Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Malá vaginální a anální elektroda Flo™ z E-Stim Systems

Malá elektroda Flo™ je krásně navržená, vysoce kvalitní zaváděcí elektroda, která je účinná a pohodlná pro sexuální elektrostimulaci. Její jedinečný design z ní činí univerzální elektrodu pro vaginální i anální stimulaci.

Více informací

3786/00

k dispozici na

    Více informací

    Malá elektroda Flo™ od společnosti E-Stim Systems: tenká a univerzální elektroda pro sexuální elektrostimulaci.

    Malá elektroda Flo™ je krásně navržená, vysoce kvalitní zaváděcí elektroda, která je účinná a pohodlná pro sexuální elektrostimulaci. Její jedinečný design z ní činí univerzální elektrodu pro vaginální i anální stimulaci.

    Ergonomický design pro ještě větší potěšení:

    Anatomicky tvarovaná elektroda se díky hladkému povrchu zavádí obzvlášť snadno a její širší základna se pohodlně přizpůsobí stydkým pyskům, takže elektrostimulaci lze cítit jak zvenčí, tak zevnitř. Přestože byla primárně vyvinuta pro vaginální použití, je elektroda Flo™ ideální i pro anální stimulaci.

    Přirozený pocit a snadné použití:

    Jedinečné prémiové elektrody od E-Stim Systems jsou elektrické kontaktní plochy. Jsou umístěny na horní a spodní straně, nikoliv po stranách, což poskytuje přirozenější pocit při elektrostimulaci. Vyfrézovaná drážka na spodní straně elektrody zlepšuje úchop při vaginálním nebo análním zavádění a vyjímání a zajišťuje lepší manipulaci.

    Vysoce kvalitní konstrukce a doživotní záruka:

    Stejně jako u všech prémiových elektrod from E-Stim Systems flo™ se i na tuto elektrodu vztahuje doživotní záruka výrobce E-Stim Systemskterá zaručuje dlouhou životnost a dlouhodobou spokojenost.

    Rozměry:

    Délka: 100 mm
    Průměr hlavice: 25 mm
    Průměr základny: 50 mm
    Zasouvací délka: 90 mm
    Hmotnost: 192 g

    Všestranné možnosti připojení:

    Elektroda je vybavena 4 mm zástrčkami a je kompatibilní s nízkoprofilovými kabely od E-Stim Systems ale lze je použít i s běžnými 4mm kabely nebo s bikabelem (viz příslušenství). Je kompatibilní se všemi běžnými elektrostimulačními přístroji (v případě potřeby s námi nabízenými adaptéry). To nabízí maximální flexibilitu při používání.

    Snadné čištění a údržba:

    Elektrodu lze snadno čistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem VeryClean. Aby nedošlo k poškození elektrody, neměly by se používat žádné drsné čisticí prostředky. Pro důkladnější čištění lze elektrodu rozebrat a jednotlivé části čistit odděleně. Při opětovné montáži pečlivě dodržujte pokyny výrobce.

    Díky tomu je anální nebo vaginální elektrostimulace ještě zábavnější:

    Pro optimální zážitek je třeba použít náš lubrikant na vodní bázi ESHOCK. Tento speciální lubrikant zaručuje snadné anální/vaginální zavádění a dobrou elektrickou vodivost. Určitě se vyhněte lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům a mějte na paměti, že kondomy nejsou s elektrodami E-Stim Systems kompatibilní.

    Malá elektroda Flo™ od E-Stim Systems: pokročilý nástroj pro sexuální elektrostimulaci.

    Malá elektroda Flo™ je víc než jen zaváděcí elektroda; je to pokročilý a pohodlný nástroj pro sexuální elektrostimulaci. Ať už vaginální nebo anální, nabízí jemný a přirozený zážitek podpořený spolehlivostí a kvalitou produktů od společnosti E-Stim Systems výrobků.

    Více informací:

    • Malá elektroda Flo® od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolární, zaváděcí
    • Celková délka: 100 mm
    • Vkládací délka: 70 mm
    • Průměr hlavice: 25 mm
    • Průměr základny: 50 mm
    • Hmotnost: 192 g
    • Connections: Dvě 4 mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim jsou navrženy a vyrobeny podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Fantastico

    Direi eccezionale, aiuta tantissimo per la dilatazione senza alcun dolore, apprezzato molto anche dal mio partner

      Hodnocení 

      Revolutionäre Prostata-Stimulation!

      Als Mann, der immer auf der Suche nach neuen Wegen zur Steigerung des sexuellen Genusses ist, war ich sehr gespannt auf die Analelektrode von Meo. Meine Erwartungen wurden nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen.

      Die Qualität der Elektrode ist hervorragend - robust, sicher und mit einer glatten Oberfläche, die eine komfortable Anwendung ermöglicht. Die eigentliche Magie beginnt jedoch, wenn die Elektrostimulation aktiviert wird. Die gezielte Stimulation meiner Prostata mit Stimulationsstrom war eine völlig neue und unglaublich intensive Erfahrung.

      Jede Impulswelle der Elektrode fühlte sich an, als würde sie meine Prostata direkt massieren, was zu einer tiefen, durchdringenden Geilheit führte, die ich so noch nie erlebt hatte. Der Orgasmus, den ich dadurch erlebte, war außergewöhnlich - intensiv, lang anhaltend und unglaublich befriedigend. Es war, als würde jede Zelle meines Körpers elektrisiert, und der Höhepunkt war mehr als nur ein körperliches Erlebnis, es war fast spirituell.

      Ich kann die Analelektrode von Meo jedem Mann empfehlen, der seine sexuellen Erfahrungen auf ein neues Niveau heben möchte. Besonders für diejenigen, die die Prostatastimulation ausprobieren wollen, ist dieses Produkt ein absolutes Muss.

      Bewertung: 5 Sterne

        Napište vlastní recenzi

        Malá vaginální a anální elektroda Flo™ z E-Stim Systems

        Malá vaginální a anální elektroda Flo™ z E-Stim Systems

        Malá elektroda Flo™ je krásně navržená, vysoce kvalitní zaváděcí elektroda, která je účinná a pohodlná pro sexuální elektrostimulaci. Její jedinečný design z ní činí univerzální elektrodu pro vaginální i anální stimulaci.

        Napište vlastní recenzi

        30 další položky ve stejné kategorii: