Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Popruh na dildo Popruh na

Zpravodaj

No-Parts - Kalhoty s popruhem

Dopřejte svému partnerovi nespoutané a vytrvalé pegging s těmito nádhernými kalhotami Strap On! Na tohle všichni v komunitě peggingu čekali! Strap On Pants jsou dostatečně pohodlné a diskrétní na to, abyste je mohli nosit celý den a užít si s partnerem úžasně intenzivní pegging nebo strap on sex.

Více informací

54,90 €


-5,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Dopřejte svému partnerovi nespoutané a vytrvalé pegging s těmito nádhernými kalhotami Strap On! Na tohle všichni v komunitě peggingu čekali! Strap On se dokonale přizpůsobí konturám vašeho těla a mají otvor s O-kroužkem pro dildo nebo vibrátor. Strap On Pants jsou dostatečně pohodlné a diskrétní, abyste je mohli nosit celý den a užívat si s partnerem úžasně intenzivní pegging nebo strap on sex.

     

    Řada No Parts zahrnuje rozsáhlou kolekci připínacích vibrátorů, peggingových vibrátorů a odpovídajících strap onů i špičkových postrojů. Zažijte výjimečné peggingové dobrodružství sami nebo s partnerem a najděte si svou vlastní oblíbenou kombinaci. No-Parts je vhodný pro začátečníky i pokročilé uživatele a vyznačuje se moderním, atraktivním designem.

     

    Odolný, zesílený O-kroužek kalhot Strap On Pants se roztáhne tak, aby se do něj vešlo vaše oblíbené dildo nebo vibrátor. Tento snadno použitelný strap on si zamilují jak začátečníci, tak zkušení uživatelé. Jednoduše do Strap On vložte vibrátor a můžete začít. Strap On můžete nosit jako běžné spodní prádlo pro každodenní použití nebo jej používat s vibrátorem, který jednoduše prostrčíte O-kroužkem.

     

    Jak se Strap On používá?

     

    Použití Strap On je velmi jednoduché! Jednoduše vklouzněte do kalhotek Strap On, prostrčte otvorem libovolné dildo a upravte dildo tak, aby dobře sedělo. Nyní může sex s kolíkem začít..

     

    Co je na tomto Strap On tak výjimečného?

     

    Tento skvělý pokrok běžného Strap On je bezpečný, velmi pohodlný Strap On Slip, který byl vyvinut specialisty na pegging. Strap On pro muže i ženy má podpůrný, extra široký pásek a je vyroben z měkkého, pružného materiálu. S tímto strap on si v ložnici užijete spoustu zábavy! Hledáte v posteli změnu vedení, nebo máte spíše náladu na intenzivní anální penetraci? S tímto připínacím penisem se rozhodně budete cítit, jako byste měli k dispozici velký, tvrdý penis. Strap On je mimořádně kvalitní a lze jej nosit pohodlně a bezpečně. Stačí ho jen vyzkoušet!

     

    Co ještě musím zvážit:

     

    Materiál je robustní a dobře zpracovaný. O-kroužek je vhodný pro dildo o průměru 3 až 6 cm. Ujistěte se, že dildo má plochou základnu, aby dokonale sedělo v kalhotách Strap On. Upozorňujeme však, že dildo není součástí balení. Velký výběr dild pro strap on kalhoty najdete zde (KLIKNĚTE ZDE).

     

    Jak se čistí No-Parts Strap On?

     

    Strap On No-Parts jednoduše vyčistěte vodou a jemným mýdlem. Pro speciální čištění použijte náš sprej VERYCLEAN.

     

    Více informací: V případě potřeby můžete použít i další produkty:

     

    • Strap On je k dispozici ve třech velikostech: S = velikost 36/38, M = velikost 38/40, L = velikost 40/42 .
    • Lze použít s dildem
    • Robustní materiál
    • Dobře vyrobený
    • Pokyny pro praní: Prát v ruce, nebělit, nežehlit, nečistit chemicky, nesušit v sušičce.
    • Materiál: 10% latex, 60% spandex, 29% polyester, 10% nylon

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Qualità ottima e comodissima

    Davvero perfetta, anche per dildo realistico con ventosa. avevo paura che risultasse troppo pesante ma la cintura lo ha retto perfettamente

      Hodnocení 

      Fantastico

      Fantastico per lo scambio di ruolo con la mia compagna che mi penetra con dolcezza regalandoci attimi da sogno

        Hodnocení 

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm fo

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm for my partner.

          Hodnocení 

          What I loved was how in control I felt

          The act went fabulously, so much so that I actually came while fucking him! What I loved was how in control I felt, how sexy I knew I looked, and when I wanted to, how intimate I could make the situation. I was turning myself on!

            Napište vlastní recenzi

            No-Parts - Kalhoty s popruhem

            No-Parts - Kalhoty s popruhem

            Dopřejte svému partnerovi nespoutané a vytrvalé pegging s těmito nádhernými kalhotami Strap On! Na tohle všichni v komunitě peggingu čekali! Strap On Pants jsou dostatečně pohodlné a diskrétní na to, abyste je mohli nosit celý den a užít si s partnerem úžasně intenzivní pegging nebo strap on sex.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: