm. I pulled the wand out of her, and she quickly replaced it with the real thing and had two more orgasms. Happy wife, happy life.

        Napište vlastní recenzi

        Malé ElectroWand™ z E-Stim Systems

        Malé ElectroWand™ z E-Stim Systems

        Malý ElectroWand™ z E-Stim Systems nabízí novou metodu elektrostimulace, která kombinuje vzrušující elektrické impulsy s cílenou anální nebo vaginální penetrací. Jako monopolární elektroda je ElectroWand® skvělým doplňkem každého elektrostimulačního zařízení!

        Napište vlastní recenzi

        30 další položky ve stejné kategorii: