Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Přístroje pro elektrickou stimulaci

Zpravodaj

Violet Wand - Dr. Sado BDSM - kompletní sada

Elektrosex na nejvyšší úrovni! Na Violet Wand je vyroben ze skla a používá se v BDSM k podávání vysokofrekvenčního střídavého proudu o velmi vysokém napětí a nízkém proudu, a to tak, že se přístroj drží blízko těla. Kompletní sada Dr. Sado pro sexuální elektrostimulaci obsahuje vše, co potřebujete, abyste mohli ihned začít a prozkoumat nádherný svět elektrosexu!

Více informací

3328/00

k dispozici na

    Více informací

    Elektrosex na nejvyšší úrovni! Zařízení Violet Wand je vyrobeno ze skla a používá se v BDSM k podávání vysokofrekvenčního střídavého proudu o velmi vysokém napětí a nízkém proudu, a to tak, že se zařízení drží blízko těla. Kompletní sada Dr. Sado pro sexuální elektrostimulaci obsahuje vše, co potřebujete, abyste mohli ihned začít a prozkoumat nádherný svět elektrosexu!

    Tato kouzelná hůlka sexuální elektrostimulace, takzvaná Violet Wand, vysílá tisíce malých záblesků ze žhavého skleněného nástavce na pokožku příjemce. V závislosti na tom, jak silně je Violet Wand nastaven a jaký nástavec je použit, je každý jednotlivý záblesk cítit jako jemné brnění nebo nepříjemné píchnutí. Díky tomu můžete zažít stimulaci od jemné až po bolestivou, spojenou s působivými a možná i děsivými vizuálními efekty.

    Fialové hůlky jsou v BDSM komunitě známé pro sexuální elektrostimulaci již od 90. let 20. století. Violet Wand generuje lehké elektrické šoky, když je držíte v blízkosti těla, a poskytuje dechberoucí pocity, když se dostane do kontaktu s tělem. Účinek však lze pocítit pouze tehdy, je-li mezi elektrodou a tělem malá vzdálenost. Stránka Violet Wand přeměňuje běžný elektrický proud na neškodný proud o nízkém proudovém zatížení!

    Nejdůležitější vlastnosti:

    • Široká škála použití: Tato kompletní sada obsahuje celou řadu příslušenství, samozřejmě včetně Violet Wand a samotného kabelu, 5 různých skleněných elektrod, a floggeradaptérovou podložku Bodylight a dvě vodivá stimulační zařízení, která jsou v komunitě BDSM obzvláště oblíbená: takzvané Wartenbergovo kolo a dvojité kolíčkové kolo.
    • Elektrizujte svá BDSM sezení: díky této rozmanité nabídce najdete přesně to, o čem jste vždycky snili, od měkkého po tvrdé!
    • Pulzující fialové světlo: Hrajte si ve tmě a užívejte si působivé a možná i děsivé záblesky fialového světla, které vytváří neonový argon ve skleněných elektrodách!


    Elektrizujte všechny své smysly a posuňte své další elektrosexuální dobrodružství na zcela novou úroveň s tímto Violet Wand! Tato komplexní sada od Dr. Sado obsahuje vše, co potřebujete k experimentování s tímto typem pokročilé sexuální elektrostimulace - ať už jste začátečník, nebo zkušený profesionál v oblasti elektrosexu!

    Na rozdíl od mnoha jiných elektrostimulačních produktů, které vyžadují přístroj na stimulační proud s kabelem, tato sada od Dr. Sado vyžaduje pouze samotnou elektrodovou tyč (tzv. Violet Wand), protože ji lze použít s mnoha nástavci! Vychutnejte si rozmanitost erotických pocitů, které vám nabídne každý jednotlivý nástavec. Další výhodou je, že všechny skleněné elektrody lze použít jak pod pasem, tak nad ním (pokud to není možné ze zdravotních důvodů). Každý ze skleněných nástavců vede nízkoampérovou frekvenci vysokého napětí takovým způsobem, že bezpečně převádí běžný domácí proud. Plyn argon zachycený ve skle se zbarví do fialova, takže je vidět ve tmě, a při kontaktu s pokožkou praská!

    Tento úžasný Violet Wand lze připojit ke zdroji napájení a dodává se s 5 kompatibilními elektrodovými nástavci: tzv, Mushroom Tube, Comb Tube, Ballpoint Tube, Rake Tube a Tongue Tube. Proměňte své prsty v elektrické vodiče pomocí nástavce Bodylight Wand Adapter a elektrizujte svého partnera každým dotykem! Nebo zesilte své údery bičíkem pomocí nástavce Extreme Twilight Flogger! Elektricky vodivé řemínky na bičík umožní vašemu partnerovi vidět každou jiskru a cítit každý úder intenzivněji než kdykoli předtím. Užijte si dva senzační nástroje, Wartenbergovo kolečko a dvouprstý bičík, které lze použít samostatně pro vzrušení nebo zahlcení smyslů, nebo se sami staňte aktivním vodičem elektřiny při použití podložky Bodylight Wand Adapter.

    Kompletní sada Violet Wand od Dr. Sado obsahuje následující komponenty:

    • Fialová hůlka: konstrukce Dr. Sado je nejen lehká a kompaktní, ale má také variabilní regulátor výkonu, který umožňuje nastavit intenzitu od velmi nízké až po velmi intenzivní. Díky tomu je náš Violet Wand dobrou volbou pro každého, kdo si chce užít širokou škálu možností BDSM.
    • Adaptér Bodylight Wand: Tento adaptér prakticky promění vaše tělo v generátor! Adaptér jednoduše zapojte do Violet Wand a umístěte podložku na své tělo tak, že ji zastrčíte za opasek, do podprsenky nebo do spodního prádla. Pokaždé, když se vaše kůže dotkne partnerovy, vytvoříte erotický oblouk elektrostimulace, který můžete oba cítit!
    • Extrémní Twilight Flogger: Pokaždé, když se bičík flogger se dostane do kontaktu s kůží, vyšle vašemu partnerovi elektrické šoky. Křehké skleněné doplňky se snadno rozbíjejí a špatně se přepravují, ale tento flogger lze snadno sbalit do cestovní tašky, aniž by se cestou poškodil! Použitý materiál dokonale vede elektřinu, takže každý jednotlivý bičík je nabitý elektřinou. Váš partner tak během výprasku pocítí množství elektrických šoků.
    • Wartenbergovo kolo: Původně se používalo k testování reakce nervů. Tento nově interpretovaný nástroj zvyšuje citlivost během BDSM a probouzí všechny erotické smysly! Dvacet drobných jehliček, které se převalují po kůži, ho přiměje křičet rozkoší a svíjet se v extázi. I když tato pomůcka vypadá ošklivě, nezpůsobí žádné zranění, pokud na Wartenbergovo kolečko záměrně nevyvíjíte velký tlak. Nasaďte si podložku Bodylight Wand Adapter a dodejte svému sezení další rozměr sadomasochistického vzrušení!
    • Dvojité prstové kolečko: Tento přenosný kroužek se skládá ze dvou Wartenbergových koleček. Přejíždějte tímto stimulačním zařízením po pokožce svého partnera a drážděte jeho smysly malými špendlíky rozkoše!
    • Mushroom Trubice: Pro extra intenzivní stimulaci jemně přejíždějte hřibovitou elektrodou po partnerově kůži. Široký kulatý konec poskytuje jemný lechtavý pocit.
    • Hřebenová trubice: Tento hřebenový doplněk se původně používal ke stimulaci vlasové pokožky, ale lze jej použít i na těle, aby rovnoměrně rozprostřel proud a pohladil a stimuloval partnera.
    • Trubička na jazyk: Zúžená kulička elektrody na konci vypadá jako jazyk nebo hadí hlava a skvěle se hodí k tomu, abyste se dostali do štěrbin nebo do míst se zakřivením či úhlem.
    • Kuličková trubice: Tato zahnutá elektrodová trubice s kuličkovým hrotem na konci směřuje stimulaci do malého, specifického místa pro koncentrovanou jiskru, která bude působit jako horké, ostré bodnutí.
    • Hrábě: Tato elektroda rozvádí proud rovnoměrně na větší plochu a lze ji použít k rozmazlování a trestání.


    Další podrobnosti:

    • Violet Wand "Twilight" od Dr. Sado, 10dílná sada
    • Fialová tyčová elektroda
    • Barva: černá, kovová
    • Napětí: napájecí kabel US 110V, výstupní výkon 10W, min/max 110V/220V, 50-60HZ, výstupní proud min/max 2,5w,0,4A/5w,0,5A
    • Péče a čištění: Dodržujte všechny pokyny a bezpečnostní opatření. K čištění používejte izopropylalkohol (75 % nebo více). Před použitím nechte alkohol zcela zaschnout a odpařit. Při vkládání a vyjímání skleněných elektrod buďte opatrní; pokud tyč s vloženými elektrodami spadne, může se sklo rozbít a uvíznout v tyči.
    • BEZPEČNOST: Použití fialových hůlek u nositelů kardiostimulátorů, inzulínových pump nebo jiných elektricky ovládaných implantátů může být velmi nebezpečné. Lidé s jakýmikoliv srdečními poruchami nebo poškozením nervů by neměli v žádném případě používat stránky Violet Wand. V kontextu konceptu BDSM "Bezpečné, rozumné, konsensuální" je použití nad krkem v literatuře obecně odmítáno. Při použití uvnitř těla existuje značné riziko, že se použitá skleněná sonda rozbije.
    • Materiály: ABS plast, sklo, silikon, kov, guma, hliník bez obsahu niklu, nerezová ocel.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Che esperienza elettrizzante!

    Che bella esperienza elettrizzante! Prima volta nel genere e sono molto soddisfatta di tutta l'esperienza. È stata una sensazione incredibile sulla mia pelle.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Quality seems very good

    The Quality seems very good. The different attachments give great varying sensations on the skin. The purple glow and sparks are a fun addition. The voltage is not excessive, definitely recommend for anyone interested in exploring e-stim.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Great product.

    The sensation and pleasure on skin feels great.
    Would recommend it to and couple that are into electro play. We love the product. Great voltage and regulates to desired effect.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - kompletní sada

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - kompletní sada

    Elektrosex na nejvyšší úrovni! Na Violet Wand je vyroben ze skla a používá se v BDSM k podávání vysokofrekvenčního střídavého proudu o velmi vysokém napětí a nízkém proudu, a to tak, že se přístroj drží blízko těla. Kompletní sada Dr. Sado pro sexuální elektrostimulaci obsahuje vše, co potřebujete, abyste mohli ihned začít a prozkoumat nádherný svět elektrosexu!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    17 další položky ve stejné kategorii: