Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Biče a flogger

Zpravodaj

BDSM flogger z kůže

Pro měkké i tvrdé údery! Na flogger od MEO vás bude inspirovat! Je vyroben z kvalitní, proplétané kůže a skvěle padne do ruky.

Více informací

2174/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Pro měkké i tvrdé údery! MEO's flogger vás bude inspirovat! Je vyroben z kvalitní pletené kůže a skvěle padne do ruky.

     

    In dubio pro MEO platí i pro bičovací nástroje, protože spolupracujeme výhradně se zkušenými výrobci bičů, kteří používají tradiční výrobní postupy k výrobě vynikajících bičů a bičíků flogger biče.

     

    Patnáct řemínků našeho bičíku, z nichž každý je spleten přes polovinu své délky, vytváří vysoký odpor vzduchu a při dopadu na zem způsobuje charakteristický zvuk flogger charakteristický zvuk při nárazu.

     

    Naše flogger z kůže se používá jednak k zahřátí postižených míst těla, aby se podpořil lepší krevní oběh a snížilo se tak riziko zranění, a jednak k jemným úderům nebo tvrdým ranám. Řemínek na zápěstí zajišťuje dobrý úchop a díky své délce 70 cm se flogger dokonale skladný. Stručně řečeno: tento flogger je nepostradatelný pro všechny milovníky výprasků.

     

    Robustní rukojeť je potažena pletenou kůží a má poutko na zápěstí. To znamená, že máte flogger bezpečně v ruce a lze jej také skladovat zavěšený (doporučeno pro všechny biče a bičíky).

     

    Další podrobnosti:

     

    • flogger z naší řady HURTME.
    • Ručně vyrobeno z nejlepší kůže.
    • Celková délka: cca 68 cm
    • Délka rukojeti: cca 22 cm
    • Tloušťka rukojeti: 2,5 cm
    • 24 kožených řemínků
    • Vhodné pro začátečníky i profesionály v BDSM.
    • Bičování se často používá jako sexuální praktika k vytvoření sexuálního potěšení. Tzv. bičování je součástí sexuálních her BDSM. V BDSM jsou bičíky často používány nadřízenými. Používají se jak k trestání, tak k potěšení.
    • Používání BDSM hraček, jako jsou např floggervždy vyžaduje smysl pro odpovědnost a vzájemný respekt mezi účastníky. Vždy dodržujte zásady "Bezpečné, rozumné, konsensuální".
    • Bezpečné: Používejte pouze flogger pouze v případě, že jste obeznámeni s manipulací s ním. Vyhněte se citlivým oblastem těla, zejména obličeji, krku a oblasti ledvin. Předchozí nácvik na polštáři nebo podobném zařízení může být užitečný, abyste získali cit flogger získat cit pro jeho používání.
    • Buďte rozumní: BDSM aktivity by měly být vždy prováděny s jasnou myslí. Vyvarujte se používání flogger pokud jste pod vlivem alkoholu, drog nebo silných léků. Kromě toho vždy věnujte pozornost fyzickému a psychickému stavu obdarovaného.
    • Konsenzuální: Se svým sexuálním partnerem otevřeně a upřímně komunikujte o hranicích a přáních. Jasná dohoda Safeword hranice by měly být dohodnuty tak, aby bylo možné aktivitu kdykoli ukončit, pokud se jeden z účastníků cítí nepříjemně.
    • Nezapomeňte: BDSM je intimní vztah, ve kterém je nejdůležitější důvěra a komunikace. Použijte naše flogger s respektem a odpovědností, abyste zajistili bezpečný a příjemný zážitek pro všechny zúčastněné.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Hodnocení 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Napište vlastní recenzi

        BDSM flogger z kůže

        BDSM flogger z kůže

        Pro měkké i tvrdé údery! Na flogger od MEO vás bude inspirovat! Je vyroben z kvalitní, proplétané kůže a skvěle padne do ruky.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        24 další položky ve stejné kategorii: