Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Šukací stroje a dojící stroje

Zpravodaj

Sex Machine 2.0 Xtreme Power

Nový Nabídka
  • Sex Machine 2.0 Xtreme Power

Přineste si domů dokonalý sexuální zážitek! Tento výkonný, ale diskrétní šukací stroj nabízí vše, co od sexuálního stroje očekáváte. V našem internetovém obchodě se souložícími stroji je tento stroj na lásku vítězem testu.

Více informací

2327/00

699,90 €


-200,00 €

499,90 €

plus náklady na dopravu

Dodací lhůta přibližně 4 dnů

    Více informací

    Přineste si domů dokonalý sexuální zážitek! Tento výkonný, ale diskrétní šukací stroj nabízí vše, co od sexuálního stroje očekáváte. Tento stroj na lásku je vítězem testu v našem internetovém obchodě se stroji na soulož.

     

    Ještě lepší, ještě silnější a ještě uživatelsky přívětivější ... to je Xtreme Power Fucking Machine 2.0 od MEO.

     

    Šukací stroj Xtreme Power Engine 2.0 je důmyslný, stabilní, všestranný a extrémně výkonný šukací stroj. Nabízí plně nastavitelný úhel průniku, je snadno ovladatelný kabelovým dálkovým ovladačem a lze jej používat i bez držáku, prakticky jako přenosný "kulomet na orgasmy"!

     

    Tento erotický stroj nabízí výjimečný výkon ve spojení s neuvěřitelně všestranným použitím. Skládá se z držáku vybaveného čtyřmi přísavkami, na kterém je připevněn šukací stroj, jehož design silně připomíná kulomet.

     

    Tento erotický stroj nabízí plně a snadno nastavitelný úhel pronikání a také jedenáct rychlostí přírazu, které jsou nastavitelné pomocí kabelového dálkového ovládání. Díky silným přísavkám, které jsou známé jako nejlepší na trhu, lze jeho držák pevně připevnit na jakýkoli hladký a rovný povrch. Tento šukací stroj je kompatibilní s dildy a dalšími erotickými hračkami vybavenými systémy Vac-U-Lock (Doc Johnson) nebo Hung.

     

    Šukací stroj MEO je tichý a dopřeje vám přírazy zkušeného milence. Díky revolučnímu designu a dálkovému ovládání nastavuje erotický stroj od MEO zcela nové standardy, pokud jde o uživatelskou přívětivost.

    Stroj je lehký, snadno se přepravuje a je vhodný i pro začátečníky, kteří chtějí pohodlné a výkonné zařízení. Kluci z MEO přesně vědí, na čem záleží a co fanoušci BDSM od šukacího stroje očekávají

     

    Tato nová verze 2.0 šukacího stroje Xtreme Power byla vybavena inovativním rámem, který umožňuje snadnější nastavení úhlů a nastavení. Součástí erotického stroje je také prodlužovací tyč a realistické černé dildo.

     

    Více informací:

     

    • Více informací o produktu: Šukací stroj od MEO
    • Snadná instalace a použití
    • Vyzkoušejte vítězný šukací stroj v našem internetovém obchodě se sexuálními stroji
    • Kompaktní a výkonný stroj na milování, s připojením do sítě
    • Mimořádně výkonný motor
    • Materiál: kov a plast
    • Rozměry: 39 x 28,3 x 22,5 cm
    • Hmotnost: 4,2 kg
    • Nastavitelný do všech myslitelných úhlů
    • Šukací stroj s dálkovým ovládáním
    • Maximální otáčky 176
    • Minimální otáčky 38
    • Napájení: Síťová přípojka (100-240 V se zástrčkou EU / CH)
    • Velmi silné přísavky pro připevnění stroje na všechny hladké povrchy
    • Kompatibilní s dildy Vac-U-Lock a HUNG
    • Diskrétní, rychlé dodání
    • Objevte dokonalé potěšení s MEO - předním obchodem se šukacími stroji, erotickými stroji, stroji na lásku a dojícími stroji. Posouváme erotické zážitky na zcela novou úroveň a vytváříme nezapomenutelné okamžiky extáze a uspokojení. Náš výběr šukacích a erotických strojků nabízí možnost zažít neomezenou rozkoš a vášeň. Od jemných až po silné přírazy a rychlosti, tempo a intenzitu lze ovládat podle vašich potřeb, což umožňuje stimulaci, jakou jste ještě nezažili. Naše stroje na milování jsou navrženy tak, aby uspokojily všechny touhy a poskytly nezapomenutelné potěšení. Díky různým doplňkům a funkcím nabízejí širokou škálu možností stimulace a poskytují nesrovnatelné zážitky. Pro dokonalý orální sex jsou ideální volbou naše přístroje na orální sex, tzv. dojačky pro muže. Díky inovativní technologii a realistickým sacím pohybům simulují pocit a intenzitu skutečné felace. Ponořte se do světa orálního sexu a užijte si vášnivé chvíle uvolnění a uspokojení. Společnost MEO je známá svými vysoce kvalitními výrobky, které se vyznačují kvalitou, inovacemi a atraktivním designem. Naše šukací stroje, stroje na sex, stroje na lásku a dojící stroje umožňují jedinečné způsoby, jak prožít vaše nejintimnější fantazie a zvýšit sexuální uspokojení. Důvěřujte společnosti MEO, odborníkům na rozkoš a uspokojení. Naše výrobky jsou vyvíjeny s maximální péčí a důrazem na detail, aby zaručily nejvyšší úroveň potěšení a chtíče. Navštivte náš obchod a objevte rozmanitost našich šukacích strojků, erotických strojků, strojků na lásku a dojiček. Ponořte se do světa plného chtíče a vášně, který naplní vaše sexuální touhy a povzbudí vaše smysly. Naším cílem je váš orgasmus.

    Stáhnout

    Pokyny.pdf

    Návod Xtreme Power 2.0

    Stáhnout (192.64k)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Espectacular!

    Espectacular máquina, increíble experiencia en pareja. 100% Recomendable!

      Hodnocení 

      Hammerhart! Hier geht niemandem die Puste aus

      Komfortabel und schnell Einstellbar dank schnellspanner und dabei sehr stabil. Das Gestell wirkt generell sehr massiv und ist standfest.
      Die Bewegungsrange ist hervorragend, weder zu viel noch zu wenig. Die Geschwindigkeit brachte mich persönlich an die Grenzen bei voller Geschwindigkeit. Und das tolle: es geht keinem die Puste aus!
      Verglichen mit einer günstigeren die ich besitze hat der Motor auch mehr Power und schafft auch mehr Wiederstand mit größeren Aufsätzen.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Inizierai dolcemente o sei già pronto per 300 spinte al minuto?

      Questa macchina di fascia alta ti donerà piacere ogni volta che vorrai. Tutto quello che devi fare è assumere la posizione giusta. Quando questa potente macchina si mette al lavoro, tutto ciò che devi fare è sdraiarti e divertirti.

      La Xtreme Power 2.0 produce 240 spinte al minuto. La struttura in metallo è regolabile, assicurando ad ogni utente la posizione perfetta. Questa macchina può essere controllata con i pulsanti sul telaio o sul telecomando. Puoi scegliere tra 5 diverse velocità. Il tuo partner potrebbe tenere la macchina ad esempio, il che fornirebbe un'esperienza completamente diversa e intensa.

      La Macchina del Sesso Xtreme Power 2.0 g è facile da montare. Le ventose fissano saldamente la macchina a qualsiasi superficie liscia. Il che è meraviglioso, se vuoi godertela a mani libere. Sistema la macchina in qualsiasi posizione desiderata e regola il braccio, se necessario. Fissaci sopra il dildo e, se gradisci, usa del lubrificante per una sensazione confortevole. Installa il telecomando e poi collegalo. Utilizzando i pulsanti del telecomando, selezionerai rapidamente la frequenza di spinta della macchina.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Designed for those that like it rough

      Talk about staying power: the MEO Extreme Power Engine 2.0 Adjustable Fucking Machine will relentlessly pound hungry holes until they can take no more!

      This expertly engineered piece of equipment is designed for those that like it rough! Complete with 4 supremely strong suction cups that attach the machine to the floor (or any other flat surface desired), you can rest assured that it will remain perfectly in place for the duration of your play. Perfect whether you want to engage in fervent forced orgasm, belligerent BDSM, or you’re simply in search of playmate that can keep up, the MEO Extreme Power Engine 2.0 Adjustable Fucking Machine won’t let you down. This magnificent piece of machinery certainly looks the part and ensures a customised fucking!

      • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Parfait pour tout le monde ( anal et vaginal) j'ai fait une vide

      J'ai fait une vidéo pour expliquer sur youtube/pornhub Msieurjeremy . Le modele est très stable et peu bruyant ! La distance de pénétration est de 8cm, il y a un dildo de fourni qui est de 18cm sur 4.5 cm de large
      I have made a video on my socialsmedia and youtube channel Msieurjeremy, this fuckmachine is perfect for anal and vaginal, movement is of 8 cm and a dildo is sold with the machine.

      Petite deception , il n'est pas vendu à part d 'autre modeles, mais il est possible de mettre des gode vac u lock ou Hung system , mais pas trop gros ( lourd) , il est dommage que la marque ne vendent pas de systeme pour les godes ventouses ou les masturbateurs

      Little shame, only possible to use with vac u lock or hung system dildo ( not too big)

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Unschlagbar gut

      Starke tiefe Stöße, leise, Geschwindigkeiten einstellbar, absolut flexibel und in allen Stellungen zu benutzen. Einfach unschlagbar gut. Sie ist stabil und einfach zu bedienen und nach der Benutzung lässt sie sich gut und diskret verstauen.

      • 5 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Sex Machine 2.0 Xtreme Power

      Sex Machine 2.0 Xtreme Power

      Přineste si domů dokonalý sexuální zážitek! Tento výkonný, ale diskrétní šukací stroj nabízí vše, co od sexuálního stroje očekáváte. V našem internetovém obchodě se souložícími stroji je tento stroj na lásku vítězem testu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: