Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Fuck & Play Příslušenství Vac-U-Lock

Zpravodaj

Vibrační adaptér Vac-U-Lock™ s dálkovým ovládáním - Fuck & Play

Pouze pozitivní vibrace - naše slovo! Vibrační adaptér Vac-U-Lock™ se 7 vibračními funkcemi a bezdrátovým dálkovým ovládáním promění jakýkoli vibrátor nebo anální kolík od Doc Johnson, Hung, Fucktools nebo Hunglock ve výkonný vibrační šukací nástroj.

Více informací

3138/00

k dispozici na

    Více informací

    Pouze pozitivní vibrace - naše slovo! Vibrační adaptér Vac-U-Lock™ se 7 vibračními funkcemi a bezdrátovým dálkovým ovládáním promění jakýkoli vibrátor nebo anální kolík od Doc Johnson, Hung, Fucktools nebo Hunglock ve výkonný vibrační šukací nástroj. Tento nový, stimulující a uspokojující zážitek, který jste se svým oblíbeným vibrátorem ještě nezažili, si zamilujete.

    Highlights:

     

    • Lze použít se všemi dildy a análními kolíky s Vac-U-Lock™
    • 7 vibračních režimů: Pro rozmanitou zábavu - pohodlně se ovládá dálkovým ovladačem.
    • Bezdrátové dálkové ovládání: Vibrace od jemných po intenzivní pouhým stisknutím tlačítka. Tip: Přenechte dálkové ovládání partnerovi pro chvíle překvapení a ovládací hry.
    • Adaptér dokonale pasuje do většiny zařízení Strap On!

     

    Jak používat vibrační adaptér Vac-U-Lock™ s dálkovým ovládáním?

     

    S tímto důmyslným doplňkem můžete svým vibrátorům nebo análním kolíkům vdechnout život a přimět je vibrovat! Váš anální otvor se bude svíjet rozkoší! Pomocí bezdrátového dálkového ovládání můžete snadno ovládat 7 vibračních režimů. Vibrátor můžete také vložit do připínacího nebo postrojového pásu a poté k němu připojit vibrátor dle vlastního výběru. Stačí popustit uzdu své fantazii.

     

    Co znamená Vac U Lock™?

     

    Je to snadné vysvětlit, protože je to jako doma - zástrčka se zasune do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéru příslušenství a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodní straně dilda. Systém Vac-U-Lock™ znamená výměnný systém, v němž lze snadno a rychle kombinovat různá dilda s příslušenstvím Vac-U-Lock™. Tento systém se používá s mnoha dildy, erotickými hračkami a příslušenstvím, např. také se souložícími stroji, ale i s dalším praktickým příslušenstvím (pásky, postroje, rukojeti pro dilda, spojovací zátky, přísavky, vibrační motory atd.) A proč? Protože kombinovat různé hračky a doplňky je velmi praktické a levné a ušetříte tím spoustu peněz.

     

    Více informací:

     

    • Vibrační adaptér Vac-U-Lock™ s dálkovým ovládáním
    • Adaptér se po použití snadno vytáhne z vibrátoru nebo análního kolíku a vyčistí se.
    • Proměňte jakýkoli výrobek Vac-U-Lock™ ve vibrátor
    • 7 vibračních funkcí
    • Bezdrátové dálkové ovládání
    • Dobíjení přes USB
    • Nabíjecí kabel je součástí balení
    • Doba nabíjení 90 minut, provozní doba 120 minut
    • Lze použít s jakýmkoli řemínkem a erotickou hračkou kompatibilní s Vac-U-Lock™
    • Vodotěsný
    • Materiál: ABS
    • Toto příslušenství ze série Fuck & Play od MEO® umožňuje používat dilda, erotické hračky a anální kolíky s Vac-U-Lock™ od Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock a mnoha dalších výrobců. Jednotlivé výrobky fungují jak společně, tak i samostatně. Díky různým možnostem a stovkám variant vibrátorů a análních kolíků se vaší fantazii meze nekladou.
    • Materiál: PVC
    • Dildo není součástí dodávky.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ziemlich gut

    Die Wirkung für den Benutzung ist stark von der Größe und dem Material des Dildos abhängig. Etwas festerer und kleinerer Dildo: sehr sehr starke Vibration. Aber auch bei großen Dildos funktioniert es noch ziemlich gut.

      Hodnocení 

      Excellente

      Excellente façon d'ajouter des vibrations à un toy vac-u-lock. J'en ai commandé deux.

        Hodnocení 

        Good vibrations!!!

        Add a little something extra to your strap on play. This is a great addition to your vac u lock harness. Just snap this into the harness and turn all of your attachments into vibrators.

          Hodnocení 

          Amazing

          When my girlfriend received it we used it right away and it was amazing. As a lesbian female that doesn’t prefer penetration this changed my mind. Feels amazing and we didn’t experience any problems. The pleasure is wonderful. I recommend this item to anyone that wants to switch it up, I think you will be satisfied.

            Hodnocení 

            Funktioniert

            Dieses vibrierende Ding funktioniert auch bei großen Dildos sehr gut. D.h. der Adapter Stecker ist wirklich ausgestattet mit sehr starken Vibrationen die auch durch das Material von dicken plugs und dildos gehen. Bin sehr zufrieden! Ich kaufe mir vielleicht noch ein zweiten um ihn auf einem Küchenstuhl zu montieren. Mit der Fernbedienung ein Traum wenn man die richtigen phantasien hat.

              Napište vlastní recenzi

              Vibrační adaptér Vac-U-Lock™ s dálkovým ovládáním - Fuck & Play

              Vibrační adaptér Vac-U-Lock™ s dálkovým ovládáním - Fuck & Play

              Pouze pozitivní vibrace - naše slovo! Vibrační adaptér Vac-U-Lock™ se 7 vibračními funkcemi a bezdrátovým dálkovým ovládáním promění jakýkoli vibrátor nebo anální kolík od Doc Johnson, Hung, Fucktools nebo Hunglock ve výkonný vibrační šukací nástroj.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              15 další položky ve stejné kategorii: