Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis rukávy a kryty penisu

Zpravodaj

Penis Sleeve Extension + Masturbátor 2 v 1

Existuje mnoho masturbátorů a návleků na penis, ale tento produkt je skutečný! Kombinuje nadržené výhody dvou erotických hraček! Tento realisticky tvarovaný návlek na penis, který je nádherně těsný a vždy ochotný, je dokonalým masturbátorem pro muže a v případě potřeby také prodloužením penisu, po kterém vaše partnerka vždy toužila.

Více informací

2464/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Existuje mnoho masturbátorů a návleků na penis, ale tento produkt je skutečný! Kombinuje nadržené výhody dvou erotických hraček! Tento realisticky tvarovaný návlek na penis, který je nádherně těsný a vždy ochotný, je dokonalým masturbátorem pro muže a zároveň nástavcem na penis, po kterém vaše partnerka vždy toužila.

     

    Použijte tento multitalent jako svou osobní zázračnou zbraň vložením přiloženého vibrátoru Bullet (vibračního vajíčka) do přiloženého otvoru. Teď už stačí jen vklouznout do těsného a měkkého otvoru v barvě kůže a nechat se hýčkat pouhým stisknutím tlačítka.

     

    Materiál velmi podobný kůži zaručuje, že téměř nepocítíte rozdíl oproti skutečné kůži. Uvnitř na vás čeká vzrušující drážkovaná struktura, která vás přivede k orgasmu, příraz za přírazem. Díky struktuře na vnější straně se tato erotická hračka pohodlně drží i v ruce.

     

    Přesvědčí jako návlek na penis! Rozmazlujte svou partnerku silným penisem:

     

    Pro zvětšení nebo zhuštění penisu jednoduše naneste náš lubrikant STROKE na vnitřní stranu návleku na penis, nasaďte jej na penis a užijte si těsné přilnutí. Váš penis je již o 8 cm delší a má průměr výplně až 5 cm. Tento baculatý žilkovaný návlek na penis je absolutním obohacením vašeho sexuálního života. Vaše partnerka okamžitě pocítí stimulační strukturu a zažije nekonečné orgasmy díky opravdu velkému penisu. Návlek na penis z pružného, kluzkého materiálu navíc díky svému těsnému přiléhání zajistí ještě větší výdrž při sexu.

     

    Vzrušující jako masturbátor! Zažijte extrémní orgasmy při sólovém sexu:

     

    Natahovací návlek na penis se skvěle hodí také jako masturbátor pro vzrušující honění. Snadno uchopitelný návlek na penis je příjemně elastický, ale neztrácí svou pevnost ani při opakovaném používání, takže si ho můžete užívat dlouho. Pokud jste vždycky snili o hýčkání pevného zadečku, teď máte příležitost.

     

    Na co si musím dát u návleku na penis pozor?

     

    Přestože je návlek na penis uzavřený, není náhradou kondomu. Antikoncepce a ochrana před pohlavně přenosnými chorobami není s návlekem na penis od MEO® možná.

     

    Materiál a péče o návlek na penis:

     

    Tento návlek na penis je vyroben z TPR a je obzvláště měkký. Materiál neobsahuje ftaláty a je přirozeně bez zápachu. Díky své měkké struktuře je TPR velmi podobný lidské kůži, a tak vám při sexu nabízí realistický zážitek. Pro maximální zábavu doporučujeme používat náš lubrikant STROKE. Pokud chcete hračku vyčistit, můžete tak učinit vodou a jemným mýdlem a poté použít náš čistič hraček VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Obal na penis "2 v 1 nástavec na penis + masturbátor",
    • Realistická replika penisu jako přilnavý, elastický návlek na penis.
    • Použití: Vhodné pro použití s penisem, který je vybaven speciální rukojetí, která je součástí balení: Pro nadržené honění jako hladítko nebo jako nástavec pro zvětšení penisu
    • Rozmazluje při sexu svou výraznou povrchovou strukturou a při masturbaci svou rozmanitou vnitřní strukturou.
    • Materiál podobný kůži (Nature Skin)! Vypadá a působí jako skutečná kůže.
    • Snadné použití: návlek na penis je velmi pružný, aniž by ztratil svou pevnost.
    • Výdrž: Podporuje erekci díky těsnému přilnutí.
    • Materiál: TPR
    • Hmotnost: 430 g
    • Bullet Vibrační / vibrační vajíčko vyžaduje 3 baterie LR41

     

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Altamente raccomandato

    Questo è il mio primo masturbatore e mi si è aperto un mondo completamente nuovo. Altamente raccomandato come il tuo primo masturbatore

      Hodnocení 

      Super Erfindung

      Dass jemand zwei ganz unterschiedliche Sex Toys miteinander kombiniert finde ich schon wirklich sehr beeindruckend. Egal wie ich es benutze, dieses Ding hat mich bis jetzt noch nie enttäuscht. Und wenn ich meine Partnerin damit ***^^, kommt sie extrem schnell zum Orgasmus!

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Penis Sleeve Extension + Masturbátor 2 v 1

      Penis Sleeve Extension + Masturbátor 2 v 1

      Existuje mnoho masturbátorů a návleků na penis, ale tento produkt je skutečný! Kombinuje nadržené výhody dvou erotických hraček! Tento realisticky tvarovaný návlek na penis, který je nádherně těsný a vždy ochotný, je dokonalým masturbátorem pro muže a v případě potřeby také prodloužením penisu, po kterém vaše partnerka vždy toužila.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      17 další položky ve stejné kategorii: