Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Fuck & Play Příslušenství Vac-U-Lock

Zpravodaj

Dlouhá rukojeť pro dilda - Fuck & Play

Připravte se na nejúžasnější sexuální zážitek svého života. Dlouhá rukojeť ze série Fuck & Play promění vaše oblíbené dildo nebo anální kolík kompatibilní s Vac-U-Lock™ v dokonalé beranidlo.

Více informací

3094/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Připravte se na nejúžasnější sexuální zážitek svého života. Dlouhá rukojeť ze série Fuck & Play promění vaše oblíbené dildo nebo anální kolík kompatibilní s Vac-U-Lock™ v dokonalé beranidlo. Připojte dildo, butt plug nebo jinou erotickou pomůcku dle vlastního výběru k Vac-U-Lock™ adaptéru rukojeti a používejte ji samostatně nebo ji použijte k hlubšímu proniknutí do partnera než obvykle nebo na dálku.

     

    Jak se používá dlouhá rukojeť vibrátoru?

     

    Chcete mít přesně takovou kontrolu, jakou vám poskytuje naše běžná rukojeť dilda? Ale chcete ještě více možností? Pak je pro vás dlouhá rukojeť to pravé. Dlouhá rukojeť je stejně praktická a pohodlná jako standardní rukojeť, ale má delší úchop, který vám umožní mít dildo pod kontrolou, aniž byste museli být tak blízko partnerky. Sen všech, kteří rádi uspokojují svého partnera análně a zároveň ho nechávají, aby vás orálně obsluhoval.

     

    Co znamená Vac U Lock™?

     

    Je to velmi snadné vysvětlit, protože je to vlastně stejné jako doma - zástrčka se zasune do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéru příslušenství a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodní straně vibrátoru. Systém Vac-U-Lock™ znamená výměnný systém, ve kterém lze snadno a rychle kombinovat různá dilda s příslušenstvím Vac-U-Lock™. Tento systém se používá pro mnoho vibrátorů, erotických hraček a příslušenství, např. také pro šukací stroje, ale i pro další praktické doplňky (popruhy, postroje, rukojeti pro vibrátory, spojovací zátky, přísavky, vibrační motory atd.) A proč? Protože kombinovat různé hračky a doplňky je velmi praktické a levné a ušetříte tím spoustu peněz.

     

    Více informací:

     

    • Dlouhá rukojeť pro dilda
    • S touto extra dlouhou rukojetí pro dilda a anální kolíky si udržíte odstup. Posaďte se a pracujte na zadečku pohodlně odkudkoli chcete!
    • Toto příslušenství ze série Fuck & Play od MEO® vám umožní používat dilda, erotické hračky a anální kolíky s Vac-U-Lock™ od Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock a mnoha dalších výrobců. Jednotlivé výrobky fungují jak společně, tak i samostatně. Díky různým možnostem a stovkám variant vibrátorů a análních kolíků se vaší fantazii meze nekladou.
    • Materiál: PVC
    • Dildo není součástí dodávky.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Gut im sling zu benutzen

    Ich habe noch zwei andere Griffe von MEO und mir vor ein paar Tagen diesen dritten Griff zu gelegt. Dieser hier ist optimal für die Benutzung im Sling, da er wesentlich länger ist als die anderen Griffe. Man kommt also viel einfacher, gezielter und tiefer in den A des Bottoms.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Dlouhá rukojeť pro dilda - Fuck & Play

    Dlouhá rukojeť pro dilda - Fuck & Play

    Připravte se na nejúžasnější sexuální zážitek svého života. Dlouhá rukojeť ze série Fuck & Play promění vaše oblíbené dildo nebo anální kolík kompatibilní s Vac-U-Lock™ v dokonalé beranidlo.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    15 další položky ve stejné kategorii: