Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Sextoys

Zpravodaj

NoPacha® Punisher 2.0 - aktualizace, na kterou jste čekali!

Naslouchali jsme a po mnoha ohlasech zákazníků hrdě představujeme NoPacha® Punisher 2.0, doplněk, který nově definuje intenzitu BDSM vztahu. V osvědčené tradici kombinuje Punisher 2.0 cudnost, CBT a Cock Bondage do svůdné souhry, která uchvátí jak dominanty, tak submisivy.

Více informací

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Naslouchali jsme a po mnoha ohlasech zákazníků hrdě představujeme NoPacha® Punisher 2.0, BDSM doplněk, který nově definuje intenzitu BDSM vztahu. V osvědčené tradici kombinuje Punisher 2.0 cudnost, CBT a Cock Bondage a vytváří tak svůdnou souhru, která uchvátí jak dominanty, tak submisivy. Jednoduše řečeno: naprosto geniální klec na penis!

    Dominance v nové podobě: Objevte NoPacha® Punisher 2.0 - nyní ve třech individuálních velikostech pro ještě dokonalejší přizpůsobení, přesně tak, jak to máte rádi!

    Mistrovská třída zpracování: tento robustní váček, vyrobený z dvouvrstvé, pečlivě zpracované kůže, kombinuje funkčnost s estetikou. NoPacha ® Punisher 2.0 je vybavena zipem, zapínáním na suchý zip a uzamykatelným popruhem a nabízí maximální bezpečnost s dobrým komfortem při nošení. Skutečným vrcholem je však inovativní uzamykatelný zip, který jednou provždy zabrání neoprávněnému přístupu k mužským genitáliím. Ochrana, pohodlí a bezpečnost na zcela nové úrovni.

    Nyní je zip také uzamykatelný!

    Jezdec zipu má integrovaný zámek na klíč. To má tu výhodu, že zip lze zajistit přímo a bez dalších zařízení. Díky štíhlému a estetickému designu integrovaného zámku na klíče spojuje tento zipový jezdec bezpečnost s elegancí. Ideální pro naše účely, kde je prvořadý neoprávněný přístup k mužským genitáliím a design. Příslušný klíč k uzamčení zipu je samozřejmě součástí dodávky.

    Uvnitř koženého pouzdra se skrývá to jisté: hroty, které reagují na jakýkoli náznak vzrušení ostrou bolestí. Neustálá připomínka toho, jak blízko k sobě mají rozkoš a bolest.

    NoPacha ® Punisher 2.0: Neomezená touha díky cudnosti a kontrole!

    Masturbace? Sexuální styk? S NoPacha ® Punisher se tyto aktivity stanou téměř nepřekonatelnou výzvou. A pokud se uživatel přece jen sexuálně vzruší, vnitřní bodce zajistí okamžité následky. Je zde nutná zvláštní opatrnost, aby nedocházelo ke zbytečné bolesti. Dominantní pán nebo přísná milenka by proto nikdy neměli držet příliš pevně.

    Nenápadný vzhled Punisher 2.0 je dostatečně diskrétní, aby se dal v každodenním životě nosit neviditelně pod běžnými kalhotami nebo těsnými džínami.

    Ke každému NoPacha® Punisher 2.0 je dodáván odpovídající malý visací zámek se dvěma klíči a další klíč k uzamykatelnému zipu. A pro ty, kteří chtějí své potěšení posunout na další úroveň, je Punisher 2.0 kompatibilní s naším elektronickým časovým zámkem MEObond® - pro hodiny, dokonce i dny intenzivní kontroly mužského potěšení!

    NoPacha® Punisher 2.0: Zažijte dominanci, podřízení a cudnost ve zcela nové dimenzi. Čeká vás ještě intenzivnější souhra rozkoše, bolesti a kontroly!

    Více informací:

    • Více informací: NoPacha® Punisher 2.0
    • BDSM sexuální hračka o třídu výš
    • Uzamykatelný kožený váček na genitálie, nyní ve třech velikostech a s inovativním uzamykatelným zipem.
    • S odpovídajícím visacím zámkem včetně 2 klíčů a klíče k uzamykatelnému zipu.
    • Materiály: Vysoce kvalitní kůže, nerezová ocel a mosaz (visací zámek) pro maximální odolnost a bezpečnost.
    • Malá: Celková délka: cca 11 cm, délka bez popruhu: 8 cm, šířka 8 cm, otvor (suchý zip) 4,5-5,5 cm
    • Střední: Celková délka: cca 11 cm, délka bez popruhu: 8 cm, šířka 8,5 cm, otvor (suchý zip) 4,5-5,5 cm
    • Velký: celková délka: cca 12 cm, délka bez popruhu: 9 cm, šířka 9 cm, otvor (zapínání na suchý zip) 4,5-5,5 cm

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Extraklasse

    …das wohl Beste, dass ich je bei Meo gekauft habe.
    Hält was er verspricht. Wenns weh tun darf, wirst du den Punisher 2.0 lieben.
    Besonders geil unter ner engen Jeans. Ich trag ihn fast täglich.

      Napište vlastní recenzi

      NoPacha® Punisher 2.0 - aktualizace, na kterou jste čekali!

      NoPacha® Punisher 2.0 - aktualizace, na kterou jste čekali!

      Naslouchali jsme a po mnoha ohlasech zákazníků hrdě představujeme NoPacha® Punisher 2.0, doplněk, který nově definuje intenzitu BDSM vztahu. V osvědčené tradici kombinuje Punisher 2.0 cudnost, CBT a Cock Bondage do svůdné souhry, která uchvátí jak dominanty, tak submisivy.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: