Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Velká elektroda ElectroWand™ z E-Stim Systems

Na stránkách ElectroWand™ je monopolární elektroda ve tvaru tyče, která se drží v ruce. Tento průkopnický výrobek od E-Stim Systems přináší novou úroveň kontroly a intenzity sexuální elektrostimulace.

Více informací

3793/00

k dispozici na

    Více informací

    Velká elektroda ElectroWand™ od společnosti E-Stim Systems: dechberoucí rozměr sexuální elektrostimulace!

    ElectroWand™ je monopolární elektroda ve tvaru tyče, která se drží v ruce. Tento převratný výrobek od E-Stim Systems přináší novou úroveň ovládání a intenzity sexuální elektrostimulace.

    Klíčové vlastnosti velké elektrody ElectroWand™:

    • Inovativní monopolární konstrukce: elektroda je vyrobena z materiálu ElectroWand™ je monopolární elektroda, která poskytuje cílenou elektrostimulaci v kombinaci s druhou elektrodou, například s lepicí podložkou Estim.
    • Ruční držení pro přesnost: Izolovaná rukojeť zajišťuje bezpečnou a pohodlnou manipulaci a umožňuje přesnou manipulaci pro vaginální nebo anální elektrostimulaci.
    • Vylepšený zážitek: Na leštěné žebrované hřídeli elektrody ElectroWand™ pocítíte nejen elektrostimulaci, ale také pulzující e-stimulační signály na hlavici elektrody. Společně tato elektrostimulace poskytuje ohromující pocit.
    • Vysoce kvalitní konstrukce: Velká elektroda ElectroWand™ je vybavena zapuštěnou 4mm zásuvkou, je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a vztahuje se na ni doživotní záruka výrobce E-Stim Systems.
    • Působivá velikost pro ještě větší potěšení: Tato verze elektrody ElectroWand™ má průměr 50 mm pro intenzivnější a plnější prožitek. K dispozici je také menší verze o průměru 38 mm.


    Rozměry a technické údaje:

    Velká elektroda ElectroWand™ z E-Stim Systems je monopolární zaváděcí elektroda vhodná pro každého, kdo je nadšencem anální nebo vaginální elektrostimulace. Má celkovou délku 250 mm a zaváděcí délku 130 mm, což poskytuje velkou plochu pro elektrické impulsy. Průměr ElectroWand™ je 50 mm, což umožňuje obzvláště uspokojivý zážitek. S hmotností 869 gramů se ElectroWand™ je pevná, ale přesto praktická elektroda pro anální/vaginální elektrostimulaci. Pro připojení se používá ElectroWand™ má na základně 4mm zásuvku, ke které lze připojit různá elektrostimulační zařízení (k dispozici jsou různé adaptéry). Díky této kombinaci vlastností je velká elektroda ElectroWand™ ideální volbou pro každého, kdo hledá intenzivní a hlubokou vaginální/anální elektrostimulaci.

    Čištění a péče:

    Čištění elektrody ElectroWand™ je snadné: vyčistěte ji teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo použijte náš VERYCLEAN sprej a poté ji otřete do sucha. Před uskladněním se ujistěte, že je elektroda včetně zásuvek zcela suchá.

    Pro ještě větší potěšení při elektrostimulaci: Správný lubrikant pro optimální elektrickou vodivost:

    Pro snadné anální/vaginální zavádění a optimální elektrickou vodivost byste měli používat lubrikant ESHOCK. Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům a mějte na paměti, že kondomy nejsou kompatibilní s elektrodami E-Stim Systems elektrodami.

    Velká ElectroWand™: elektrostimulace v té nejlepší formě!

    Velká ElectroWand™: elektrostimulace v té nejlepší formě! ElectroWand™ je vynikající elektrodou pro každého, kdo chce výkonnou a obzvlášť intenzivní vaginální nebo anální elektrostimulaci. Bez ohledu na to, zda se elektroda ElectroWand™ používá k cílené vaginální/anální stimulaci nebo jako povrchová elektroda, nabízí vzrušující a jedinečný pocit, a proto ji musí mít každý, kdo miluje sexuální elektrostimulaci.

    Více informací:

    • Velký ElectroWand™ z E-Stim Systems
    • Použití: Připojení monopolární elektrody ElectroWand™ k jednomu výstupu vašeho elektrostimulačního zařízení. Jako druhý pól můžete použít samolepicí podložku Estim nebo jinou monopolární elektrodu, kterou rovněž připojíte ke svému elektrostimulačnímu zařízení. Izolovaná, elektricky nevodivá rukojeť elektrody ve tvaru tyče ElectroWand™ vám umožní ji umístit, zasunout (análně/vaginálně) a pohybovat s ní přesně na tom správném místě, zatímco vaše partnerka bude přijímat vzrušující elektrostimulaci nejen přes vysoce leštěnou, drážkovanou násadu, ale také přes hlavici elektrody ElectroWand™.
    • Typ: Monopolární elektroda, zaváděcí
    • Celková délka: 250 mm
    • Délka kontaktu: 130 mm
    • Průměr: 50 mm
    • Obvod: 157 mm
    • Hmotnost: 869 g
    • Připojení Jednoduchá 4mm zásuvka v základně
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr geil

    Intensiver Prostata-Orgasmus

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    incredible

    when I first got this, it was very nice, however the plunge up my ass was just words cannot describe. all the estim and the full feeling was incredible.

      Napište vlastní recenzi

      Velká elektroda ElectroWand™ z E-Stim Systems

      Velká elektroda ElectroWand™ z E-Stim Systems

      Na stránkách ElectroWand™ je monopolární elektroda ve tvaru tyče, která se drží v ruce. Tento průkopnický výrobek od E-Stim Systems přináší novou úroveň kontroly a intenzity sexuální elektrostimulace.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: