Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Biče a flogger

Zpravodaj

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Populární u profesionálů.

BDSM bičík "MoonlitMistress" od společnosti Mauvais Garçon Ze série MEO je velmi oblíbeným doplňkem ve světě profesionálních domina. Tento flogger kombinuje nejen funkčnost a estetiku, ale také nápaditý design, který jej odlišuje od ostatních bičíků.

Více informací

3573/00

k dispozici na

Více informací

BDSM bičík "MoonlitMistress" od společnosti Mauvais Garçon Ze série MEO je velmi oblíbeným doplňkem ve světě profesionálních domin. Tento flogger kombinuje nejen funkčnost a estetiku, ale také nápaditý design, který jej odlišuje od ostatních bičíků. Obzvláště nápadná je rukojeť BDSM bičíku, která svým tvarem připomíná dildo, což dodává bičíku na síle flogger

"MoonlitMistress" nabízí vynikající vyvážení a ovladatelnost s celkovou délkou 68 cm, délkou bičíku 46 cm a dřevěnou rukojetí 22 cm. Dřevěná rukojeť o průměru 35 mm zajišťuje pohodlné a bezpečné uchopení, což je výhodné zejména při náročných a dlouhých BDSM seancích. Hmotnost 380 gramů pomáhá zajistit, že se bičík flogger hmotnost 380 gramů přispívá k tomu, že hračka pohodlně sedí v ruce a umožňuje efektivní, ale kontrolovanou manipulaci.

Pečlivě zpracované kožené řemínky nabízejí rozmanité možnosti využití - od jemných, hladivých doteků až po intenzivnější tahy. Kombinace zručně vyrobené, černé dřevěné rukojeti a ozdobného koženého uzlu dodává BDSM flogger "MoonlitMistress" nejen elegantní vzhled, ale zaručuje také jeho odolnost a robustnost.

"MoonlitMistress" je víc než jen BDSM bičík, je to předmět, který mistrovsky ztělesňuje umění dominance a smyslného svádění. Jeho obliba u profesionálních dominátorů svědčí o jeho kvalitě a účinnosti. Ať už je v rukou zkušeného mistra, přísné dominy nebo jako součást soukromé sbírky, BDSM flogger "MoonlitMistress" nepostradatelným doplňkem pro každého, kdo si cení stylu, kvality a všestrannosti během BDSM sezení.

flogger nebo BDSM bičík? Vysvětlíme vám rozdíl:

A flogger a BDSM bičík jsou dva různé BDSM doplňky, každý s jedinečnými vlastnostmi a použitím.

BDSM bičík se obvykle vyznačuje různými měkkými řemínky nebo provázky, které jsou připevněny k pevné rukojeti. Řemínky bičíku mohou být vyrobeny z různých materiálů, jako je kůže, semiš nebo provaz. flogger se vyznačuje svou univerzálností. BDSM bičík umožňuje širokou škálu použití, od jemných, hladivých doteků až po intenzivnější, ale celoplošné výprasky. Technika flogging často zahrnuje rozmáchlé, rytmické pohyby, které nabízejí intenzivní zážitek, ale často jsou vnímány jako méně bolestivé. flogging bDSM bičík je vhodný zejména pro začátečníky, protože intenzitu úderů lze zvyšovat pomalu a pocity lze měnit.

Oproti tomu BDSM bičík se obvykle skládá z delší pevné rukojeti a jediného dlouhého pramene nebo řemínku, který má při úderu bodavý a velmi intenzivní účinek. Bičíky obvykle vyžadují více cviku a přesnosti v zacházení, protože údery jsou mnohem intenzivnější a soustředěnější. Jsou často nástrojem, který si vybírají zkušení praktikující BDSM, kteří hledají vyšší úroveň bolesti a kontroly. Biče jsou k dispozici v různých podobách, např. jako bullwhip, single tails nebo cat o' nine tails, přičemž každá z nich má své specifické vlastnosti a techniky.

Na výběr je mezi tzv flogger a bičem do značné míry závisí na osobních preferencích, zkušenostech a požadované intenzitě. A flogger je často dobrou volbou pro ty, kdo hledají univerzální pomůcku, která nabízí širokou škálu pocitů a je vhodná jak pro jemné, tak pro intenzivnější hrátky. Bičík je naproti tomu vhodnější pro ty, kteří dávají přednost cílenějším a intenzivnějším úderům a mají již s používáním těchto nástrojů zkušenosti.

Další podrobnosti:

  • Více informací o BDSM bičíku "MoonlitMistress"
  • Impact Play Příslušenství od Mauvais Garçon Série od MEO
  • flogger s koženými řemínky a ozdobným koženým uzlem, který spojuje černou, krásně tvarovanou dřevěnou rukojeť s koženými řemínky bičíku. Zajímavost: tvar bičíku připomíná dildo.
  • Rozměry: Celková délka 68 cm, délka bičíku 46 cm, délka dřevěné rukojeti 22 cm, průměr dřevěné rukojeti 35 mm.
  • Celková hmotnost: 380 gramů
  • Materiál: kůže, dřevoKvalita a zkušenosti, které ohromí: MEO není jen jméno, ale synonymum kvality a inovace v oblasti vysoce kvalitních BDSM doplňků. Již léta je MEO symbolem prvotřídních výrobků z nejlepších materiálů a vyrobených s maximální péčí a precizností. Výrobky z této řady Mauvais Garçon řady jsou ukázkovým příkladem řemeslného zpracování a odborných znalostí, které MEO vkládá do každého svého výrobku. Díky své robustní konstrukci a elegantnímu designu jsou tyto BDSM biče ztělesněním vášně a zkušeností, s nimiž MEO vyvíjí výrobky pro náročné znalce. Zákazníci po celém světě oceňují odolné a spolehlivé výrobky, které nejen splňují jejich očekávání, ale pravidelně je i překonávají. Tento výrobek je víc než jen BDSM doplněk - je výrazem odhodlání, kvality a inovace společnosti MEO v každém detailu.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Populární u profesionálů.

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Populární u profesionálů.

BDSM bičík "MoonlitMistress" od společnosti Mauvais Garçon Ze série MEO je velmi oblíbeným doplňkem ve světě profesionálních domina. Tento flogger kombinuje nejen funkčnost a estetiku, ale také nápaditý design, který jej odlišuje od ostatních bičíků.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

24 další položky ve stejné kategorii: